Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Bilmem gördün mü Adnan? Baroni denen keko maç sonu hatıra fotoğrafı çektirdi. Eliyle 2 yaparak. Biz gördük Adnan. Bilmem duydun mu Adnan? Maç sonu her sene böyle diye bağıran fenerlileri. Biz duyduk Adnan.

Korkağın tekisin sen.

Yok mu yahu koskoca 25 30 milyon Galatasaray taraftarlarından birileri şunu indirecek.

Bugün sayende içimdeki caniyi hissettim lan. O rakı şişesi Volkan'ın kafasına gelsin, herif gebersin istedim. İnsanlıktan çıktık sayenizde.

Seçim zamanı Polat ı eleştirenleri yerin dibine batıranlara selam olsun.

[video=youtube;DDvK-D5_FhQ]https://www.youtube.com/watch?v=DDvK-D5_FhQ&feature=related[/video]

Adnan polat için artık deniz bitti , yapacagı tek şey erken kongre ,ya yeniden yeni yönetim kuruluyla ,yada yeni başkanın yeni yönetimiyle bu yönetim degişecek..

Hagiyede teşekkür edilerek ,yollanacak hagi içinde artık deniz bitti...

lan senin yerinde olsam afrikaya giderim be !! ulan şimdi kimsenin yüzüne bakamıyoruz

İstifa etmek yok. Kovularak gönderileceksin. İstifa senin gibi birisinin kaçışı olur . O kongrede arkana tekmeyi basacaklar. Tarihin en kötü Galatasarayını yaşattın. İbreti alem için sen de ilk ibra edilmeyen kişi olacaksın. Layığını bulacaksın.

Yorumsuz..

Tarih seni yazacak Adnan Polat. Galatasaray´a ihanet eden tek Baskan diye anilacaksin. Senden nefret ediyorum

Camiamizin genel durumunu da Adnan Polat´a borcluyuz. Kazansaydik da istifa etmeli Adnan Polat ve Hagi. Hertürlü gitmeliler. Sen bu durumda olursan, Ahmet Cakar gibileri de Galatasaray artik Fenerbahce´nin ezeli rakibi degildir, büyük takim degildir der. Anlatabiliyormuyum? Sen Baskansan ilk önce onurumuzu koruyacaksin. Büyüklügümüzü koruyacaksin. Sampiyon olmayabilirsin herhzaman, ama onurumuzu ve büyüklügümüzü koruyacaksin. Koruyamiyorsan Baskan filan degilsin. Orada isin yok senin

Yakamizi birak Adnan Polat

Alma mazlumun ahini, cikar aheste aheste..

Roman Kosecki

Kosecki! kosecki!

Bitmez sana taraftarın sevgisi!

Ne Adnan!, ne Yalman!

Biz de yokuz Kosecki sen olmadan!

Adnan Polat dua et youtube var eminim forumdakilerin %60'ı Leeds maçını izliyordur şimdi yoksa bu sosyal patlamanın karşısında durmazdın 1 dakika.

Geri
Üst Alt