Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Japon yapıştırıcı kullanmış belli.

O değil de biz bu beladan tez zamanda nasıl kurtuluruz mesele orada. Küme düşse takım istifa edecekmiş gibi durmuyor. Seni Adam sanmıştım Polat. Yazıklar olsun bu saate kadar gözüme uyku girmedi.

Daha yeterince ceplerini dolduramadi stadin sayesinde onun icin gitmiyor, baska aciklamasi yok benim icin.

nasil bir yüzsüzlük ve piskinliktir anlasilir gibi degil. takimdaki cakma topcularida, yönetiminide al git.

Istifa etmiyor musun baskan?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sana soylenecek tek birsey var

[video=youtube;_0qsi1z4Fi8]https://www.youtube.com/watch?v=_0qsi1z4Fi8[/video]

Utanmadan halen o koltukta oturuyor. İnsanda biraz onur olur lan.

senin 2012 kriterlerine de sana da...yaziklar olsun.

ne oldu......ucuza oyuncular almak istedin....al seneye avrupa da yok....gelirler nerden gelecek???????

keita gibi adami 500.000 euro kar yaptim diye utanmadan sat..

ama haklisin. baskanim...bak nasil uyduk 2012 kriterlerine....butun diger takimlar uymadi, sadece biz uyduk.

lutfen istifa..yeter artik!!!!!!!

İNAN KIRAÇ icabına bakar işallah,,tüm dualarım seninle İnan Baba,,yoksa bunun gideceği yok.

bu adam yalancı ve sahtekar.milyonlarca Galatasaray lıyı uyutuyor yalanları ile.Onuru olan adam coktan istifa ederdi.adını tarihimize kara harflerle yazdırdı.herkesi piyon gibi kullandı.yazacak çok şey var ama sahtekarlar yüzünden ceza almaya değmez

en sevdiğim yöneticilerden biri olan adnan polattan iğreneceğim aklımın ucundan geçmezdi. hakikaten iğreniyorum artık bu adamdan. adamda ne gurur ne onur, ne yüz ne astar yahu hiçbirşey kalmamış, japon yapıştıcısıyla yapışmış sanki koltuğa, bırakıp gitmiyor arkadaş bu nasıl iştir ya.

GİT ARTIK GİT İSTEMİYORUZ SENİ

sanki siyasi parti lideri

ulan git artik git

"Adnan Polat / Kulüp Başkanı" başlığını "Adnan Polat / Kulüp Düşmanı" diye değiştirsek daha doğru olmaz mı sizce?

Seçime gitmek istiyor galiba..Çünkü bu yönetimle 2 ay daha dayanamaz..Seçime giderken Fenerbahçe maçınıda yenip gitmek istedi onu bile beceremedi..İstifa bekliyorum..Yeter artık..

Bırak git be adam rezil ettin bizi bitirdin dibe vurdurdun.Uefa süper kupa şampiyonu takımı lig düşmeme mücadelesi veren takım haline getirdin yazıklar olsun bu ne yüzsüzlük bırak git git artık!

ulan insanda biraz utanma olur bu rezil durumda kalktın utanmadan şampiyonu biz belirleyecez dedin saçma sapan bi şey ortaya attın al işte şampiyonuda belirledin feneride şampiyon yaptın ee daha başka ne kaldı yapacağın çek git bu kadar beceriksiz olupta bu kadar direnen başka biri varmıdır ki bizim haricimizde herkes senin kalmanı istiyor bu bile herşeyi özetliyor buca yenerse düşme hattıyla aramızda 8 puan kalacak git artık gitttttttttttttttttt

Karnıma kramplar giriyo açtığım her programda bıyık altı kıs kıs gülüyolar dün statta çömeldim kaldım maç sonunda vallahi polatın yüzü aklıma gelince cin çarpmışa dönüyorum hani kumarhanelerde soğutucu varmış ya eskiden çok kazananın yanına gidermiş ve adam kaybetmeye başlarmış uğursuz adam olurmuş yani bu soğutucular adnan polatta bizim soğutucumuz

-Adnan Polatı geçtim herkes için geçerli bu-

Biri anasına avradına sövüldüğü halde bir makamı terk etmiyor , hiç kimse artık ona destek vermediği halde inatla bir koltukta oturuyorsa sebebi bellidir.

1-Makam düşkünlüğü

2-Maddi kazanç umudu

-Adnan Polatı geçtim herkes için geçerli bu-

Biri anasına avradına sövüldüğü halde bir makamı terk etmiyor , hiç kimse artık ona destek vermediği halde inatla bir koltukta oturuyorsa sebebi bellidir.

1-Makam düşkünlüğü

2-Maddi kazanç umudu

1.seçenek.

uhu.jpg

Ya seve ve ya da öbür türlü gidece. İmzalar neredeyse tama gibi, ibra edilmeme ihtimali de oldukça kuvvetlendi.

Tarihimizin en rezil başkanı olmanın lekesini ömür boyu alnında taşıyacak. Galatasaray'ın kovulan ilk başkanı olacak.

Torunlarına kadar herkes bunu yüzlerine vuracak tüm sülalesinin.

Daha açıklama yapmadı mı maç konusunda ?

Geri
Üst Alt