Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Büyük başkan nasılsın? Saygılar.Hürmetler..:tiphat:

Tek rakibimiz Fenerbahçe diyen Adnan Polat, Fenerbahçeye seslendi; "Biz Bank Asya Ligine gidiyoruz. Hani Nerdesiniz?" Şeklinde sitemde bulundu..

Giderek efsaneleşiyor :D

Tahminim 50 sene de geçse hatırlanacak bi başkan olacak

Sayın başkan burası ticari amaçlı bir şirket mi? spor kulübü mü? Burası SPOR KULÜBÜ, sportif başarı için kurulmuş.

''Gerçekten takımı anlayamadım ben bugün. 1-2 güne bir toplantı yapıp radikal kararlar alacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Devre arasında formayı haketmeyen isimler gidecek. Hagi listeyi yakın zamanda elimize verir, Adnan Sezgin transfer görüşmelerine başlar. Takımı bu hale biz getirdiysek çıkarmayı da biliriz. Stad açılıyor, ekonomik olarak iyi durumdayız. UEFA'nın kara listesindeydik, artık değiliz. Hep diyorum ama yine söyleceğim. Taraftara komik gelecek ama; Tünelin ucundaki ışığı görmüştük, tünelden tamamen çıktık.

Adnan Polat istifa diyorlar. Gerçekten üzüldüm. Biz istifa etsek sanki Galatasaray hemen düzelecek. Tek sıkıntımız futbol takımında, onu da alacağımız radikal kararlar ile çözeceğiz.''

Böyle bir açıklama yapmıştır muhtemelen -açıklama yaptıysa- . Bugün konuşmasa yarın NTVSpor'a falan çıkar bunları der zaten.

başkan mümkünse artık Galatasaray için hiçbir şey yapma

görev süren bitip defolup gidene kadar ne etliye ne sütlüye dokunma inan hiçbirşey yapmayarak en büyük hizmeti yapmış olursun.

BiraZ galatasaraylıysan istifa et

Yakında açıklama yapacak stadı taraftara yıktırıp şu kadar milyon avro kâra geçmek istedik diye!

skor 1-0dı ya da 2-0dı tam hatırlayamıyorum. yüzünü gösterdiler .ufak bir gülümseme belirdi yüzünde tebbessümü ilginçti. metin oktayın sayesinde galatasaraylı olmuş sülalesi beşiktaşlı olan biri nedense ki?

''Gerçekten takımı anlayamadım ben bugün. 1-2 güne bir toplantı yapıp radikal kararlar alacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Devre arasında formayı haketmeyen isimler gidecek. Hagi listeyi yakın zamanda elimize verir, Adnan Sezgin transfer görüşmelerine başlar. Takımı bu hale biz getirdiysek çıkarmayı da biliriz. Stad açılıyor, ekonomik olarak iyi durumdayız. UEFA'nın kara listesindeydik, artık değiliz. Hep diyorum ama yine söyleceğim. Taraftara komik gelecek ama; Tünelin ucundaki ışığı görmüştük, tünelden tamamen çıktık.

Adnan Polat istifa diyorlar. Gerçekten üzüldüm. Biz istifa etsek sanki Galatasaray hemen düzelecek. Tek sıkıntımız futbol takımında, onu da alacağımız radikal kararlar ile çözeceğiz.''

Böyle bir açıklama yapmıştır muhtemelen -açıklama yaptıysa- . Bugün konuşmasa yarın NTVSpor'a falan çıkar bunları der zaten.

:D Adnan Polat olmaya gerek yok

Ikinci bir Aziz Yildirim olma yolunda adim adim ilerliyor.

''Galatasarayda gorev alinmaz, verilir. Herkes kafasindan olagan ustu kongreyi kafasindan silsin'' 2011 bizim yilimiz olacak, hagiye ve Adnan Sezgine hep beraber el ele verip guvenelim.

Fener fener diye en sonunda Aziz Yıldırım gibi oldu. Aziz Yıldırım en ufak bir başarısızlıkta çıkar yaptığı tesisleşmelerden, ekonomiden falan bahseder Yıldırımcılar çıkar arkasından şakşakçılık yapar olay tatlıya bağlanırdı. Biz de dalga geçerdik ne kadar mallar bunlar başkanları ayakta uyutuyor bunları diye.

Gel gelelim aynı şey bizim başımıza gelmeye başladı. Başkan her konuşmasında önceden kaydedilmiş konuşmaları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor, stadı yapıyoruz, 2012 kriterleri, ekonomik iyiyiz, şirketler birleştirildi, riva arazisi, falan filan.

Amatör branşlardan bahsediyor başkan, amatör branşlarda takım öyle skandallara imza atıyorki, mahalle takımında yapsan dayak yersin, 1-2 branş haric hepsinde ya orta sıra yada düşmemeye oynayan takım olduk.

Futboldan anlamıyorsun Sayın Adnan Polat. You do not know this game..

İstifa etmemesinin tek sebebi tarihe Galatasaray'ın en kötü başkanı olarak geçmek istememesi. Sadece kendini düşünüyor.

Bundan sonra mali kongrede bütçenin ibraz edilmemesi ve başkana yeni borçlanma için izin çıkmaması lazım. Adnan Polatın bundan sonra harcayacağı her kuruş kulübün borç yükünü arttırmaktan başka bir işe yaramayacak. Beceriksiz oldukları belli, onların yapacağı transferlerdende hayır gelmez. Yine günü kurtarmak için posası çıkmış 2-3 adam alıp gelecek. İşin kötü tarafı Polat 2011-2012 sezonu sonuna kadar başkanlığı bırakmayacağını söyledi.

Korkarım bu adam gittiğinde arkasında yeni stattan elde edilen 3-4 senelik gelirleri harcamış, kulübü 100 milyonlarca euro borç yükü altına bırakmış ve en kötüsü işe yaramaz adamlarla dolu bir futbol takımı bırakmış olarak gidecek.

Geri
Üst Alt