Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Keşke o güzel insanları alet etmeseydiniz pisliklerinize...

Bir de NTV Spor'a çıkıp Rijkaard'ın bahanesi yok falan demişti, bir de üstüne ne olursa olsun sözleşme yenileyeceğim diye beyanda bulunmuştu hem de 2 kere tekrarlattırdı bu sözü Güntekin Onay.

Yazık başka birşey demiyorum. 2 efsanenin boşu boşuna 1,5 yılını yediniz. Rezil ettiniz adamları !

Aha çıkmış bugün insan içine Lise'de konuşmuş muhalefe sallamış Ntvspor'da diyor.Muhalefetin sallandırması seni yakındır başkan.

Artık dediğin en ufak bir şeye kim inanır ki?

2012 yılı gelinceye kadar dövmek istiyorum seni

Ben senın arkandayım güveniyorum başkan ;)

İlk sayfalarda yazılanları okuyorum millet 180 derecelik açı oluşturmuş. :)

abdulkaderkeita.jpg

tarih seni affetmeyecek

Bırakıp gittiğin gün Galatasaray'ın kurtuluş günü olacak!

bu yaz dönemi saçmalıklarından sonra kesinlikle istifa etmeli diye düşünüyordum ta ki rijkaard-servet-kewell-arda gibi konularda taraftar(!)ımızın tavrını görene kadar.kalın gitmeyin hiç biryere.hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz.bundan hiç şüphem yok artık.

bu yaz dönemi saçmalıklarından sonra kesinlikle istifa etmeli diye düşünüyordum ta ki rijkaard-servet-kewell-arda gibi konularda taraftar(!)ımızın tavrını görene kadar.kalın gitmeyin hiç biryere.hakettiğimiz gibi yönetiliyoruz.bundan hiç şüphem yok artık.

+1905

Müthiş bir ikinci adamdın.Başkan olarak idari anlamda iyi şeylerde yaptın.Ama sportif yön tam bir fiyasko.Bu sahadaki üçüncü sınıf takım bize sana Galatasaraya yakışıyor mu başkanım? 50.000 lik arenamıza geçeceğimiz en kritik senemizde bu takımımı layık gördün bize? Sarpmış Servetmiş Barışmış Sabriymiş Galatasarayın kalitesine uyuyormu hiç bunlar? Birbuçuk yıldır santroforsuz oynuyoruz.Nasıl iş bu? Böyle planlamamı olur Allahaşkına.Belliki sen her işe yetişemiyorsun.Bu işle vazifelendirdiğin insanda takım kurmayı beceremiyor.Lütfen bu işi bilen birini getir artık sportif işlere.Kalecisinden santrforuna adam gibi Galatasaraya yakışan bir takım kursun.Bir yeni stada bakıyorum birde şu sahadaki takıma.Takım kel stad şimşir tarak.

Yakın zamanda kendisinden 'bu sezon sakatlıklardan çok çektik' açıklamasını beklemekteyim.

''Çek git güzelim uzaklara'',şarkısı gelecek yakında tribünlerden bizim yönetime.

Geri
Üst Alt