Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Son 30 gün. :)

Konuya kilit vurulsun. :)

Allahıma elimde tabanca olsa çıkıcam dışarı sevinçten.Adios Amigo,Güle güle. Kibarca söylüyorum.Bunu sen istedin.Seçim kararı alsan bu duruma düşmezdin.

Tarihin en rezil başkanı olarak tarihe geçti.

O kadar insanın ahını almak kolay değil

Ahh be başkan ne gerek vardı o inata hala yanındaki şakşakçıları cahilleri çıkarcıları dinliycem diye uğraştın.

Adamlar çıkmış sana son dakikada bir şans veriyorlar yarım saat toplanın seçim karar verin ibra olun diye.

Şimdi gelecektede yer alamıyaksın hiç bir yönetimde sanırım.

Ah be başkan ne çektiysen o kulaklarını sürekli yanındakilerden başkalarına tıkamaktan çektin.

Keşke gelişin gibi olsaydı gidişin...

Her taraftardan ayrı küfür yiyerekde tarihe gecti

Istifa etseydin girerdin secime. Kendine yazik ettin, hersey icin tesekkurler.

Sana o kadar söylediler, erken seçime git başkan erken seçime git başkan diye ama dinlemedin. Şimdi sonraki seçime giremiyorsun kendin ettin kendin buldun adeta. Ama üzülme geçtin tarihe; Galatasaray tarihinin en başarısız yönetiminin başkanı ve ilk ibra edilmeyen yönetimin başkanısın. Adın ölümsüz oldu işte :)

Darağacında son dakikada bile en güvendiği isimler iskemleye vurdu Başkan seçime gidelim diyor yanındakiler seçim meçim yok böyle devam diyor.Böyle bir zihniyetin ibra edilmesi saçmalık olurdu.

Adnan Polat için hep; "yolun açık olsun, bu zamana kadar verdiğin hizmetlerden ötürü teşekkürler" demeyi hayal ediyordum. Sonunda muradıma erdim.

Sana yakışan istifa değil,kovulmaktı.Sana yakışanı aldın.Tarihede adını altın harflerle yazdırdın.

1)Galatasaray´a en kötü dönemini yaşatan başkan

2)Kovulan ilk başkan

Geri
Üst Alt