Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
yazik
yazik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf şu resimde olmamak adına istifa ederdim be AYIP AYIP yuh
Başkan hala neyin inadını yaparak kalıyor anlamadım, bu fotoğraflar unutulmayacak , ulan ben unutsam febeli arkadaşlarım unutturmayacak bana
Bizi üzdü mü? Evet ama yine de kalsin, devam etsin istiyorum.
Evet üzdü,kalbimizi kırdı.Yahu bu nasıl bir kalma sebebidir..Neden devam etsin onuda yazarmısın..
Şunu kafanıza yazın..Adnan Polat sözde Galatasaraylıdır..Galatasarayı hobi niyetine tutar..Bunu her zaman dile getiriyorum..Nerden böyle bir kanıya vardığımı yukarıya yazdım..Artık gözünüzü açın..Adnan Polatın bu kadar beceriksizliğe rağmen yahu bu adam Galatasaray aşığı dersin işte bu yüzden insan çok fazla kızamıyor dersin böyle birşeyde yok..
Yıldırım demirörenle,aziz yıldırımın takımlarının sevgisinin çeyreği yok bu adamda..GÖRÜN BUNU GÖRÜN ve hiç kimse yokken bu adam vardı safsatasınıda söylemekten vazgeçin...Yahu bu takımın kümemi düşmesi gerekiyor gerçeklerin görünmesi için ey Galatasaray taraftarları..
döneminde tarihin en kötü Galatasaray futbol oynuyor doğrudur. ama işkembeden sallama Galatasaray sevgisi yokmuşmuş.hobi niyetine tutarmış.adam başkan kulüpte neyin hobisi.mantıklı mı söylediklerin.