Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Polat bir süre daha kalsaydı şuan elimizde Riva falanda kalmazdı , Mayıs 2011 de " kovulduğunda " klüp neredeyse sıfır gelir ile ortada idi , Polat sağolsun bir kendini temlik ettirmemişti ,
Polat elini taşın altına soktu vs. türünden laflar ediliyor haklılık payı var ama Galatasaray'a daha büyük haksızlık edilmekte , sanki başkan adayı çıkmamışta Polat tek adaymış gibi bir algı oluşuyor , sportif açıdan herkes son dönemi hatırlıyor ama ben ısrarla 1994 yazını yazmaya devam edeceğim ,
umarım Polat bir daha adımızı bile ağzına alamaz , kankisi Aziz yeter ona !

Saftig'li sezonda bu adam yönetimde miydi?

Futbol şube sorumlusuydu ,
vee kankisi kimdi tahmin et ?

fft16_mf742735.Jpeg

Yukarıda yazmışsın ya abi.:)

Uğur İz ,
tutturamadın kardeşim Adnan brothers ,
Aziz 'i o yıllarda tanıyan bilen yoktu pek kamuoyunda futbol şubesinde görevliydi ama yönetimlerde

adnanslardan zeka fışkırırdı. stadda beklerken maçı zeka kalıntılarını saha kenarında görebilirdik

Yıl 2009...ASY stadının yanındaki kulüp binasının 5.katındaki başkanlık odasının bulunduğu koridora çıktım.
Sekreter kapıyı açtı "Ahmet bey geldiler " dedi. İçeriden seslendi " Gel Ahmet'ciğim gel..."

Abi o nasıl ses. Valla korktum sesi duyunca. :D

Bu arada değiştirmediyse Kısa Malb light içerdi. Çayın da en demlisini.

Yıl 2009...ASY stadının yanındaki kulüp binasının 5.katındaki başkanlık odasının bulunduğu koridora çıktım.
Sekreter kapıyı açtı "Ahmet bey geldiler " dedi. İçeriden seslendi " Gel Ahmet'ciğim gel..."

Abi o nasıl ses. Valla korktum sesi duyunca. :D

Bu arada değiştirmediyse Kısa Malb light içerdi. Çayın da en demlisini.
Tanisiklilik nerden ahmet abi ?

Tanisiklilik nerden ahmet abi ?

Forma tasarım olayı.
O dönem çıkan Aslan forma fikrini ben verdim Adnan Polat'a ama ne yazık ki sağlık sorunlarım yüzünden güzel bir tasarım yapamadım.
1, 5 senede 3-4 ameliyat geçirdim. Onlar da kafalarına göre bir şey yapıp çıkardılar. Ben formada aslanı daha farklı, vektörel çizimlerle falan eklemeyi planlıyordum. Onlar ise gidip bi aslan resmini löppeden koymuşlar formanın alnı kabağına :(

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forma tasarım olayı.
O dönem çıkan Aslan forma fikrini ben verdim Adnan Polat'a ama ne yazık ki sağlık sorunlarım yüzünden güzel bir tasarım yapamadım.
1, 5 senede 3-4 ameliyat geçirdim. Onlar da kafalarına göre bir şey yapıp çıkardılar. Ben formada aslanı daha farklı, vektörel çizimlerle falan eklemeyi planlıyordum. Onlar ise gidip bi aslan resmini löppeden koymuşlar formanın alnı kabağına :(

Vaybe Ahmet abi makara yapiyorsun sandim abi kusura bakma ceketimi ilikliyorum önünde egilirim abi saygılar

Forma tasarım olayı.

Abi sormayı unuttum Özür dilerim Ameliyatlar nedendi abi özel değilse tabi

Geri
Üst Alt