Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Polat hakkında bu güne kadar forumlarda hiç yazmadım. Çünkü onu o kadar çok seven ve ona inanan vardı ki bu kadar insanın böyle düşünmesi tesadüf değil dedim. Ayrıca olumsuz tepki almak da istemedim. Ama ilk defa yazacağım.

Kendisini çocukken iyi kötü basından takip ederdim Süren öncesi dönemi bir çoğumuz hatırlar. Ama ondan sonra ilk defa 2001 de bir gazete röportajında gördüm. FB nin genel kurul toplantısı olduğu hafta yayınlanmıştı. Bizim takımın başında Lucescu'nun olduğu dönemdi. Gazetedeki röportajında FB'yi 10 yılda zor yakalarsınız diye bir manşet vardı. FB'yi öven bizi yeren sözler doluydu. Dedim ya o hafta FBnin de toplantısı vardı. Ali Şen çıktı AY'I kötüledi kötüledi... AY ise cevap olarak sadece o roportajı okudu. Bunda belki bir şey yok dersiniz benim pek hoşuma gitmememişti. Bizim takımın yarıdan çoğu gitmiş, Lucesu o kadroya rağmen ligde ve ŞL de bir şeyler yapmaya çalışırken birden öyle bir röportajın çıkması çok hoşuma gitmemişti.

Daha sonra yardım kampanyası vardı. Kimine göre doğru kimine göre yanlıştı bunu çok irdelemeyeceğim. Ama tam Canaydın'ın karşısına Ünal Aysal çıkmışken Canaydın ın listesine girdi. Canaydın kazandı ve Galatasaray'ın 2 yılı daha gitti.

Ondan sonra yine çok da hoş bulmadım kendisini. 2006-2007 yılında ASY de Gaziantep ile oynuyoruz maç 1-1 bitiyor takım futbol adına hiç bir şey yapmamış. O çıktı hakeme ateş püskürdü ''neden 4 değil de 2 dakika uzatmışmış'' diye. Ha bence de 4 olmalıydı ama oynanan futbol futbol değildi.

Aynı sezon adaşıyla birlikte yaptıkları Carrusca, İnamoto, Tolga, Okan Buruk transferleri cabası.

2008 de TR kupasında ASY deki maçta FB liler yapmadığını bırakmadı, oçıktı dedi ki: FB ye karşı şanssızlığımızı ancak böyle bir maçta kırabilirdik.... Ne güzel bir açıklama değil mi?

Sonrasıysa malum. O yüzden kendisinden hiç bir zaman pozitif bir enerji alamamıştım. Ama bunca millet bütün bunlara rağmen neden o kadar ümit bağladı anlamışta değilim. Son iki seçimde de gönlüm Öztürk'ten yanaydı ama olmadı. Keşke ben haksız çıksaydım. Keşke kortukalrım başıma gelmeseydi. Ama artık olan oldu. İnşaallaj bundan sonra daha iyiye gideriz.

Polat hakkında bu güne kadar forumlarda hiç yazmadım. Çünkü onu o kadar çok seven ve ona inanan vardı ki bu kadar insanın böyle düşünmesi tesadüf değil dedim. Ayrıca olumsuz tepki almak da istemedim. Ama ilk defa yazacağım.

Kendisini çocukken iyi kötü basından takip ederdim Süren öncesi dönemi bir çoğumuz hatırlar. Ama ondan sonra ilk defa 2001 de bir gazete röportajında gördüm. FB nin genel kurul toplantısı olduğu hafta yayınlanmıştı. Bizim takımın başında Lucescu'nun olduğu dönemdi. Gazetedeki röportajında FB'yi 10 yılda zor yakalarsınız diye bir manşet vardı. FB'yi öven bizi yeren sözler doluydu. Dedim ya o hafta FBnin de toplantısı vardı. Ali Şen çıktı AY'I kötüledi kötüledi... AY ise cevap olarak sadece o roportajı okudu. Bunda belki bir şey yok dersiniz benim pek hoşuma gitmememişti. Bizim takımın yarıdan çoğu gitmiş, Lucesu o kadroya rağmen ligde ve ŞL de bir şeyler yapmaya çalışırken birden öyle bir röportajın çıkması çok hoşuma gitmemişti.

Daha sonra yardım kampanyası vardı. Kimine göre doğru kimine göre yanlıştı bunu çok irdelemeyeceğim. Ama tam Canaydın'ın karşısına Ünal Aysal çıkmışken Canaydın ın listesine girdi. Canaydın kazandı ve Galatasaray'ın 2 yılı daha gitti.

Ondan sonra yine çok da hoş bulmadım kendisini. 2006-2007 yılında ASY de Gaziantep ile oynuyoruz maç 1-1 bitiyor takım futbol adına hiç bir şey yapmamış. O çıktı hakeme ateş püskürdü ''neden 4 değil de 2 dakika uzatmışmış'' diye. Ha bence de 4 olmalıydı ama oynanan futbol futbol değildi.

Aynı sezon adaşıyla birlikte yaptıkları Carrusca, İnamoto, Tolga, Okan Buruk transferleri cabası.

2008 de TR kupasında ASY deki maçta FB liler yapmadığını bırakmadı, oçıktı dedi ki: FB ye karşı şanssızlığımızı ancak böyle bir maçta kırabilirdik.... Ne güzel bir açıklama değil mi?

Sonrasıysa malum. O yüzden kendisinden hiç bir zaman pozitif bir enerji alamamıştım. Ama bunca millet bütün bunlara rağmen neden o kadar ümit bağladı anlamışta değilim. Son iki seçimde de gönlüm Öztürk'ten yanaydı ama olmadı. Keşke ben haksız çıksaydım. Keşke kortukalrım başıma gelmeseydi. Ama artık olan oldu. İnşaallaj bundan sonra daha iyiye gideriz.
Zamanında (çocukluk ve gençlik yaşları)Adnan Polat ,Ergun Gürsoy isimleri çok heyecan yaratırdı..Ama yaş olarak ilerleyip özellikle internet ortamında olayları daha iyi kavrayıp bilgi sahibi olunca bu yöneticilere karşı bakış açım tam anlamıyla değişti.. Heleki bu kadar futboldan bi haber insanların futbol şubesinin başına geçmesi tam bir fiyaskodur..Ergun Gürsoyun fener lehine açıklamaları,Adnan Polatın yöneticilik ve başkanlık yaptığı dönemde Galatasaraya düşmanı olan ***** ve federasyona karşı tutumu açıklamaları....Bunları söylememin nedeni bu adamların Galatasaraya olan bağlılık derecesidir..Bu işi Bir aziz gibi değil bir demirören gibi değil ne yapıyorlarsa hobi niyetine yapıyorlar..

Şu iş bilmez denilen Yıldırım Demirörenin Beşiktaşa bakış açısını bağlılığını gerçekten takdir ediyorum...En hasta Beşiktaşlıyım diyen taraftardan daha iyi Beşiktaşlı adam...

Yeter artık başkan istifa et olmuyo malesef işte olmuyo :(

Hangi teknik direktörle 2 sene çalışacak kadar başarılı oldun? O gelen teknik direktörler geldikleri takımların faydalı adamlarıyken bizde niye hepsi harcandı? Bizden gittikten sonra niye tekrar hepsi çıkışa geçti? Bunları ekürin Sezgin ile iyi düşün Başkan. Sorun her gelen teknik direktörde mi yoksa onuruyla gelip onuruyla istifa etmesi gereken yönetimin mi?

Hangi teknik direktörle 2 sene çalışacak kadar başarılı oldun? O gelen teknik direktörler geldikleri takımların faydalı adamlarıyken bizde niye hepsi harcandı? Bizden gittikten sonra niye tekrar hepsi çıkışa geçti? Bunları ekürin Sezgin ile iyi düşün Başkan. Sorun her gelen teknik direktörde mi yoksa onuruyla gelip onuruyla istifa etmesi gereken yönetimde mi?

Bursa maçında alınacak olası bir mağlubiyetten sonra "Frank Rijkaard'ın sonuna kadar arkasındayız" açıklaması yapıp, önümüzdeki hafta Eskişehir maçının ardından Rijkaard'ı yollama ihtimali yüksek.

Frank Rijkaard'a yaptığının aynısını kadim dostu Sezgin ile beraber Eric Gerets'e yaptı zamanında. Resmen transfer ambargosu uyguluyorlar yollamak istedikleri teknik direktöre. Şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak takıma İnamoto, Okan Buruk ve Carrusca'yı aldılar, böyle saçmalık olur mu yahu? Bu sezon da aynı şey. Transfer döneminin bitmesine 9 gün kaldı, hala oyuncu felan almadılar. Aldıkları adamlar da zaten gönderilen oyuncuların yerine alındı.

Devam et Adnan Başkan, bakalım nereye kadar sürecek böyle...

Yaklaşık 3 aydır yönetimin tüm yanlışlarına rağmen acele edip,sinirle ve hırsla birşeyleri ağır dille eleştirmek istemedim ama bugün herşey çok çok net.Bütün güvenen ve inananları,yakaladığı büyük taraftar desteğini Adnan Polat resmen bitirdi.Teşhis belli,çözüm belli ama atılan somut adımlar yok.Sürekli olarak yönetim adına aksiliklerin üst üste geldiğini düşünmüştüm ama haftaiçi karpaty maçından sonra Helvacı'nın lakayt konuşmalarını da dinleyince,yönetim adına savunulacak pek birşey kalmadığını anladım.Yazıklar olsun.

Allah Rızası için bırak git. Yalvarıyorum artık iki paralık itibar bırakmadın takımda.

Kankanıda al git.

Adnan Polat,sayın Helvacı ve saygı değer Ultraslan siz Galatasaraylıysanız ben değilim...

Hepinize yazıklar olsun...

Adnan Polat...

Galatasaraylıysan...

Galatasarayı biraz olsun seviyorsan...

Lütfen Git...

Lütfennnnnnn...

O kadar ileri görüşlü bir taraftarımız var ki, Adnan Polat'ın Haldun Üstünel'e tercih ettiği adamı istifaya çağırıyorlar ?! Filmi çekilsin, tüm dallarda Oscar'a aday olur :)

Kredin bitti.

Sevilmiyorsun.

Beceremiyorsun.

Egoların çok yüksek.

Git.

Merak ettiğim hala hocayı suçluyor mu? Yani bence Rijkaard da suçlu ama en büyük hata kimde onun farkında mı? Değil muhtemelen. Yazık. Aslantepe'yi sülalecek doldursunlar artık, bu takımı izlemeye kimse gitmez. Belki fener-beşiktaşlılar gelir, eğlenmek için.

3 yildir bİzİ sportİf anlamda sÜrÜndÜren

rİjkaardi getİrİp elİne kalaslari oynatsin dİye veren

haldun ÜstÜnelİn kuyusunu kazip yerİne futbol dahİsİ (!) adnan sezgİnİ getİren

transfer yapamayan

Çok İyİ bİr transferİ Çİngene pazarliĞi yÜzÜnden ezelİ rakİbİne kaptiran

taraftarin protestolarini engellemek İÇİn baski yapan

profesyonellİĞİ yerlerde sÜrÜndÜren

takimda kİme sorsaniz mevkİsİnİn en İyİsİ dİyeceĞİ keİtayi Çok da fazla olmayan bİr paraya satan

yerİne sakat ve dÜŞÜŞtekİ bİr adami getİren

yenİ stada geÇİlecek sezonun baŞinda takimda bariŞ mustafa ayhan hakan servet aykut denen 2.lİg futbolcularini tutan

yerlİ oyuncu kalİtesİnİn yerlerde gezdİĞİ bİr kadro kuran

2 senedİr tek yapabİldİĞİ kaos futbolu ve yildiz oyuncularin kİŞİsel Çabasi olan takima sabreden

yÖnetİm İstİfa

Çekİn ellerİnİzİ sari kirmizimdan !

Çekİn ellerİnİzİ galatasarayimdan !

Yıl 2007

Rekor puanla takımı şampiyon adamı gönderdin.

Yıl 2008

Devrim, sistem uğruna getirdiğin Kalli, sana en güzel kapağını taktı ve gitti.

Yıl 2009

Skibbe'yi gönderdin madem sistem, devrim diyordun niye Skibbe'yi getirdin

Yıl 2010

Bir önceki senenin faturasını Haldun Üstünel'e kestin, onu da gönderdin. Kalli'nin istifa sebebi Adnan Sezgin'i tekrar takıma getirdin.

4 senede sportif açıdan başarısız oluşunu hep birilerinin üstünden kestin sayın Polat. Kendi başarısızlığını başkalarına yıktın, çıkıp ben hatalıyım diyemedin. Çık ve ben yapamadım de istifa et. Yapamıyorsan, bırakmayı bileceksin.

Rijkaard'ı ilk getirdiğinde Türkiye'de bir devrim yapacağız dedin. Aslantepe stadı yapılırken kadroyu o stada göre yapacağız dedin. 30 yaşına kadar Anadolu'da oynayan Mustafa Sarp, Fenerbahçe'den kovulmuş Servet, 8 senedir kalede bir gram ilerlememiş Aykut ile mi yapacaktın bu devrimi ?

2012 kuralları diye zırvalayıp takımın değerini iyice düşürdün sayın Polat. 1 ay önce çıkıp 5 tane yabancı alacağız dedin, transferin bitimine 10 gün var. 1 tane daha oyuncu gelmedi o günden beri. Rakiplerin gerekli bölgelere, ihtiyacı olduğu bölgelere transfer yaparken sen hala çıkıp 2012 kuralları diyorsun.

Yapamadın başkan. Aynanın karşısına geç ve bunu kendine itiraf et.

Geri
Üst Alt