Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Adnan Polat: "Yeni teknik direktörümüz bir saat icinde de belli olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir."

Bu duruma seviniyorsunuz?Delirdiniz mi?

Başkan elini çabuk tut tren kaçıyor..

keita takima yakismayan hareketler yapiyor dedi yaaaaa:)

ayhan kicini yirtiyor macin sonunda kirmizi yiyip kadikoye gitmemek icin zavalli cocuga tekme atiyor , cocukta ozur diliyor

bu densiz gene tekme atiyor

Keita yakışmıyordu orda sayın başkanla hemfikiriz.

O kadar mücadele etmeyen adamın arasında Keita gibi bir haliyle sırıtıyordu. Başkanın yeni seçim kozu takıma yakışmayan 2. adam Baros'un yollanması olacakmış.

Ne kadar talihsiz yorumlar var. Daha da beter oluruz felan. Nefretiniz gözünüzü köreltmiş. Galatasaray'dan bahsediyoruz beyefendiler, Galatasaray. Kendinize gelin.

fener maçında fark yersek gram üzülmem,hatta inşallah yeriz tarihi bi fark,başka türlü gitmez bu dansözler.

Ne kadar talihsiz yorumlar var. Daha da beter oluruz felan. Nefretiniz gözünüzü köreltmiş. Galatasaray'dan bahsediyoruz beyefendiler, Galatasaray. Kendinize gelin.

Efendim? Daha da beter olalım ki birşeyler değişşin artık? Kaç sezondur rezil haldeyiz. Mucizevi şekilde şampiyonluklar olmasa, kaç sene şampiyon değildik?

Siz kendinize gelin artık. Yok biz Galatasaray'ız, yok biz asiliz, affedelim, Adnan Polat herkesten çok Galatasaraylı, Ali en iyisi, Mehmet süper adam diye kendimizi kandıra kandıra bu hale geldik. Yakın zamanda sadece 2 şampiyonluk gördük, bunların ikisi de mucizeyle oldu.

Evet, tekrar söylüyorum. Umarım daha da beter oluruz. Beter olalım ki birşeyler değişşin artık şu takımda.

Maçı alırsak kim neler diyecek acaba?Bakacağız göreceğiz.

Efendim? Daha da beter olalım ki birşeyler değişşin artık? Kaç sezondur rezil haldeyiz. Mucizevi şekilde şampiyonluklar olmasa, kaç sene şampiyon değildik?

Siz kendinize gelin artık. Yok biz Galatasaray'ız, yok biz asiliz, affedelim, Adnan Polat herkesten çok Galatasaraylı, Ali en iyisi, Mehmet süper adam diye kendimizi kandıra kandıra bu hale geldik. Yakın zamanda sadece 2 şampiyonluk gördük, bunların ikisi de mucizeyle oldu.

Evet, tekrar söylüyorum. Umarım daha da beter oluruz. Beter olalım ki birşeyler değişşin artık şu takımda.

Senin aşkın Galatasaray'a değil mi?, nefretin de Adnan Polat'a değil mi? Bunun sonucunda hasarlı çıkan kim olacak? Her türlü Galatrasaray olacak. Bunu anlatamadım ben :)

o kadar GS liyim ki GS in iyiligi icin dibe vurmamiz gerektigini ve birseylerin kokten degismesi gerektigini soyluyorum

Senin aşkın Galatasaray'a değil mi?, nefretin de Adnan Polat'a değil mi? Bunun sonucunda hasarlı çıkan kim olacak? Her türlü Galatrasaray olacak. Bunu anlatamadım ben :)

uzun vadede bakarsan haksizsin kisa vadede haklisin

hangisi onemli?

''aliriz''

o kadar GS liyim ki GS in iyiligi icin dibe vurmamiz gerektigini ve birseylerin kokten degismesi gerektigini soyluyorum

Tam olarak sorun bu işte. Her çöküşün bir yükselişi vardır çünkü. İyi bir çökelim ki yükselişimiz daha iyi olsun.

Geri
Üst Alt