Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

ERAY2.JPG

-Başghanım bir çözümleme yapar mısın?

adnan+polat.jpg

-Al sana çözümleme:D

Tamam cümle alemle havanı da yaptın stadı gezdiricem tanıtıcam ayağına. Açtıktan sonra da bir müsade ediver çekil kenara da yeni yönetim takımı düzeltsin...

Özür diledinmi azizinden Polat...Resmi site kesmez bunları..Gerçekten nefret ettirdin kendinden bee...Yeter ne olur bırak git...

Floryada oynanan maçın görüntüleri fbtv aracılığı ile şerefsiz ntvspor tarafından tek taraflı yayına veriliyor..Nerede GSTV.. Sonuç mu her zamanki gibi Galatasaray tu kaka..

Camia da Galatasaray Başkanlığını taşıyabilecek bir adam yok mu ya.Her hafta ayrı bir senaryo yazıyor.Çıkmış şimde de hiç bu kadar güçlü olmamıştık diyor.

Bir itirafta bulunmak istiyorum.Keşke Aziz Yıldırım gibi bir başkanımız olsa.En azından onun ağırlığında ve ekonomiden anlayan,otoriter,herkese sözünü geçirebilen bir başkanımız olsaydı şimdiye muhtemelen Avrupa'da 2 değil 3-4 tane kupamız olmuştu.

Hiçbir şey bilmese bile şu Adnan Sezgin gibi bir adamı kulüpte tutup taraftarını kanser etmezdi.

Bir itirafta bulunmak istiyorum.Keşke Aziz Yıldırım gibi bir başkanımız olsa.En azından onun ağırlığında ve ekonomiden anlayan,otoriter,herkese sözünü geçirebilen bir başkanımız olsaydı şimdiye muhtemelen Avrupa'da 2 değil 3-4 tane kupamız olmuştu.

Hiçbir şey bilmese bile şu Adnan Sezgin gibi bir adamı kulüpte tutup taraftarını kanser etmezdi.

Ha Aziz, ha Polat aradaki tek fark; Aziz'in pısırık biri olmamasıdır. Yoksa mantalite açısından filan arada fark yok.

Oysa ne kadar cok sevıyordu bu taraftar senı...Ama yalan dolan bıktırdın taraftarı.

Ferdi Tayfur abimizin şu şarkısı olayı özetliyor bence:

Gozlerindi hayat veren

Sozlerindi umit veren

Şimdi sensin unut diyen

Bunu senden beklemezdim

O bakislar gozler nerde

Hatiralar izler nerde

O verdigin sozler nerde

Bunu senden beklemezdim

YouTube - Ferdi TAYFUR - Bunu Senden Beklemezdim

ya sen bu taraftara cile cektirmek icinmi baskan oldun lan yeter bi huzur ver milleti sinir hastasi ettin

Stadı iyi gezdir. 2 - 3 ay sonra o stada giremeyeceksin bile...

Bizim için büyük imtihan..

Sanırım Artık Elveda Deme Zamanın Geldi Başkanım...

Adnan Polat bizim için bulunmaz hint kumaşı...

Hz.Eyyub sabrı yükledin hepimize başkan...

Sensiz çok sabırsızdı bu taraftar...

herşeye ifrit ve uyuz olurdu...

Sağolasın Başkan...

Varolasın Başkan...

Tüm Galatasaray taraftarını sabır taşı ettin...

Çatlamadık bugün bile...

Dahada çatlayacağımıza inanamıyorum...

EyvaALLAH başkan Hayatımızda Galatasaray toz kondurtmamış insanları neredeyse GALATASARAY'dan nefret ettirecek hale getirdin...

Soğuttun Futbol'dan Başkan Var ol...!!!

Artık futbol yerine sanata müziğe makara kukaraya verdik kendimizi...

Sağolasın Başkan...

Karaktersizleri temizleyip piru pakları bıraktığın için...

EyvaALLAH Başkan...

Bir Galatasaray Başkan'ının bir hafta içinde kendini yalanladığını bizlere gösterdiğin için...

Beleş futbolcu transfer etmede dünya rekoru kırmamıza az kaldı...

Onada bir alkış Başkan...

Ha Stad var demi...

Bir Alkışta ona Başkan...

ALLAH razı olsun...

Hiç bir GALATASARAY düşmanı bunu yapamamıştı...

Sağolasın Başkan Düşmanlarımıza yenilmedik...

Avuntumuz bu olur artık...

Yıkılacaksak kendimiz Yıkarız diyebiliyoruz...

EyvaALLAH Başkan...

EyvaALLAH...

Beleş mezar bulsa atlar,öyle biridir işte.

Adamın gözünde taraftar olarak hiç birşeyiz kimimiz çapulcu kimimiz müşteriyiz sadece.Taraftarın istek ve arzuları hisleri umrunda değil.Yazıklar olsun çok şey derdim ilkkez formda ağzımı bozardım ama yakışık almıyor.Tek söyliyceğim Allaha havale ediyorum senı koştur bakalım atını babanın holdingi gibi floryada koştur bakalım büyük başkan.

Defol git artık yeter be.....Aylardır sustuk sustuk ama yeter ...

bu stad senin ve getirdiklerinin sonu olucak buraya yazıyorum. o yeni koltuklar havalarda uçuşucak stad alev alev yanacak büyük kavgalar çıkacak sende oturup vip bölümünde izleyeceksin bunları. Eserinle grur duyucaksın.

Daha önce olmadı mı yapmadık mı yapamaz mıyız? Gerekirse yeni mabedimizi yıkar yeniden yaparız ama sizleri bir daha orda görmeyiz...

Anca bunlar böyle gider başka çaresi yok.

üniversiteler seni araştırmalı...

Geri
Üst Alt