Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Tamam ADNAN POLAT gitsin, peki kim gelecek?
Neredeydi ortada gezinen baba yiğitler zamanında.Kulübün kapısına ipotek konduğunda neredeydi bu günkü baba yiğitler?, Adnan POLAT yalnız birakılmıştır, yalnızlaştırılmıştır.İyi günde herkes gelir giyer o gömleği, mühim olan zor zamanda giymektir o gömleği.Yok stad ismiymiş yok bilmem neymiş ?
O koltukta olmayı bu gün herkesten fazla hak eden tek kişi vardır, O da ADNAN POLAT'tır.Her kafadan bir ses çıkıyor, hadi taraftar neyse o her zaman konuşacak tek yetkili, takım iyi gitmezse kötü iyi giderse güzel konuşur.Ama Galatasaray yönetiminde olanlar onu yönetmeye talip olanlar böylemi davranmalı.
Sen yönetimin içinde olacan birde Başkanına karşı olacaksın,sen yıllarca maketini millete göstercen en sonunda birileri gerçeğini yapınca kanal kanal,gazete gazete gezecen ortalığı karıştıracaksın.
Hatırlayın bundan 3-5 sene öncesini kimsenin umudunun olmadığı dönemleri, Adnan POLAT gelsin diye kampanya başlatdığımız günleri.Kanımız bitlendi, gördük parayı başladık o gitsin bu gelsin demeye.Yanlış işler bunlar heleki talip olanları gördükce 2 kere yanlıştır.
Yahu yeter bee..En zor zamanmış..Bu klüpte en zor zamanda başakanlığı ÖzhaN Canaydın yapmıştır..Kendisininde katkısı olduğu bu zor zamanlarda gene kendisinin son dönemlerinde borçlar falan rahat ödenebilir hale gelmiştir...
Polat stadı eline yüzüne bulaştırdı..O zaman onun döneminde 6 ay gecikti stad..Adam gibi bir üstlenici firma bulamadığı için..En sonunda bu klübün başında sende olsaydın toki yapacaktı zaten..Stad hakkında daha çok fiyasko varda yazm ıyorum daha..
Şirket birleşmesinide büyük proje olarak sunuyorlar ya bravo..Güya statdan gelecek para ile yapacaklardı..Ne oldu o paralara..Kredi çekilde ve bu şekilde yapıldı birleşme..Sanki bu klüpte bu birleşmeyi üstelik kredi çekerek sadece Adnan Polat başarabiliridi..O kadar iş bilmez salaklarla dolu Glatasaray camiası!!!
Rivanında ruhsatını almış..Sanki görende rivayı Adnan Polatın kazandırdığını sanacak..müthiş proje..Atı alan üsküdarı geçiyor..Ne tesisler dikiliyor,ne salonlar yapılıyor..Buradada bir ruhsat aldılar diye ilah yapıyorsunuz adamları..Yatın kalkında Selehattin Beyazıta dua edin Polata değil..
Ne o stadın yanına,hani salon yapılacaktı..Aziz mi engelledi..Ondan sonra iş işten geçtikten sonra ,isteyerek değil sırf şirin gözükmek için ,koltuğu sağlama almak için Ali Samiyen kompleksi diyor..Millet sadece sportif tesis amaçlı aldığı arazilere neler yapıcak bir görün..
Sponsorlar çoğalmış..Tabiki çoğalacak..bu sponsor olarak bahsettiği maddi gelirlerin hepsi stada bağlı..Birde diğer klüplarinde sahip olduğu Gsmabil,Gs bilyoner gibi sponsorluklar..Bunları bile fenerin gerisinden takip etti...Amatör branşlara falan hiç geçmiyorum..
Bu yönetim zaafiyetini geçtim bana en çok koyan bu adam bu klübü gönülden desteklemiyor..Hobi niyetine tutuyor..Traftarların bunun farkına varamaması zeten sorun..
Hemen bir kaç nedeninde yazayım..Galatasarayı benim kadar seven adam ülker-cafecrown durumunu hazmetmez,Medya ve hakemler kariısında bu kadar sessiz kalmaz..Aziz yıldırım denen adamla bu kadar samimi olmaz,Galatasarayın parçalı formasını giymekten bu kadar sakınmaz....
Bu ışık Adnan Polat geldiği zaman görünmedi..Bu ışık her zaman vardı..Stadıyla,Rivasıyla,Floryasıyla Özhan Canaydın döneminden öncede,sonrasındada,şimdide bu ışık vardı..Yok başkan adayı çıkmamışda,hiç kimse piyasada yokmuşta..Evet tek korkmayan koca klüpte Adnan Polat vardı..Diğer genel kurul üyelerinin hepsi korkak,pısırık insanlardan oluşuyor!!,
Yüce insan Adnan Polatın çok özel..Türkiyede tek.Heykeli dikilesi.!!!! Yalnızlaştırılmış..Vay anasını..Tüm başkanları yazılı desteğini alan damı yanlızlaştırılmış,Taraftarın yüzde doksanının desteğini alan dammı yanlızlaştırılmış..Liselileri birde bk atarlar..İnan Kıraca bk atar..ama oy zamanı ayağının dibinden ayrılmaz..iş işten geçtikten sonra kendisini destekleyen adama sırf koltuk uğruna gider yapar..Hani o Azize,medyaya,hakemler bir laf edemeyen aslan başkan...
Adnan Polat Özhan Canaydının bize son kazığıdır...