Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Seçim zamanı burda Adnan Öztürk dedikçe bazı arkadaşlar sen çok biliyorsun , Öztürk'ü sanki çok tanıyorsun şöyle böyle diyordu.Burda profesyoneller,sistem,para dedikçe Adnan Polat beyefendi'nin çoğu kendisinin olmayan saçma projeleriyle savundunuz.Dediğim tek laf inşallah yanılırım oldu.Bundan haz duymadım yine yanılmayı çok isterdim fakat bu başlığa Adnan Polat'a saydırmaya girmedim.Lafım o zaman Polat'ı göklere çıkartıp şu dakika yerin dibine sokanlara.Sizin şimdi bu topic'e girip de laf etmeye hakkınız yok.Çünkü en az Adnan Polat kadar sizin de suçunuz var.Yazıklar olsun yönetime, yazıklar olsun geleceği göremeyen taraftarımıza.Hep devam edin bu zihniyette bakarsınız 10 sene sonra şampiyonlar liginde gruplardan çıktık diye sevinirsiniz.

GS Seçimlerinde kaybeden taraf en yüksek oyu 2010 da aldı.Galatasaray Camiası gereken mesajı verdi Adnan Polat'a fakat işler kötüye gitti iyice.Artık değişim zamanı geldi

bilmiyorum belki çok ağır olacak ama adnanların arkasından kesinlikle mali tablolar bağımsız denetçiler tarafından denetlenmeli ne kadar kanuni olur bir bilgim yok ama eğer oluyorsa da denetim raporları ve çalışma kağıtlarıda insanlara açıklanmalı. Hiç güvenmiyorum bunlara

Yiyeceğin Rijkaard ve Neeskenslerin kaldı mı.? Stat'daki taraftarların çoğu yeni uyanıyor, bundan sonrası daha da güzel olacak.!

11369497.png

Gördün mü bu akşam iyice bizi izlemek zorunda bıraktığın futbolcularını... Ama pardon bu takıma yakışmayan oyuncuları yollayacaktın dimi, unutmuşum ben kusura bakma, dünya kupasının bitmesini bekliyorsunuz dimi? Özür dilerim unuttum bir an için...

Adnan Polat severdim ben seni be. Yazık ettin hem kendine hem bize :(

3 kelime herşeyi özetleyecek sanırım. Özhan başkana çok kızardık lakin gelen gideni aratıyor tabiiki.

Özhan Başkan oleey !

Gitmesi gerektiğinde gitmeyi bilmeli insan.

Verilecek çok hesabın olsada bak sana hesap soracak kimsede yok şimdi.

Eee o zaman neden istifa etmiyorsun

Yoksa bir beklentin mi var ?

İstenmediğin yerde durduğuna göre hepimiz anlıyoruz derdini

Adnanlar tamam bu sezonumuzu,da yaktınız yakamız,dan düşün artık yeter yeni sezondaki hiç bir işe karışmamanız karışamamanız dileğiyle.Bi zahmet defolun gidin artık bi zahmet.

Aslinda seni desteklemistim, sanmistim ki, Rijkaard ilen sen devam edersin, Adnan Öztürk kovar diye filan, galiba onunla ömrü daha uzun sürerdi, üstüne Haldun da senin yaninda diye, sana güvenmistik

Rijjkardı gönderen başkan olarak övünüyordur, transfer dönemi okadar çok röportaj verdiki ben bir gstv de saat başı haberleri sunacak sandım, sezgin için şifre açtırdı, keita gibi tek elde kalan oyuncuyu alınandan biraz fazlaya kar diyerek sattı, tribünler çok sevdi diye Üstüneli yedi ( keşke sezgini çok sevseydik), galatasaray tarihinin tartışmasız en unutul

Ntvspor'da ne olursa olsun kalacak Rijkaard demişti.Rijkaard gittiği gün Adnan Polat bence kendi ipini çekti.

Ntvspor'da ne olursa olsun kalacak Rijkaard demişti.Rijkaard gittiği gün Adnan Polat bence kendi ipini çekti.
Polat gitmez kovulmadan gitmetecek, sezgin zaten polatsız gitmez, polat giderse helvacımı gelecek o daha beter olur, polat tek şartla gider sezgini başkan yaparlarsa giderim der:)

şu adnan sezgini ve servet,mustafa sarp,Gökhan Zan ı gönderip yerlerine 1 defans 1 ortasaha 1 forvet alırsa iyi olacak.

27 mart 2010 gunu Adnan Ozturke lehinde aciklamalar yapinca herkes bana bol keseden salliyorsun diyordu ama tarih beni hep hakli cikardi. Iste kongre uyeleri gurur duyun bu sizin eseriniz. Giden geleni aratir ya iste bizimkide o hesap. Abdurrahim Albayrak ve Haldun Ustunele yapilan cirkeflikten sonra Adnan Polattan birsey beklememek lazim. İstifa da bir onurdur, bakalim onuru varmi.

Ayrica bu maci izlediginden bile supheliyim “Clos des Papes” icmekten vakit bulamamistir

Geri
Üst Alt