Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Bir takım 3 günde Fener'i yenecek kadar oynuyorsa yerli çoğu futbolcumuz karaktersizmiş derim.Yensek de yenilsek de sonuç aynı ya,neyse.

Rijkaard gitsin diye oynamayan oyuncular gerçekten vardı gibi geliyor bana.Önündeki topa vurmamak nasıl açıklanır başka?

Maçı alırsak kim neler diyecek acaba?Bakacağız göreceğiz.

Bir takım 3 günde Fener'i yenecek kadar oynuyorsa yerli çoğu futbolcumuz karakter yoksunu olduğunu kanıtladı derim.Fener maçının sonucu ne olursa olsun.Birşeyler değişmek zorunda.

Kulüp tarihinin en beceriksiz başkanının halaa istifa etmemesinin sebebi nedir acaba ?

Aslantepe, para vs. mi ?

Rijkaard gitsin diye oynamayan oyuncular gerçekten vardı gibi geliyor bana.Önündeki topa vurmamak nasıl açıklanır başka?

Başka bi açıklaması olamaz.Hele ki Servet isimli futbolcu yerine koymak istemediğim adamın sezon başında "Bu sezon Rijkaard'ın son şansı demesinden sonra.

Oyuncu alırken kriter ,hoca kovarken anında 5 milyon euro :mad:

Vadesi doldu.

transfere gelince para harcama,5 kuruş kar etmek için keita yı sat,hocanın istediği gio yu alma,istediği yabancı stoperi alma,orta sahaya .ift yönlü adam alma,istediği adamları gönderme,nerede sözleşmesi bitmiş bitik yerliler var onları al,ama rijkaard ı göndermeye gelince pat diye çıkar 4 milyon euro,paramı çıkardın 1 günde he:)

Hakikaten ya, hani paramız felan yoktu bizim? Hani bir ortasaha oyuncusu bile alamıyorduk son güne kadar, paramız yetmiyordu Ledesma'ya? Nasıl oluyor da 5 milyon Euro havaya atılıyor bir anda?

Şu başlığı Gündüz Kılıç forumuna alacağımız günü iple çekiyorum.

Galatasaray'ın eskilerinden kimseler çıkıpta demiyormu Polat'a sen napıyosun diye merak ediyorum valla

Bir Yalancıdan daha ne bekleriz ki ?

Tesisleşme güzel ( hoş, olan projeyi devam ettirdi sadece ) ama sportif açıdan tutarsız davranışlar ve kelle avcılığı. Üzerine bir de Daum merakı. Bu hareketler bana birini anımsatıyor ama kimi?

Galatasaray'la yatıp kalkan ve camia içinde bulunan insanları merak ediyorum. Olağanüstü kurul için bundan iyi zaman olmazdı. Resmen eriyoruz, eritiliyoruz. Acaba Polat tüm camiayı hapladı hepsini uyuttumu nedir bu sessizlik böyle

Geri
Üst Alt