Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

takım tutmak kolay taraftar olmak '' zor '' dur işte biz bu '' zor'' u başarırız diyenlerdeniz ....

böylesine ateşli taraftarların yüreğini yakıyorsun sayın POLAT

başkanın ultraslan la arası cok iyiymiş.besleme gibi onlara bakarsan her maç 500 baskette 1000 bilet verirsen neden kötü olsun.dün basket maçında salona girerken alt tarafta yaklaşık 1000 kişi klübün verdiği biletlerle girdi.5 tl verip maça girecek parası olmayan adam para karşılığında taraftarlık yapıyorsa gitsin para karşılığı başka birşey yapsın

Florya'daki temizlikçi bayanlardan ikisini üçünü işten çıkartarak ayda yaklaşık 2000-3000tl kulübümüze kar sağlayabilirsiniz.

Hadi bir süper fikir de benden olsun dedim başkan!
Elano hizmetçi bayanlar gibi aldığı para,nın karşılığını verebiliyormuydu?

351204789492.jpg

kendisininde itiraf ettigi gibi 6 aydir futbolculara para odenmemis

yani bu sezon para almamislar

yabancilar bile

ben onlara oderler saniyordum:)

evet finansal olarak duzluge cikardi bizi

yes sir sure why not

bite me

kendisininde itiraf ettigi gibi 6 aydir futbolculara para odenmemis

yani bu sezon para almamislar

yabancilar bile

ben onlara oderler saniyordum:)

evet finansal olarak duzluge cikardi bizi

yes sir sure why not

bite me
sezginin maaşı eksiksiz yatıyordur, primi de cabası.

Sezginin yerine futbolu bilen, ne pahali transferlerin pesinde kosacak, nede bedava olan topculari ariyacak biri lazim. Cünkü baskan kendisi acik acik dile getiriyor, futboldan anlamadigini.

Sezginin yerine futbolu bilen, ne pahali transferlerin pesinde kosacak, nede bedava olan topculari ariyacak biri lazim. Cünkü baskan kendisi acik acik dile getiriyor, futboldan anlamadigini.

kabahat sezginde değil dosdum polatta adam alıyor cukkasını gs karizmasını kullanıyor bakıyorişine :mad:

başkan yine yalan söyliyor,başarısızlıkta ne hagi ne sezgin kalır dedi,başarısızlıktan kastı küme düşmek heralde

100süzün transfer listesi

Adam işin bir tarafını çok iyi götürürken, futbolda sportif başarıda ne yazık ki batağa sürükledi bizi.

Çok kararsızım, çünkü futbol takımı dediğin şey 1 sene içerisinde düzgün hamlelerle toparlanabilir. Tekrar sportif başarı peşinde koşulabilir. Ama stad, şirketlerin birleşmesi, borçların düzene sokulup kapatılmaya başlanması meseleleri çok daha yorucu ve büyük meseleler.

Bu kadar kötü duruma düşmeseydik, net bir şekilde hâlâ desteklediğimi söyleyebilirdim. İlk 5'te olabilseydik mesela.

Maçın ilk yarısında yayıncı kuruluş bir görüntü yayınladı, bilmiyorum kimse gördü mü? Adam resmen bıyık altından sırıtıyordu :o Artık neye gülüyorsa?

Hakikaten yüzsüz olmak gerek şu anki durumda gülümsemek için. Sana önerebileceğim tek şey kese kağıdı;

kkk2-2.jpg

Geri
Üst Alt