Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Belliki Galatasaray,ın sportif başarısı zurnanın son deliği adama göre.Derhal istia etmeli veya kovacak bir merci varsa kovulmalı.

Yalnız 15-20 gün önce sırf Telegole çıktı diye düşündüklerini hiç kaçmadan çatır çatır söyledi diye İ.Kıraç'a baya yüklenenler vardı.Teşbihte hata olmaz adamı bi anda potansiyel hain,sinsi,liseli,Galatasaray düşmanı vs. ilan etmişti bu forumdaki bir çok arkadaş hatta sırf o yüzden A.Polat kalsın diyebilecek kadar koyu A.Polat şakşakçıları bile vardı.

Bugün gelinen noktada A.Polat şakşakçılarını tenzih ederim geçte olsa herkesi aynı fikirde görmek güzel.

Nasıl olursa olsun biran önce defolsun.

Baskan hic biryere gitmemeli.

Bu sezon taa Rijkaardi gönderdigi zaman bitmisti ve o günden beri, ben Baskani seneye görmek istiyorum, bakalim seneye akilli isler yapicak mi, yapmak zorunda cünkü, dedim. Bunun sözünü de verdi kendisi.

Herkes her macin ardindan adama salliyor, yahu Polat napsin eger hagi ve futbolcular isini yapmiyorlarsa?

Bu sezon bitti artik, her macin ardindan, sifirdan baslayip tepki gösterenleri anlamiyorum, sanki ilk kez yeniliyoruz, sanki mac baslamadan önce favoriyiz unutun yahu bu sezonu artik, bitti. Futbolcular hem kafa olarak, hem fizik olarak artik bitmis durumdalar. siz her macin ardindan, sanli ilk yenilgi, sanki beklenilmeyen bir sonuc gibi tepki gösteriyorsunuz baskana.

Baskanin 1 senesi daha var, ve bunu degerlendirmek icin hakki da var.

InsAllah seneye güzel bir kadro kurup, affttirir kendini.

Basarirsa, yani sampiyon olursa devam eder, olmazsa zamani dolmus olur, gider, baskasi secilir, bu kadar basit.

Ama artik her macin ardindan adama küfür etmeyi brakin be.

pfff salman aslan fail

Bu sezon taa Rijkaardi gönderdigi zaman bitmisti ve o günden beri, ben Baskani seneye görmek istiyorum, bakalim seneye akilli isler yapicak mi, yapmak zorunda cünkü, dedim. Bunun sözünü de verdi kendisi.

Herkes her macin ardindan adama salliyor, yahu Polat napsin eger hagi ve futbolcular isini yapmiyorlarsa?

Bu sezon bitti artik, her macin ardindan, sifirdan baslayip tepki gösterenleri anlamiyorum, sanki ilk kez yeniliyoruz, sanki mac baslamadan önce favoriyiz unutun yahu bu sezonu artik, bitti. Futbolcular hem kafa olarak, hem fizik olarak artik bitmis durumdalar. siz her macin ardindan, sanli ilk yenilgi, sanki beklenilmeyen bir sonuc gibi tepki gösteriyorsunuz baskana.

Basarirsa, yani sampiyon olursa devam eder, olmazsa zamani dolmus olur, gider, baskasi secilir, bu kadar basit.

Olayın sadece sportif boyutuna bakarsan bi derece. Ama daha arenada başkanın yaptığı saçma sapan davranışlar var, seneye bu futbolcularla devam edecez demesi var, sürekli insan harcaması var, yönetim içindeki ciddi anlaşmazlıklar var, Adnan'ın illa takımı ben kurcam demesi var en kötüsü Adnan'ın Galatasaray'lı olmama ihtimali bile var, hain olabilir.

salman git burnunla oyna:)

top yapip koltugun kenarina sur

ne adnan polati arkadasimmmmmmmmmmmmm

yalancidan fenerli bile olmaz

Bu ne biçim iştir yahu..Neden bir tane bile açıklama yok..Ne yapmaya çalışıyorlar olayı mı soğutacaklar..

Salman Arslan'a cevap verecektim ama vazgectim, belli ki adamin akli yerinde degil belli ki saglikli dusunemiyor.

Boyle bi taraftar gorebilecegimi sanmiyordum ama bu gunleri de gorduk, saka gibi ...

Bu iş genel kurulda da çözülmez ise işimiz çok zor. Taraftar baskısıyla gitmez. Bkz. tüpçü-azize.. Futbol ekonomisini kendilerine yontan, taraftarı kandırmanın yollarını bilmekte uzman kaddafiler. Taraftarlarını sefil duruma getirdiler her şartta. Tüpçüyle polat futboldan zerre kadar anlamıyor, dünya yıldızlarını getirseler de takım iflah olmuyor. Bu işi yine en iyi yapan azize.Öyle ya da böyle, her sene gazı bizimle alıyor.

İl güvenlik toplantısı yapılmamış maçtan önce. Stada ezikler toplu halde gelmişler. Bu durum stadımızın güvenlik zafiyeti olmamasıyla mı alakalı, azizenin artık fenerasyon üstü, Türk futbolu üstü bir otorite olmasından mı kaynaklanıyor?

@ Salman Aslan vb. için

bkz.

Stockholm Sendromu

senin gibi başkan olmaz olsun hakkımı ben ve milyonlarca Galatasaraylı sana helal etmiyor Adnan Polat...Haftaya mali kongrede sizin istifa etmeniz lazım artık..ve doğru kaddafinin yanına

İyice saçmaladın salman efendi

1)Galatasaray yönetimi gücsüz en az 5 6 tane istifa etti icinde birbirini yiyenler var.nasıl başarı gelecek

En önemlisi artık taraftarda istemiyo adnan polatı devam etmeye kalkarsa sağlıgını kaybedip ölebilir...Artık stad bitti.taraftar başarı ister ama bı yönetim kaosuyla zor.,Galatasarayı yönetmek bu kadroyla olmaz adnan polat dewam ederse sonu iyi gözükmez.onun icin seçim şart

hala oturuyo utanmadan yav bunun gideceği yok ibra etmesinler ozaman, hala aziz yıldırımla deplasmanlara taraftar gitmesin diye görüşme falan yapıyomuş, sanada birinin başkanlık koltuğundan kalk demesinin vakti geldi geçiyo gerçekten herşeyin eskisi gibi olacağını falan mı sanıyo galatasaray kulüp tarihinin en başarısız başkanısın bu gerçeği değiştirme şansın yok git yav git sende kurtul bizde kurtulalım

galatasaray'ın geleneklerinde o yok bu yok diye kıvırıyolar peki öyleyse galatasaray ın hangi geleneğinde liderin 27 puan gerisinde olmak -5 averajlı olmak ligde 11.ci olmak var? ya da 1 sezonda 3 ayrı hocayla çalışmak var? gerekirse ibra edilmesin ednan...

Ben insan icine cikmaya utaniyorum bu adam televizyon programlarina, radyo programlarina cikmaya utanmiyor.

Beyler sorun bende heralde?

Galatasaray'da Ünal Aysal başkanlığa resmen aday oldu.Fanatik son dakika geçti.

Geri
Üst Alt