Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Şu sevimliliğe bakın :)

adnan+polat.jpg

bu adam bi gitse üzerimiz den büyük bi yük kalkacak rahatlayacagiz bu adam baskan oldugu sürece biz den hic bisey olmaz

helvacı tilki gibi adamdır su uyur helvacı uyumaz o kadar yani.

Barmenliğe geri dönmen herkes için hayırlı olur.

[video=youtube;7mq-6FTJ0bY]https://www.youtube.com/watch?v=7mq-6FTJ0bY[/video]

Pazartesi veya salı yeni transferimiz hayırlı olsun ağalar!

Bak başkan "yapamadım, beceremedim vs.." demekte bir başarıdır.

adam futbolu ihmal ettim diyor ama hala içine ediyor,nasıl iş ya.

Büyük baskan.

Galatasaray yönetimiyle ilgili sorunun var mı?

Beklentilerini daha önce anlamış olmayı isterdim. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin’in yetkilerinin hangi konularda olduğunu ancak 2 ay sonra anlayabildim. Bana baştan bilgi verilmedi mesela. Bir de ben bazı şeylerin temelden değişmesi gerektiğini savunuyordum. Ama bana ‘bunlar değişmez’ diyorlardı.

Ne gibi?

Mesela futbolcuların komple bir eğitim alması gibi. İsim vermek istemiyorum ama şu futbolcuyu şöyle yapmalıyız dediğim zaman ‘hayır, o değişmez, o öğrenmez, uğraşma’ diye karşılık alıyordum. Oysa ki emek harcamak, o futbolcuları birer birey yapmak lazım. Ben onlara inanıyordum. Ama tabii böyle bir değişim zaman ister ve yönetim bu zamanı vermek istemiyordu. Biraz da şöyle düşünüyorum. Futbolcuların kendi kararlarını otoritelere bırakmaları, fikirlerini açıkça ifade edememeleri bu sistemin işine yarıyor. O zaman yöneticiler de ön plana çıkıyor önem kazanıyor, gündem onların etrafında oluşuyor. Halbuki normalde Türkiye hariç hiçbir yerde başkanların ismi bilinmez. Bu kamuoyu onların da işine yaradığı için sistemi değiştirmek ve ‘uluslararası’ olmak istemiyorlar.

https://www.gscimbom.com/forum/meti...rumun-ozeti-skibbe-roportaji.html#post2124498

beyler buradan baski kuralim:Twitter

murat yalcindag'in official twitteri

ben yazdim ve yazmaya devam edecegim...

başkana sesimi duyurabilseydim.Seneye bu takımı şampiyon yapması için hayatını ortaya koymasını isterdim.çok üzdü taraftarı.hiç haketmediğimiz daha önce karşılaşmadıgımız durumlara soktu.Hala güveniyorum başkana.Evet etrafında yanlış isimler var.Ama adam getirdi.Rijkaardı,kaliteli oyuncular geldi takıma.gelmedi deyin.bir sürü yıldız geldi.olmadı şans faktörüde çok önemli.çok sakat oyuncu verdik.Bu sezon sadece Arda ve Baros olsaydı,ilk üçte olurduk eminim.Daha önce yaptı yine yapabilir.Bu sezon çok üzüldük.ama seneye inanıyorum.son yaptıgı basın toplantısı çok anlamlıydı.verdiği sözü tutacak.bu takımı adam edecek.

İstifada bi hizmettir büyük başkan (!) sende Helvacı ve saz ekibini itham ettiğin gibi bizim gözümüzün içine baka baka oturma artık o koltukta.

Toplamadılar mı ya imza falan?

tribünlerdeki 40000 kişi maç boyunca "adnan polat istifa" demek için

küme düşmemizi bekliyo galiba

Geri
Üst Alt