Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Refik Arkan: Bildiğim kadarıyla imza kampanyası 1500 civarında.

Fbli biri olsaydı ve kulübü sabote etmek isteseydi anca bukadar başarılı olabilirdi herhalde

seviyorum baskan seni kim ne derse desin en kotu gununda galatasaraya sahip ciktin ozamanlar nerdeydiler simdi ekrana cikip bagira bagira konusanlar lutfen baskan zeki adamsin bunlarin pabuc birakma sonuna kadar destek tam destek. ayrica buraya gelip baskana atip salayanlarada iki cift lafim var hekarete varacak kadar konusmalar yazilar goruyorum bu adam ne yaptiki bunu hakkedecek sportiv basarimi istiyorsunuz onca klubu batmaktan kurtarin bu adam kluba sportiv basari vermedi tamam ama yapti okadar onemli iside unutmamak lazim simdi ne yapti diye siralamaya gerek yok herkes biliyor. sportif basarida bundan sonra gelecek allahin iznile biraz sabir gosterin baskan klubu batmaktan duzeye cikardi simdide siz onun istifa etmesini isteyip onun yapti isler uzerine baska bir adami getirip oturtmak istiyorsunuz size soruyorum bu hakmi ?

başkan iyi niyetli ama maalesef etrafındakilere güvene güvene sonunu hazırlıyor herkes kendi çıkarını düşünüyor kabiliyetrsiz adamları yönetimde tutuyor gerçekleri görmemiz geerkiyor küme düşmeye gidebiliriz

Herkes yanlış bir tek Adnan Polat düzgün zaten yürüyedur büyük başkan (!) Bugün sabahtan beri pek bişey takip edemedim büyük başkan (!) kükredimi yine "2012 kriterleri,ışığı gördüm,300 provakatör,Rijkaard'a 67 hafta şans verdim ,Hagi'ye de verecem valla,Galatasaray başkanı kuzu değildir aslandır vs."şeklinde.

Taksim meydanını doldurup istifa desek gene istifa etmezki. İnadı inat bir kere. Tarihe geçireceğim dedi bakalım nelerin tarihine geçirecek bizi...

2a7tw8m.jpg

İmzalar 1500 civarında, ben de dahil bir çok kişi önümüzdeki hafta imzalı dilekçeleri verecekler. Muhtemelen 2 hafta içinde bitmiş olur bu iş. Yanlız imza teyidi konusunda porblem var, bu dilekçeler kulübe ulaştırıldıklarında yönetim imza teyidi gerçekleştiremeyeceği için geçerli saymayacaktır dilekçeleri tahminim. Her dilekçenin arkasına noterden çıkartılmış imza beyannamesi eklense veya bir kaç noterle anlaşılsa ve oraya imza verilse mecbur kalır yönetim dilekçeleri işleme almaya ve kongre olur. Sadece imzalı dilekçeler kongre için yeterli olmayacak gibi maalesef. Bir ihtimal yönetim tepkiden dolayı utanıp istifa edebilir ancak Adnan bence çamura yatacak.

İmza atmak isteyen kongre üyeleri lütfen aşağıdaki linkteki dilekçeyi imzalasın ve talimatlara göre dilekçeyi ilgililere ulaştırsın.

GSBirlik.org

Fener seyircisi maç boyu Galatasaray’ın şirin kaptanı Işıl’a sövüyor. Bir genç kıza küfürler yağıyor ve Adnan Polat orada oturmaya devam ediyor. Benzeri olayda, Aziz Yıldırım’ın nasıl Şeref Tribününü ve salonu terk ettiğini hatırlıyoruz. Fark..

Aziz Yıldırım Başkan.. Adnan Polat, onun kalem efendisi.. İzin almadan çıkamaz.

Hıncal Uluç - Sporcumuz Emin Ellerde

Adnan Polat sen Galatasaraylıysan ben değilim...

Orada her konuşmasından sonra alkışlayan şakşakçılarada selam olsun..

Galatasarayın menfeatleri için bu Galatasaray düşmanı medyaya ve alehimize olan inanılmaz hakem hatalarına ses çıkarmayan adam kendi koltuğunun sallandığını görünce haklı olarak kendisi için imza toplayan gerçek Galatasaraylılara aslan kesiliyor..İş işten geçtikten sonra sırf şirin görünmek için ,sırf kendisini kurtarmak için hakemlerden şikayet etmeye başladı..Bunuda beceremedi,çünkü bu öyle gidip zürriyetlere reportaj vermekle olmaz..Çatır çatır görüntülü bir şekilde pozisyonları tek tek göstererek basın toplantısı yaparsın şerefsizlerin gözüne sokarsın..Ondan sonra o Galatasaray düşmanı futbol yorumcuları biz bu filmi gördük diyemez,geriye düşen ağlıyor gibi genel değerlendirme yapamazlar..Şimdi ne oldu,diğer haksız şekilde bağıran büyük klüplerle çok ciddi bir şekilde hakkın yenmesine rağmen aynı kefeye konuldun..Ama bu senelerdir böyle..Buda bu camianın başkanından ,yöneticisine taraftarından ,yazarlarına kadar ne kadar sahipsiz olduğunu gösterir...

İşin acı tarafı tarafatrın nefret ettiği Süleyman Hurma bile bu sene hekemlerden en çok canı yanan takım Glatasaray ve Kayserispor demiştir.Hani nefret ettiğimiz bu adam bile farkına varmış..Üstelik şu zamana kadar kendisini Galatasaraylı sanan yazarlarda dahil ilk defa bu adamdan duydum bu gerçeği....

Türk telekom konusuna gelirsek hani o kankan Aziz yıldırım gibi birazcık takımına,klübüne bağlı olsaydın para karşılığında stad ismini satmazdın.Mantıklı sebeplarden dolayı aldıysan o ismide iş işten geçtikten sonra sesini çıkarmayacaksın..Ali Samiyen spor kompleksiymiş palavra..Nerde o kompleks ben bir tane statdan başka birşey göremiyorum..Birde kızmış ışıklandırmalı Ali Samiyen tabelası yaptıracakmış..Tabi güzel olur..Ama bunu en baştan neden düşünmedin ,sözde Galatasarayı çok seven ,çok bağlı başkansınya bunu daha önceden düşünmen gerekmiyormuydu!!! bu gibi değer gösterileri sadece Galatasarayın başkanlarının heykelini dikmekle olmaz..

Eğer bu Galatasaray bu Adnan Polata muhtaçsa zamanında her sıkışan Adnan Polatı çağırmışsa ve bu zaten var olan ve kendilerine malettikleri projeleri ellerine yüzlerine bulaştırmalarına rağmen(hani sportif başarısızlık yok ama mali yönden süper palavraları var ya) sadece ve sadece Adnan Polat yapabiliyorsa vuralım klidi kapıya...

Ben Galatasarayı sözde değil,hobi niyetine değil benim kadar seven Galatasaray başkanı ve yöneticileri istiyorum..(Sportif başarısızlık hadi neyse iyi niyetle çalıştı fakat iş bilmezlik falan dersin ama benim için bir taraftar olarak bu konu(bağlılık) çok önemli)

Tamam ADNAN POLAT gitsin, peki kim gelecek?

Neredeydi ortada gezinen baba yiğitler zamanında.Kulübün kapısına ipotek konduğunda neredeydi bu günkü baba yiğitler?, Adnan POLAT yalnız birakılmıştır, yalnızlaştırılmıştır.İyi günde herkes gelir giyer o gömleği, mühim olan zor zamanda giymektir o gömleği.Yok stad ismiymiş yok bilmem neymiş ?

O koltukta olmayı bu gün herkesten fazla hak eden tek kişi vardır, O da ADNAN POLAT'tır.Her kafadan bir ses çıkıyor, hadi taraftar neyse o her zaman konuşacak tek yetkili, takım iyi gitmezse kötü iyi giderse güzel konuşur.Ama Galatasaray yönetiminde olanlar onu yönetmeye talip olanlar böylemi davranmalı.

Sen yönetimin içinde olacan birde Başkanına karşı olacaksın,sen yıllarca maketini millete göstercen en sonunda birileri gerçeğini yapınca kanal kanal,gazete gazete gezecen ortalığı karıştıracaksın.

Hatırlayın bundan 3-5 sene öncesini kimsenin umudunun olmadığı dönemleri, Adnan POLAT gelsin diye kampanya başlatdığımız günleri.Kanımız bitlendi, gördük parayı başladık o gitsin bu gelsin demeye.Yanlış işler bunlar heleki talip olanları gördükce 2 kere yanlıştır.

Şerefin varsa istifa et!, Cimbom kümeye diye bağırıyor önüne gelen takım.

Çok iyi bir Galatasaraylı, görevini layığıyla yerine getiriyor. Çok seviyoruz, sayıyoruz başkanımızı. Lakin Fenerbahçe'nin gerisinde olmakla ilgili söylemlerini tasvip etmiyorum kendi adıma.

buyuk Gs imizin buyuk baskani gene hakli cikti

saygilar

Bu kadar vizyon sahibi,dürüst ve futboldan anlayan bir başkan bulmak gerçekten çok zor.

Geri
Üst Alt