Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: adnan polat'ın ekonomik dehası

birak ya Ozhan Baskanmis sagliginda rahmetliye kufretmeyen yoktu , olunce badem gozlu oldu

burda özhan canaydını övme yok.. sadece adnan polatın hazıra konduğunu belirtmek istedim.. tabii sana göre adnan polat başarılı ise tartışmanın anlamı yok tabii :)

ekonomik olarak yaptıklarının iyi mi olduğunu kötü mü olduğunu bugün bile düşünüyorum yok net bir karara varamıyorum

ama yöneticilik ve idari olarak daha kötüsünü görmedim orası da net ;)

üslubun hoş değil.. evet senin baban yaşındayım.. şimdinin gençliği.. eminim sen babana da böyle konuşuyorsundur hastalıklı falan gibi.. ama baban da böyle konuşmaları hakeder tabii seni böyle yetiştirdiği için.. özhan canaydın başarılıdır demedim. ama adnan polata göre daha çok gs başkanıdır.. adnan polat gibi hain değildir..

babam hayatta olsaydı belki dostum.

polatın yaptıktıkları zararlıysa ve bu sana göre hainlikse özhan ağabeyde hain olmalıdır gözünde. onun yaptıkları daha beterdi.

uslup muslup ayağına girme önümü ilikleyip konuşacak halim yok senle.

----

Bence olumlu konuşmakta olumsuz konuşmakta haksızlık ve yanlış olur...

Sonucunu bence birkaç yıl sonra göreceğiz...

Bir laf vardır; ummadığın taş baş yarar...

Bazen sana gelen bir şer aslında hayırların en büyüğü olduğu gibi akside olabilir...

Zaman herşeyin ilacıdır...

Taraftarlarca Başkan adayı olduğu için ana avrat küfür edilip, vatan haini ilan edilen Adnan Öztürk'ün başkanlık seçimindeki rakibi,

Yine taraftarlarca methiyeler düzülüp ilah yapılan, ama bir yıl içinde yerin dibine sokulan şahsiyet.

Kavanoz dipli dünya, neydim ne oldum ?

Adnan Polat'ı şahsen tanımıyorum ama şu mantalitede olduğunu düşünüyorum.

Sayın Polat bugün 5 milyon dolarmı istersiniz 15 gün sonra 50 milyon dolar mı?

-Eğer hemen şimdi verebiliyorsanız 1 milyona da razıyım

Cevap: Adnan Polat | Eski Kulüp Başkanı | 2008-2011

Hayırdır gençler ?

Stadın bitirilmesinde çok büyük emeği var başkanın. Sadece bunun için bile saygı duyarım kendisine..

bi çenesini kapatsa artık. salak salak konşuyo sağda solda başımıza iş açacak aziz yalakası.

Galatasarayın şike yapmadığına kefil olmam demiş bi programda

Bakiyorum da iyi ki kurtulmuşuk bu adamdan

ADAM.

Anlimizin akiyla bizi 8nci ettiği için teşekkür ederim istese kendiside yapardi şike ama o bizi kötü futbolumuzla rezil etmeyi seçti ismimizin lekelenmesi yerine. Ayrıca tr arena içinde şükranlarımı sunarım. Özhan Canaydının rahat uyusun.

cidden adam 8. yapmış bizi...bir bildiği varmış :D

Geri
Üst Alt