Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

abicim benim aklim almiyor adam koseye sikisinca ya birini aliyor(kiraliyor:)) ya birini kovuyor goreve devam ediyor bizde yiyoruz

:)

en kisa zamanda sende gideceksin isallah

Elbet onada sıra gelecek..Mart ayındaki kongreyi bekliyoruz.

Bu arkadasi disari alalim dedigin an aklima ucan adam sabri bey geldi : bunu bunu alın dışarıya

030320112127317023307.jpg

adnan polat koltuğunu korumak için sırayla herkesi kovacak. en sonunda bakacakki kovacak adam kalmadı, öyle bırakıp gidecek. şimdi sırada hagi var mesela. karabük maçında yenilmessek, fener maçına olur da onlara da yenilmessek bi sonraki haftaya hagi kovulacak, işte yazıyorum buraya yorumum nasılsa kayıtlı.

adnan polat gitmez boşuna yormayın o güzel parmaklarınızı.

Bu istifa anlaşmalı. Adnan Polat : elimde koz kalmadi istifa eder misin? Su taraftarların gazını alalım. sezgin: tamam arkadasım ayıp ettin. Ortagiz zaten senin kariyerin bana da yarar.

Galatassaray tarihinin en nefret edilen ismi olma yolunda koşar adımlarla ilerliyor.

adnan sezginin gidisine cok üzülmüs bizim bu durumumuza bu kadar üzülmemistir

İnşAllah, tez zamanda bu topicin başlığınıda ''Adnan Polat/Eski başkan'' olarak görürüz. :Z2:

Stadın ışıkları kapatılır, müzik çalınır protestoları bastırmak için. Gitmiyorum bir yere der. Oturma eylemi mi yapsak? Nato müdahalesi mi beklesek? :)

galatasarayı nerden aldı nereye getirdi. tartışmasız tarihimizin en kötü başkanı olarak yer edinmiştir kendisi. gitmemek için çırpınması bu makus talihini değiştirmek için aslında, ama çırpındıkça daha da battığının farkında değil maelesef

Hagi: Yöneticiler istifa mı istiyorsa erkekçe yüzüme söylesin.

[video=youtube;4TSCWPCzhrU]https://www.youtube.com/watch?v=4TSCWPCzhrU[/video]

Ne büyüksün Hagi ne büyüksün.

Türkiye Şampiyonunu biz belirleyecekmişiz

vizyona bak be

Eminim protestolar karşısında evinde keyfine bakıp,viskisini yudumlayıp,çokta Skibbe! Diyordur.Bu adama sağlam bir dayak atmak lazım bir grup toplanıp.Başka yol kalmadı.

pazar günü taksimde şöyle 10bin kişi toplanıp yürüyüş yapsa ne Adnan Polat kalır nede başka biri ama taraftarda da iş yok...

Geri
Üst Alt