Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Tez yapılsa A gelir.

Bir kulübün içine nasıl edilir, bize çok iyi gösterdi Adnan Polat.. :o

Şunlara dur diyecek kimse yokmu şu camiada....Bu kadar rezalet olabilir mi..Ey Galatasaray camiası uyuma klübüne sahip çık..Yeter be..Galatasaraylılığı,Glatasaray markasını yerle bir ettiniz...

Yahu bu adamlar nasıl holding sahibi nasıl ceoluk yapıyorlar inanılır gibi değil...Adnan Polat nasıl bir zekaya sahiptir..İnanılır gibi değil...

Stad açıldıktan sonra Derhal Olağnüstü kongreye gidilmelidir..

Açılışta bu yönetim yuhlanmalıdır..tepki verilmelidir..İsterse Mesiyi getirsinler bu yapılmalıdır...Galatasarayın geleceği için yapılmalıdır.

Ben eleştirmekten bıktım açıkçası.Ama başkan şunu bilmeli ki yapamadığın işi bırakmak da bir erdemdir.

Seni hep eleştirdim,hatalarından dolayı küfürler ettim ama haklı olduğunu anladım artık kusura bakma.İyiki sen başkansın.Umarım yıllarca daha orda kalırsın.

Kanka bırak git.

Baskanımız daha onceki yoneticilik performansı ve klubumuzu liseli hegemonyasından kurtarması ile hakkettıgı koltugunu artık sanırım terketmeli. Napalım olmadı :(

bu adam ciddi ciddi Galatasaray ı yok etmek için uğraşıyor.

Hakettiğiniz gibi yönetilirsiniz! -Hz. Muhammed (s.a.v)

Kim bilir? Belki de biz hak ettik bunu.

akıl hocan ömer çavuşoğlu herhalde başkan

adnan polat A.Ş gururla sunar, 175 liraya forma satışlarımız başlamıştır, hadi ne duruyosunuz?

Açılış maçına davetlileri doldurmasaydı bak gör neler oluyordu.Açılış maçında protesto edilen tek başkan olarak tarihe geçebilirdi,gerçi hala o şansı var..

neden benim mesajim editlendi? Polati savunurmu olduk yaziklar olsun sanki kufur ettim, adam yalan soyluyor, taraftari oyaliyor, futbol bilgisi 0

gladiator-thumbs-down.jpg

yazıklar olsun lan sana , yazıklar olsun.

utanıyorum senin yaptığın başkanlıktan.

Bugün benim gözümde tamamen biten şahsiyettir kendileri...

Kısa sürede istifa etmesi ve mümkünse bir daha ortaya çıkmaması dileğiyle...

Bugün itibariyle taraftar ile arasında incelen bağ artık tamamen kopmuştur.Neron'dan farkı yok.

Stadın açılışını tamamen hükümete mal edip, bu iş uğruna ömründen feragat eden Özhan Canaydın'ın adı bir kez geçtimi stad açılışında. Varsa yoksa Tayyip yaptı stadı.Bana göre Sarıgül ve Süren başkanların emeği daha fazladır. Geliyor adamlar siyasi şova çeviriyor işi ve Toki kurumundan azar işitiyorsun 40 bin kişi önünde.Yapman gereken çıkıp Toki başkanına haddini bildirmek iken kalkmış taraftara küstüm oynamıyorum ayakları yapıyorsun.Fişlemeye çalışıyorsun.Yazıklar olsun.Bugünden sonra benim başkanım değilsin. Yazıklar olsun. Bu taraftarın büyük kısmı artık arkanda değil. Yazıklar olsun.

Galatasaray başkanlığı gerçekten çok ağır bir yükmüş bugün bunu resmen belgeledin. O gömlek sana çok bol geldi. Rahmetli Özhan Canaydın'ın tırnağı bile olmazsız. Hani bugün açılışta adını anmak istemediğin,çok uğraşıp çok yıprandığı bu stad için sağlığından olan o cennetlik insanın. Zamanında birçoğumuz ona haksızlık ettik ama hiç bir zaman kibirlenmedi ve kendi çıkarlarını bu kulübün üstünde görmedi. Taraftarı elinde geldiğince korudu ama sen Galatasaray tarihinin en kötü başkanı olmaya aday oldun.Helal olsun sana

Geri
Üst Alt