Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Galatasaray'ın Fenerbahçelileşme sürecine en büyük katkısı olan adam.Yeni icraatlarını merakla bekliyoruz.

Sayın başkan;

İstediğin oldu. Önce "ne olursa olsun sözleşme teklif edeceğim" diye tüm Türkiye'ye ve biz Galatasaray taraftarına seslendin. Baktın takım iyi gidiyor sesini çıkarmadın. Ama ilk yenilgide direkt basının karşısına çıkıp "Fenerbahçe maçında Rijkaard'layız" diye demeçler verdin. Belli ki yavaştan gönderme planları yapıyordun. Ve bu plan kusursuz bir biçimde gerçekleşti. Son yenilgiden sonra hocayı gönderdin. Şimdi sana soruyorum sen nasıl basın önüne çıkacaksın konuşma yapacaksın ? Hangi demeçlerle kendini savunacaksın ? Her farklı yenilgiden sonra hoca göndermeyi ne zaman bırakacaksın ? Ve en önemlisi madem devrimi önce kafanda yapmadın, neden devrim diye getirdin Rijkaard'ı ? Neden Rijkaard'ı boş yere 1.5 sene burada tuttun adamla dalga geçer gibi ? Neden ? Neden ? Neden ?

Rijkaard'ı kovdu diye eleştirmeyin adamı. En doğrusunu yaptı.

Bu arada ben Adnan Polat'ı eleştirmiştim seçimi kazandığında ancak yemediğim laf kalmamıştı. Şimdi bakıyorum da herkes karşı Adnan Polat'a.

sen zaten hep bilirsin önceden:b5:,hakan balta hakkında ne diyosun:b5:

tarih 2011..aylardan haziran...

başkan adnan polat

-şansızlıklar bir türlü yakamızı bırakmadı...artık yeni bi sayfa açıyoruz...

-transferler kampa yetişecek

-transfer yaparken bütçemize göre hareket etmek zorundayız

-misimoviçle dokumuz uyuşmadı...

-bu formayı hak etmeyenler gidicek(cana misi insua felandan bahsediyorum servet ayhan barış vs den değil)

-şu kadromuz bakozuka takımını elebilecek güçte...transferde acele etmiyoruz...

-sezginin arkasındayım

-2012

-tünelin sonundaki ışık

-şamp ligine gidemedik...oyuncu satmamız lazım(elde para eden bi arda kaldı)

Bütün sorunlar bitti...Derbidede servet,hakan,sarp,ayhan lı kadro kurulur..Taraftar polyanacılığa devam eder..İş işten geçtikten sonra yalancıktan yönetim istifa demeye başlanır..

İlk Alisamiyen maçında yönetimi o koltuktan indirtmeye çalışmayan taraftar Galatasaraylı değildir benim gözümde...

Daha neyi bekliyoruz,yeter yahu..

Polat ve yönetimi, Galatasaray’ı ve Galatasaray camiasını “utanç uçurumunun” dibine doğru sürüklerken camianın sessizliği ve ilgisizliği inanılmaz düzeyde.

Galatasaray’ın başkanlık koltuğuna “hasbelkader” oturmuş olan Polat, koskoca Galatasaray Kulübü ile “yakın dostu” Adnan Sezgin arasında bir seçim yapması gerektiği zaman inanılmaz bir kararla “Sezgin” diyebiliyor.

Kulüp batsın, yok olsun, rezil olsun, hatta kendisi de rezil rüsva olsun ama Adnan Sezgin “yanında” kalsın.

Polat, Sezgin’i bu kadar seviyorsa alsın Polat Holding’e iş versin, alsın evine beslesin.

Ama Galatasaray’ın onurunu, kimliğini, ne olduğu, ne idüğü bizim açımızdan belirsiz bir kişinin ayaklarının altına halı yapmasın.

Camiaya gelince!

Birkaç gün önce de yazdım, “Galatasaray geleneğinde olağanüstü kongre yoktur” diye.

Ama Galatasaray tarihinde böyle “utanmazlık” da yoktur.

Bir yönetim bu kadar pespaye bir hale geliyorsa, bir yönetim Galatasaray’a üç yılda utançtan başka hiçbir şey kazandırmıyorsa o yönetim istifa eder.

“Kusura bakmayın, beceremedik” der ve gider.

Bunda da hiçbir ayıp yoktur.

İyi niyetle başlarsınız, yapamazsanız çeker gidersiniz.

Ama böyle bir durumda çekip gitmiyorsanız “niyetinizden” de şüphe eder herkes.

Böyle bir durumda dahi istifa etmeyi düşünmüyorsanız, bugüne kadar hakkınızda çıkarılan tüm dedikoduların gerçek olduğuna dair inancı kuvvetlendirmekten başka bir kazancınız olmaz.

Yok eğer başka kazançlarınız oluyor ise o başka elbette.

Polat ve saz arkadaşları bir an önce çekip gitmelidir.

Nasıl olsa bulunur kurtaracak bahtı karartılmış kulübü.

Fatih Altaylı

Zorla Fatih Altaylı'nın yazısını taşıtıyorlar buraya.

Zorla Fatih Altaylı'nın yazısını taşıtıyorlar buraya.

Biz demistik zaten Galatasaray sahipsiz diye. En kötü dönemimizde Polat'tan baskasinin bu göreve gelmeyi cesaret edememesinden belliydi. Sonrasinda camianin sözde önde gelenlerinin cikip onu elestirmesinden, yerin dibine sokmasindan, fakat bir sonraki kongre gene ortadan kaybolmalarindan belliydi. Galatasaray'a sahip cikmasi gerekenler yok ortada, simdi varlar, simdi konusuyorlar, ama kongre denildi mi hepsi yok oluveriyor nedense. Fatih Altayli konussun dursun daha, sanki biz görmüyoruz bu yazdiklarini, sanki biz aptaliz, körüz.. Bos laflar bunlar, bulunurmus kurtaracak biri, nah bulunur cok affedersin. Bulunmuyor iste, o yüzden su an Adnan Polat'a ne kadar öfke duysam da, ne kadar hayal kirikligina ugratmissa da, hayatimin en kötü Galatasaray'ini izlettirmisse de, sizden cok daha fazla Galatasaraylidir gözümde! Cünkü hic biriniz yokken, o vardi.

Hagi'nin imza törenine bile katılamadı söylediği yalan yüzünden.Bir süre insan içine çıkmamalı bence.

Rijkaard'ı kovdu diye eleştirmeyin adamı. En doğrusunu yaptı.

Bu arada ben Adnan Polat'ı eleştirmiştim seçimi kazandığında ancak yemediğim laf kalmamıştı. Şimdi bakıyorum da herkes karşı Adnan Polat'a.

Sen yokkwn ne de rahattık.

Baltayı odunla değişebiliriz.

Herşeye kızalım ama şu şirket birleşmesinde Başkana ve Helvacıya hakkını verelim.Bu birleşmeden önce kesinlikle yeni bir hisse satışı yapamayacağımız(şirketin yapısından dolayı) ;her sene gelirimizin yüzde 37 sini sokağa atmak zorunda olduğumuz yüzde 63 ü bizde 200 milyon değerli bir şirketti borsadaki şirket.Bugün ise yüzde 83 ü bizim kontrolümüzde olan yüzde 51 ine kadar rahat rahat borsada hisse satabileceğimiz ;klüp gelirinden temettü dağıtma zorunda olmadığımız 515 milyon dolar değerli bir şirketimiz var.Bu şirketin yüzde 32 sini daha hiçbir külfet altına girmeden rahatlıkla borsada satabilir klüp.Buradan klüp kasasına şu anki borsa değeriyle 160 milyon dolar daha para girişi olabilecek.Sırf bu operasyonla Başkan her sene ödemek zorunda olduğumuz temettüden bizi kurtardığı gibi üstüne birde 160 milyon dolarlık bir imkan yaratmış oluyor.Sırf bunun için bile teşekkürü hakediyor bence.Adam anlı şanlı reykarda bırakmış takımı daha ne yapsınki?Olmadı işte ne yapalım.Terim konusundada Sezgine değil medyaya kızın bence.Ailesi istememiş adamın. Ee haksızda değiller.Bakkalım söyledi emreyle Terimin kızı evlenecekmiş diye yorum yapabilen insanların varolduğu bir çarkın içine yeniden girmek istememişlerse haksız değiller bence.Burada şu gitmezse ben Galatasaraylılığımı askıya alıyorum ben takımı takip etmiyorum tarzı şeyler yazanlarıda anlamıyorum.Bence Galatasaraylılıklarını sorgulasınlar.Bugün bir test imkanı vardı mesela.Haginin Floryada kapı önünde birikmiş taraftarı selamlamaya gidişini görüp gözleri yaşarmayan adam Galatasaraylı değildir.

Adnan Polat'a çok basit bir soru:

Aziz’e küfür edilince kalkıp giden başkan dün bilet sırasında ve maçta taraftar joplanırken neredeydi acaba?

Galatasaray Tarihinin en kötü başkanı.

Artık herkes herşeyi öğrendi. İstifa etmenin zamanı geldi. Git artık başımızdan çek elini Galatasaray'dan

İnanamıyorum harbiden inanamıyorum.

2 kelime...

Defol Git!

Geri
Üst Alt