Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, ağlayarak sitemlerini dile getiren bir taraftara sert çıkışı tepki toplamaya devam ediyor!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, ağlayarak sitemlerini dile getiren bir taraftara sert çıkışı tepki toplamaya devam ediyor. İşte Fatih Altaylı'dan Polat'a ağır sözler;

Aslında hiç istemediğim bir şey bu köşede Galatasaray'la ilgili bir şeyler yazmak, ama bazen insan duramıyor.

Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenildiği maçı izledim haliyle.

Öyle bir ruh haline geldi ki tanıdığım Galatasaraylılar, bu yenilgilere üzülmez olduk. Sıradanlaştı.

Bu haleti ruhiye içinde dahi Galatasaray'ın başkanlık koltuğunu işgal eden zatın söylediklerine inanamadım.

Bir beyefendi olduğu anlaşılan taraftar, ailesiyle beraber maçı izlemiş. Maç sonrası başkana son derece kibarca dert yanıyor, her Galatasaraylı gibi.

Başkanlığı işgal eden zat, "Gelmeyin kardeşim maça" diyor.

Fütursuzca.

Taraftara "Maça gelme" diyen başkan da gördük ya kimbilir daha neler göreceğiz.

Farkında değil ki, o taraftar olmasa, o taraftar maça gelmese varlık sebebi ortadan kalkacak.

Ama bu tipler böyle.

Sanıyor ki, o kulüp babasının malı. İstediğini söyleyebilir. Müthiş bir kompleksten kaynaklandığı belli olan, bir "küstahlık".

Ve aynı "küstahlık" ve "pişkinlikle" yola devam ediyor.

Paramparça olmuş bir yönetim, Galatasaray tarihinin en büyük başarısızlıkları ama ar eden, utanan yok. "Biz yerimizdeyiz" diyen bir kafa.

Artık söylentilere, iddialara giderek daha fazla inanıyor insan. Çünkü başka türlü olsa şimdiye kadar çoktan istifa ederdi biraz onuru olan birisi.

Onurunu bu kadar ayaklar altına seriyorsa Polat, vardır elbet bir sebebi!

Süresi ne zaman doluyor bu yönetimin? mart 2011? 2012?

Ligtv.com.tr - Haber - Polat da Futbol Gündemi'ni seçti

Evet beyler başkan yeniden TV'ye çıkıyormuş.

Ulan ne yüzle TV'ye çıkmaya devam ediyorsun ?

biz düşürdük gene kaldıracaz demek için çıkıyor avrupada yokuz ligde yokuz marka değerimizi oyun ve oyuncu kalitemizi her geçen yıl düşdü.Şimdi çıkıp der gene ben sportif başarı sözü vermedim.rijard geldiğinde bütün kupaları alıcaz diye ben sölemedim

SAYGILAR MÖSYÖ POLAT

Ntvspor da GSNET hakkında konuşuyor.

Ne kadar her maçta istifaya çağırılsada etmez. Etmiyecek.

Stadı açmadan gitmez.

Şirketleri gibi yönetiyorlar anasını satayım Galatasaray'ı. Ne heyecan kaldı; ne tat, ne tuz. İçine ettiler herşeyin. Çok daha farklı şeyler yazmak geçiyor içimden ama yeminle değmez.

Kombinesi olanlar falan kulübe yollasın kombineleri yahu. Taraftarda ısrarla Ali Sami Yen'i yakıp yıksın. Küfürler havada uçuşşun bu yönetime karşı maçlarda. Belki utanırlarda giderler.

Tek sevdamız vardı şu hayatta onunda içine ettin... Allahından bul...

2.9 'a sattık desen kızardık. Gelecek yıllardaki maaşı + menajer parası + İstanbul 'da yediği içtiği + Florya 'da kullandığı elektriği sıcak suyu vs. bunları da hesaba katıp 9 'a kadar şişirdiğin için daha çok kızıyoruz.

Bu şarkı benden yönetimdeki bireylere tek tek gelsin.

[video=youtube;L2GaCnAiuvo]https://www.youtube.com/watch?v=L2GaCnAiuvo[/video]

cakabo' Alıntı:
adnan brothers'ın tez vakitte istifa etmesi ve ardından alttaki açıklamayı yapması gereken kulüp.

" sayın adnan polat ve adnan sezgin'in istifalarının ardından riijkaard'ın gönderilmesi, ligde 6 haftada 3 gol atılması, takımın -4 averajla 10. sırada olması gibi sebeplerle ömürlerinden 5er sene çalınan taraftarların 5 senesi ömürlerine iade edilmiştir. şirketimizin toplam taahhüdü 41632 sene 2 ay kadar azalmıştır."
.

Tv'lerdeki yorumcuların hiçbiri futbolu bilmiyorki. İçlerinde tek bilen belki de Denizli ve o da doğruları söylemiş. Çok fazla izliyemiyorum programları, bazılarını internetten izleyebiliyorum fakat burda art niyetleri mi var yoksa gerçekten futbolu mu bilmiyorlar orası biraz karışık gibi. Sergen'in, Mustafa'nın, Rıdvan'ın, Bikini Ahmetlerin falan futbolu ne kadar bildiği tartışılır hatta Demirkol'un bile. Bence çok iyi bilmediklerinden böyle konuşuyorlar yoksa Uğur Meleke ara sıra internette denk geldiğim yazılarında eleştiriyordu yerlileri. Yani doğal tek Denizli'nin demesi içlerinde gerçek anlamda td'lik yapan, futbolu bilen birisi.

Bizim bakışımız da yanlış biraz futbola. Mesala Neill gerçekten ağır kalıyor fakat biz kral yapıyoruz. Elimizdeki malzeme o kadar kötü ki kötünün içinde az öne çıkan oyuncular gerektiğinden fazla övülüyor. ( Neill'i eleştirmiyorum, kesinlikle Servet'ten iyi fakat bazı pozisyonlarda ağır kalıyor ). Ve biz Servet'e olan hıncımızla maçları izlediğimiz için biz farklı görüyoruz Servet'i ve hiç alakası olmayan arkadaşlarım da çok açığını kapatıyor sürekli ilk toplara basan o oluyor diyorlardı Servet için, Neill'i ve bizi bilmemelerine karşın. ( Ve bu arkadaşlar gerçekten iyidirler futbol konusunda ) Tabi Servet'i de eleştiriyorlardı fazlaca fakat eleştirilerinden Neill de nasipleniyordu. Bizim de bakışımız problemli gerçekten.

Servet kesinlikle gitsin, Neill daha iyi bu doğru fakat biz de artık bazı futbolcuları olduğundan daha iyi yapma,kötüyle kıyaslayıp, kral mertebesine yükseltme huyumuzdan vazgeçelim.

Adnanların zor gitmesi özellikle stadı açmadan. Belki ondan sonra baskı artarsa giderler ki öteki kongreye kadar bile kalma ihtimalleri var. Beni asıl korkutan ara transferi bu yönetimin yapacak olması. İyice batabiliriz çünkü yanlış çok fazla yaptılar ve hiç doğru düşünemiyorlardı şimdi bu yanlışlıkları iyice saçma-sapan kararlar vermelerine neden olabilir. Dengesizdiler iyice dengelerini kaybettiler. Akıl tutulması yaşıyorlar şu an ve verdikleri kararların çoğu anlık olaylar sonucunda oluyor. Ne olursa olsun ara transferde transfer yapmamalıyız ( oyuncu gönderebiliriz ) ve bu yönetim sene sonunda gitmeli,giderse şimdi gitmeli ve yeniden yapılanma yeni yönetim ile olmalı.

Ben ciddi ciddi korkuyorum olası Baptista hatta uçuyorum Ronaldinho transferlerinden bile. Parayı saçabilirler ara transferde çünkü akıl tutulması yaşıyorlar. Bir şekilde yeni stat, seyirciyi arkamıza alacağız vs. vs. diyerek saçma-sapan hareket edebilirler. Bu yıl gitti, artık yapacak birşeyimiz yok. Yavaş yavaş gençler oynasın, alabilirlerse Selçuk gibi, Serdar Kesimal gibi nokta transfer yapsınlar. İlk önceliğimiz gelecek sene takımda tutmak istemediğimiz oyuncuları hemen göndermek olmalı ki bu yönetim hiçbirini yapamaz gibi. Zaten bir dağılırsak ara transferde iyice, az da olsa gönderilecek oyuncular ve altyapıdan gençlerle bir şekilde toparlanamazsak 3 sezon falan zor toparlanırız bir daha, çok mantıklı hareket etmek lazım. Ara transferde aldıkları oyuncuları zor olur göndermeleri sezon sonunda ki zaten böyle birşey olursa iyice ekonomik olarak dibe gideriz. Hagi gene ayrı bir soru işareti devam edecekler mi etmeyecekler mi.

O ihtimal de var tabi, Kazımlar, Tekkeler, bonservizsiz istenmeyen oyuncular :) Tek çözüm : Yönetim İstifa lütfen.

Florya'daki temizlikçi bayanlardan ikisini üçünü işten çıkartarak ayda yaklaşık 2000-3000tl kulübümüze kar sağlayabilirsiniz.

Hadi bir süper fikir de benden olsun dedim başkan!

Geri
Üst Alt