Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

2 tane sakinleştirici ilaç içtiğim halde hala elim ayağım titriyor.

Mali kongre bu pazar degil mi?

Acaba ne olacak şimdi Adnan istifa mı edecek, kovulacak mı, yoksa bizim Fenerli başkan senye kulübü kümeye mi düşürecek?

İstifa ederse: Galatasaraylı olmadığına dair düşüncelerim değişebilir...

Kovulursa: Galatasaray'a sahip çıkan birileri olduğu için sevinirim ama bu kadar geç mi olmalıydı...

Başkan olarak devam ederse: Bank Asya 1. Lig...(Adnan Polat: "Bu futbolcuların bir çoğuyla seneye de devam edeceğiz")

Hiç bu kadar utanmamıştım ya, yeni stadımızın içine ettin. Japon bayrağı açtı Fenerliler. Nefret ediyorum senden Adnan! Defolup gittiğin günü tüm camia senelerce kutlayacak!!

Hiç bu kadar utanmamıştım ya, yeni stadımızın içine ettin. Japon bayrağı açtı Fenerliler. Nefret ediyorum senden Adnan! Defolup gittiğin günü tüm camia senelerce kutlayacak!!

Acılar çeken milletin bayrağıyla dalga geçmiş hayvanlar, insan olan kaale alınır. Savcı olsam bayrakla dalga geçmekten dava açarım

Kendi taraftarının kahrolup,üzülmesinden zevk alıyor herhalde

Seni öldürmediğim her gün için kendi kendime küfür ediyorum.

Adolf Okan

Forum moderatörlerine bir önerim var . Artık Adnan Polat Galatasaray başkanı sayılmasın ve onu aşağılayıcı mesajlara izin verilsin..

bu takımı öyle bir hale getirdin ki programlarda Galatasaray'ın küme düşme ihtimalinden bahsediliyor,sana hangi hakareti etsem iltifat olur büyük başkan!!!

Taraftar: Istifa'da bir hizmettir

Polat: Zaten onun icin istifa etmiyorum..

Hala o koltuk da nasil oturuyor anlamiyorum yüzsüz adam

Asıl merak ettiğim kaç senedir söylemediği bahane kalmadı..Bakalım artık bu hafta ne diyecek...Bence düşmemek için mücadelemizi sürdürüyoru Galatasaray'da hedefler bitmez diyecek :)

Kabusun olur rüyana girerim

%5B4955548220461977%5Dadnan_polat.jpg

Indirin artik sunu yeter verem etti butun taraftari.Bundan baskan olmayacagi ta Uefa'da finale giderken Meira'yi sattigi gun belli olmustu.

Vay anasını sayın seyirciler adam ne yüzsüz çıktı be hala istifa etmedi. Gitsene kardeşim kimse seni sevmiyor kimse seni istemiyor. Rant peşinde olduğunu bu kadar belli etme işte.

Geri
Üst Alt