Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

2012 naber?

Bugün Galatasarayımı bitirmek için ne yaptın?

Yarın ne yapacaksın?

her ne olursa olsun o kulübümüzün başkanıdır.Vizyonundan taviz verme başkan

Keita'yı karakteri yüzünden gönderdik deyip Daum'u getirirse allah bin türlü belasını versin...

Adnanı da al git.

Aklım almıyor ya. Pazar günü derbi var Perşembe gününe hocasız geldik.

Olağanüstü kongre istemeli üyeler. Bu başka türlü bir ayıp. Eğer yerine adam bulamayacaksan hocanı ne diye kovarsın. Kaldı ki kabahat zaten hocanda değil sende.

Özhan Canaydın'a çok konuştuk zamanında Allah da başımıza bu belayı gönderdi işte. Rahmetlinin de kemikleri sızlıyordur şimdi...

Galatasaray başkanının yalan söylediğini de gördük sonunda :)

Galatasaray başkanının yalan söylediğini de gördük sonunda :)

Adnan Polat'ı biraz takip ettiysen sadece futbol değil iş hayatında da laflarını yediğini kendi menfaatine olduktan sonra herşeyi yaptığını biliyorsundur zaten. Her insanın hataları vardır kabul ama bu çizmeyi aştı.

2 hafta önce sözleşme uzatacağım dediğin adamı malum sebepler sonucu kovuyorsan sende gidersin arkadaş.

25 milyonun gözünün içine baka baka yalan söylemek sana yakışır Adnan Polat. Ama o bulunduğun makama yakışmaz.Ne olur yönetimini al ve istifa et.

her ne olursa olsun o kulübümüzün başkanıdır.Vizyonundan taviz verme başkan

Vizyon?Öyle birşey kaldı mı ki.Hala Adnan Polat'ın vizyonu olduğuna inanan birini görmek çok şaşırtıcı ve düşündürücü.Elinde olsa şu dakika Hikmet Karaman'ı getirir onun vizyonu.

Vizyon mu ?

Rijkaard ile her ne olursa olsun devam edeceğim.

Galatasaray Rijkaard ile yollarını ayırmıştır.

İlginç bir vizyon.

vizyon deyince neden kuyruk acısı geliyor aklınıza? ben sadece sportif başarısızlık için kullanmadım o cümleyi.Adnan polattı 2006'da bizi krizden çıkaran.Bu takım için bugüne kadar ki bütün başkanlardan daha fazla proje üretmiş ve hayata geçirmiştir.

vizyon deyince neden kuyruk acısı geliyor aklınıza? ben sadece sportif başarısızlık için kullanmadım o cümleyi.Adnan polattı 2006'da bizi krizden çıkaran.Bu takım için bugüne kadar ki bütün başkanlardan daha fazla proje üretmiş ve hayata geçirmiştir.

3 yanlış 1 doğruyu götürdü.

nasıl bu kadar insanların nefretini kazandı ,istenmeyen adam oldu,ne aziz yıldırım yancılığı kaldı ne de üstü kapalı rant peşinde koşturduğu söylentileri. Birçok yönetici,futbolcu,t.d,başkan geldi gitti ama kendimi bildim bile taraftar tarafından geçmişte çok sevilip şimdi ise sadece saygınlığını kaybetmiş sıradan biri nasıl oldu anlayamıyorum. Bakalım ne kadar daha kendi kazdığı çukurunda debelenecek. Ya o kuyudan çıkacak kendini düzeltecek,taraftara aptal muamelesi yapmamayı öğrencek yada birileri onu çıkarıp bataklığın içine atacak

Senin vizyon anlayışın taraftarı takmayıp, bir dolu teknik direktör harcayıp ve bütün kamoyuna yalan söylemekse denecek bir şey yok.

herneyse arkadaşlar hem siz hemde biz yani rijkaard'ın gidişine üzülenler ve gidişine sevinenler amacımız ortada hepimiz GS'nin başarısını istiyoruz tabi ki.Farklı düşüncelerimiz olabilir ama hepimiz GALATASARAY'a aşığız.sizin gibi düşündüğümde rijkaard'da diretilmeli birkaç yılda başarı gelmiycekse bile gelecek yıllarda uzun planlı bir başarı olacağını düşünüyorsunuz.evet belki haklı olabilirsiniz ama ben ve benim gibi düşünenler GS'nin tek bir yılının bile değerli olduğunu ve bunu riske atmamak gerektiğini savunuyoruz.Son 3/4 gündür forum içerisinde karşılıklı atışmalar mevcut.Haftasonu hepimiz maç oynarken kırmızı renkleri tutuyor olucaz.ben mesajları yazarken kimseyi kırmamaya özen gösterdim ama kırdığım renktaşlarım varsa özür dilerim kusura bakmasınlar.

sanki Galatasaray ı sabote etmek için gelmiş.....cok buyuk yalancısın.hala su adnan sezgin i neden beslettiriyorsun klüpe anlamıyorum.adama resmen maaş veriyoruz.

Kusura Bakmayın ama...

Adnan Polat yapmadı stadı...

Devlet Büyükleri olmasa biz bu stadı imkanı yok yapamazdık...

Sanki stadı Adnan Polat yaptırdı yahu...

Rahmetli Özhan Başkanıda unutmamak lazım stat için çok mücadele etti.

Teknik direktör öğütücüsü. Umarım bu kez farklı olur da Hagi'den önce Polat gider

Geri
Üst Alt