Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Derdin ne sn Polat, erken öleceksin stresten, çöktün resmen, bırak tatil yap.

Bu adamı kongrede ibra eden ya spastiktir ya fenerli. Galatasaraylı bir üye bu adamı ibra etmez...

Açık konuşuyorum; bu taraftarı ölümünle mutlu edecek kıvama getirdin. Şu an ölsen en az 15 milyon Galatasaraylı göbek atar. İnsan da ahlaki duyguları bile öldürdün, övün bununla hadi...

Galatasaray tarihinin en rezil başkanı ve Galatasaray tarihinin en rezil dönemi

Galatasaray geleneği,Galatasaray göreneği diye diye kulübü batırma durumuna getirdiler.Bu adamı ibra edenler benim için ihanet içerisindedir.

‎"istifa edecek misiniz?" sorularını yanıtlayan adnan polat, kesin konuştu: "o değil de japonya ne olmuş öyle ya?"...

Adnan Polat Kesinlikle Galatasaray kulübünün içine sızdırılmış Truva Atıdır. Bir insan Sevdiği bir şeye bu kadar zarar veremez. Bir sürü abuk sabuk futbolcuyu doldurdun takıma , kaliteyi bank Asya ya düşürdün . Allah Aşkına Barış , Sarp , Zapata , G.Zan , Serkan , Servet , Hakan Balta , Ayhan bunlar Galatasaray formasını hakeden futbolcular mıydı söyle başkan ... On paralık adamlara Dün gece bayram yaptırdın . İnsan Gibi Bırak diyoruz başkan ...

Çok merak ediyorum Adan Polat;

Geçen sezon bittiğinde neler yaşadın? Haldun Üstünel istifasıyla başlayan dönemden bahsediyorum.Sadece merak ediyorum o dönem neler yaşadın?O zamana kadar herkesin sevdiği bir başkanken, neler yaşadında bugünlere geldin?

Adnan Polattan taraftara mesaj

1292512245_13_adnan_polat_yildirim.jpg

İDDAA DA FENERBAHÇEYE OYNADIM PANPA

Şampiyonu belirledik sayende. Valla helal olsun lan.

Dün gece öfkemden adam gibi uyuyamadım... Kurdeşen döktüm... Sabah kalktım haberlere baktım gitmiş mi diye. Çık! ses seda yok!. Adam hala " Herkes gider ben kalırım " düsturu ile hareket ediyor.

Baskan isini garantiye almak istiyorsa, yillik 3-4 milyon demeden Luceyi getirir.

Ama cok, hemde cok zor, bu paralari versen bile zor Luceyi getirmek.

Adam Barcaya karsi, sampiyonlar liginde oyniyor.

Para pul bol olan baskani var, istedigi topcuyu aninda getiriyor.

Cok kaliteli, genc vede gelecek vaad eden bir kadro kurmuslar, müthis tek kelime ile.

dedim size sampiyonu belirlemek demek birinin altina yatmak demek

takimina kendine guvense oyle bir laf etmez

herkesi yenersen sampiyonu belirlemezsin

ama bence gene yalan soylemis olacak

herkese yenilecegiz ve sampiyonu belirleyemeyecegiz

suratina tukurecek bir adam yokmu orada?

adnan_polat01-1.jpg
5927182.jpg

Galatasaray gelenekleri diyerekten Adnan Polat'ı ibra etmek lazım diyenler bu sözüm size... Şayet ibra ederseniz ortada geleneği olacak bir Galatasaray bile kalmayacak. Evet ibra etmeme gibi bir durum şimdiye kadar olmadı. Peki Galatasaray'ın bu kadar alta düştüğü, bir sezon içinde bu kadar mağlubiyet aldığı bir durum bu zamana kadar oldu mu ? Ben söyleyeyim olmadı. Çaresine bakın artık...

Adnan Polat: Kümede kalma savaşını biz belirleyeceğiz.

Geri
Üst Alt