Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

tarihin en büyük başkanı olabilirdi . ama bir insan kendi kendine kendi kuyusunu nasıl kazar adlı bir yazı tezi olabilir hakkında o kadar saçma şeyler yaptıki kendini bitirdi zirveden en dibe buna denir .

Bahri Havadır: Adnan Polat bugün maçta bana şunu söyledi: ''Ben 24 saatimi floryada geçiriyorum, takımı ayağa kaldırmak için, taraftar takımı batırmaya çalışıyor!..''

Alın size başkan uzağa gitmeyin, büyük başkan görün

Bahri Havadır: Adnan Polat bugün maçta bana şunu söyledi: ''Ben 24 saatimi floryada geçiriyorum, takımı ayağa kaldırmak için, taraftar takımı batırmaya çalışıyor!..''

Alın size başkan uzağa gitmeyin, büyük başkan görün

bizi bu hale getiren o arkadaş hala destekliyorsun ya sende futbol konuşma bundan sonra

Adnan Polat:

2004–05 Gheorghe Hagi

2005–07 Eric Gerets

2007–08 Karl-Heinz Feldkamp

- Cevat Güler

2008–09 Michael Skibbe

- Bülent Korkmaz

2009–10 Frank Rijkaard

2010- Gheorghe Hagi

vs ?

vs?

Haldun üstünel ligtv ye konuştu buakşam,siteden izlesin akşam izleyemeyenler.Tepkinin ölçüsünün kaçtıgını anlattı.

www.adnanpolatistifa.com Destek Olun

Söylediği yalanlarla, gereksiz yere gönderdiği futbolcular ya da yerlerine aldıklarıyla artık yeter denmesine neden olmuştur.

Tüm Galatasaray camiasını büyük üzüntülerle yüz yüze getirmiştir.

Galatasaray taraftarını 2012 kriterleriyle kandırabileceğini zanneden, hala Adnan Sezgin'i kulüp binasından içeri sokabilen,

Haldun Üstünel gibi bir yöneticiyi harcayabilen, tarihe kara bir leke olarak geçecek olaylara imza atan sorumsuz başkandır.

Artık bizim gibi gerçek Galatasaraylıların tüm güvenini ve desteğini kaybetmiştir. Paralı taraftarlar tarafından korunabileceğini sanan,

Frank Rijkaard'ın kariyeriyle oynamak isteyen Adnan Sezgin'i de alıp Galatasaray'ın başından bir an önce gitmelidir.

Büyük Galatasaray taraftarını bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz.

https://www.adnanpolatistifa.com/

Yeminle seneye koydu kafasına küme düşürtecek bu adam bizi bunu başarmadan da gitmeyecek sanırım

bu adnani kovmak icin illede stadta sövmek mi gerek.defol git be

Adnan Polat:

2004–05 Gheorghe Hagi

2005–07 Eric Gerets

2007–08 Karl-Heinz Feldkamp

- Cevat Güler

2008–09 Michael Skibbe

- Bülent Korkmaz

2009–10 Frank Rijkaard

2010- Gheorghe Hagi

vs ?

vs?

2004–05 Gheorghe Hagi , Burasinin polatla alakasi yok.

Adnan Polat en fazla 1 maç daha dayanır.

Sayın Adnan Kaddafi galatasaray'da kurduğunuz diktatörlüğünüzün artık yıkılma vakti geldi. ya güzellikle gidersiniz ya da santi CaZorla...

istifa-ultras.jpg

en son taraftar durusuyla dersmi veriyodu ornekmi oluyodu neydi:)

Geri
Üst Alt