Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Hey gidi koca Galatasaray..Her geçen zaman şu camiayı bu durumda gördükçe benim Glatasarayım bu değil diyorum..
Daha düne kadar Adnan Polata anlamadığım bir şekilde(ses tonundan olabilir) deliler gibi savunan taraftar futbolda bu sene gelen 9.culuktan sonra birden istifa demeye başladı.Ve en son stad açılışı ile birlikte hiç kimse kalmadı arkasında..Bugün itibari ile tekrar saflarını değiştirerek birden ben bu adamı seviyoruma döndü olay...
Ben Galatasarayı deliler gibi seven bir taraftar olarak,Adnan Polatı hiç affetmeyeceğim..Zaten 2 seneden beride gerçekleri görebildiğim için eleştirilerimi her yerde dile getiriyorum..Gerçekler ve doğrular tektir..Bir adam iş bilmezse iş bilmezdir..Sürekli hata yapıyorsa,her işi eline yüzüne bulaştırıyorsa onun yapacağı 2,3 doğru hamle benim gözümü boyamaz..Çünkü yetersizliği kanıtlanmıştır..Bu adam 20 yaşında bir futbolcu değil ki kendisini geliştirsin,Koskoca Galatasaray camiasının başkanı..
Yok hiç kimse yokken o varmış,elini taşın altına sokmuş falan,filan..Bunların hepsi palavra..Birde televizyonlarda para topladığı çok iyi bir bk muş gibi burada övünerek anlatır yandaşları..2 milyon için para toplamayacaksın..televizyonda reklamını yapmayacaksın..2 milyon için cebinden vermeyip para toplayan adamın Glaatasaraylılığını her yerde tartışırım..
Projeymiş vay be ne projeler...
Rivayı kendisine malettiler..(Daha birşey göremedik..Atı alan üsküdarı geçiyor.)
Aslantepeyi kendisine malettiler..(ellerine,yüzlerine bulaştırdılar)
Şirlet birleşmesini kendisine malettiler...(Hangi parayla yapılacaktı bu birleşme..Konbineler falan..ne oldu hoop kredi çekildi..)
Gsbonus,Gsbilyoner falan filan...Hani diğer büyük takımlarada hazırlanan ortak projeler..hani diğer büyük klübün önderlik ettiği..
Millet spor salonu dikiyor..sıfırdan müthiş tesisler kazandırıyor..Açın biraz gözlerinizi..
Yani şu yukarıda saydığım tüm projelerin başlangıçı Özhan Canaydın döneminden gelmedir..Bu yönetiminde nasıl devam ettirdiği ortada..Bu işbilmez yönetimde yapacak inşallah bir gün 5 bin!!! kişilik bir salon!!!..
Hani Galatasarayı çok seviyorya,hani küçüklüğünde parmaklıklardan atlamış ya....Ondan sonra senin takımın sahada hakemler tarafından kadledilsin sesini çıkarma,ondan sonra yetmezmiş gibi senin takımına küfredenlerle aynı masada yemek ye..... Olmadı türk futbolundaki şiddetin artmasındaki bir numaralı adam olan azılı Glatasaray düşmanı Azizin dibinden ayrılma.(Aziz neden Polatla iyi,Demirörenle iyi değil..bu önemli bir detay anlayabilene)işte Orada duracaksın..
Adnan Polat hani o demir parmaklıklar falan diyor ya...Hayır beni bir taraftar olarak kandıramazsın..Sen Galatasarayı hobi niyetine tutan sadece ve sadece sözde Galatasaraylısın..Bu suç mu tabiki değil..Ama türk futbolunda diğer büyük camialarla başedebilmek için yeterli bir bağlılık değil...
Bakıyorumda herkes Mehmet Helvacıya nefretini kusmuş..Neden kusmuş peki,daha düne kadar kendilerininde istediği şeyi belirttiği için kusmuş...Galatasaraya zarar vermeye başladık demiş..Her platformda bundan bahsedilmiyormuydu..Ne oldu birden..tüm suçlu bu Brütüsmüymüş yoksa...!!
300,500 kişi,yok tüm stad protesto etti..Yok olurmu bu protesto değil provakasyon..Olmadı şimdi onlar yani 300,500 kişi gizlice girmiş ,kaçak yani..Hay Allahım sen bana sabır ver..Ben salak bir taraftar değilim başkan...
Ve hala ve hala Adnan Polatı savunanlar var..Sürekli değişiyoruz..Bazen son günlerde sırf şu iş bilmezliğnden değilde sadece ve sadece siyasi odaklı istifa etsain diyenler var ,etmesin diyenler var..
Ama ben bir taraftar olarak sonuna kadar,Glatasarayın iyiliği için Adnan Polat istifa diyorum..