Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söylediği yanlış bir kelime yok
Noktalama işaretleri bile doğru
" Metrekaresi için 15 bin dolarlardan bahsediyorlar. Böyle rakamlar yok. Daha gerçekçi olmak gerek. Burası için metrekaresi 6 bin dolardan 600 milyon dolarlık ciro bekliyoruz. "Söylediği yanlış bir kelime yok
Noktalama işaretleri bile doğru
oy verme sürecinden önce herkes ibra edilmeli ya da edilmemeli yönünde açıklamasını yapmakta özgürdür. hele ki zamanında idari ibrasızlık saçmalığına denk gelmiş birinin böyle bir açıklama yapması gayet normal.Kongre üyelerinin ibra konusunda kararını etkilemeye çalışıyor ki bu yanlış. Herkes kendi doğrularında oy verecek orada. Herkes gibi gider Adnan da oyunu kullanır. Herkesin bir oyu var sonuçta. Manipule etmeye ne gerek var.
git sor fiyatları teklf al buraya yaz ödeme seçeneklerini, peşin fiyatı ve kredi durumunu da eklemeyi unutmaAyrıca verdiği fiyatlar ve oranlar yanlış. Yahu çok basit aslında bunu doğrulamak. Mesela sen İstanbul'da oturan biri isen gidersin Nivak projesi satış ofisine. Bizim tesisin çok yakınında. Hemen hemen aynı proje. Onların arsaları daha ufak sadece. Sorarsın fiyatları 6 bin dolar mı yoksa 10 bin dolar üzeri diye mi?
peşin fiyatta mı 10bin dolar?Bu kadar basit. Benim Nivak'ta çalışan arkadaşım var. Bundan kaç ay önce 10 bin dolara satıyoruz demişti. Bugün arasam kesin artmıştır fiyatlar. Sona kalanlar daha pahalıya gider bu tarz projelerde.
renktaş öncelikle erden timurun sunduğu yöntemle şu an uygulanan yöntem farklı" Metrekaresi için 15 bin dolarlardan bahsediyorlar. Böyle rakamlar yok. Daha gerçekçi olmak gerek. Burası için metrekaresi 6 bin dolardan 600 milyon dolarlık ciro bekliyoruz. "
Galatasaray'a hiç bir faydası olmayacak, sadece kendi üzerindeki baskiyi azaltacak bir aciklama bu.
Adnan Polat'in bu projede Galatasaray'a Erden Timur'dan daha fazla para kazandırma şansı koca bir sıfır.
o kadar az kalmaz 200 falan kalır gibiya adnan polat ve dursun varsa reisin belirlediği her kimse o alıcak demektir
tüm partiler alacağını aldıktan sonra bize 100-150 milyon dolar kalırsa şükredelim
Gelecek paranin doğru harcanması sizinde yazdiginiz gibi çok onemli; ben o konuda mevcut baskan ve yönetime hiç güvenemiyorum.renktaş öncelikle erden timurun sunduğu yöntemle şu an uygulanan yöntem farklı
erden timur kendi söylediği yöntemle daha fazla kar etmemizi sağlayabilir haklısın ama ben banka faizinden kurtulmanın getireceği rahatlık sebebiyle bu yöntemi tercih ederim. tek güvenmediğim nokta o rahatlamadan sonra paranın saçma sapan harcanacağı noktası. ancak bu diğer ihtimalde de sonradan gelecek para için de geçerli.
ben deGelecek paranin doğru harcanması sizinde yazdiginiz gibi çok onemli; ben o konuda mevcut baskan ve yönetime hiç güvenemiyorum.
O zaman bırak zamanı geldiğinde piyasa belirlesin. Daha ihaleye bile girilmeden 6000 dolar × %50'ye razı mıyız?Malın fiyatını sen belirlemezsin piyasa belirler
Buna malı kötülüyor dediğine göre hayatında ticaret yapmamışsın
oy verme sürecinden önce herkes ibra edilmeli ya da edilmemeli yönünde açıklamasını yapmakta özgürdür. hele ki zamanında idari ibrasızlık saçmalığına denk gelmiş birinin böyle bir açıklama yapması gayet normal.
git sor fiyatları teklf al buraya yaz ödeme seçeneklerini, peşin fiyatı ve kredi durumunu da eklemeyi unutma
peşin fiyatta mı 10bin dolar?
şu an satıştaki evleri gösterilen fiyatının yüzde 20 altına alabilirsin, projelerde de vadeli satış seçenekleri olduğu için fiyatlar uçuk görünüyor adamın eline geçecek paraya bakmak lazım
Adnan Polat ın ne menfaati olacak ki? Birlik beraberlik diyor.
Ama içimizdeki Irlandalılardan küfür yiyor? Siz hangi takımı tutuyorsunuz?
erden timur nerede yüzde 60 ve 600 milyon dolar dedi?O zaman bırak zamanı geldiğinde piyasa belirlesin. Daha ihaleye bile girilmeden 6000 dolar × %50'ye razı mıyız?
Erden Timur minimum %60 ve 600 milyon dolar demişti.
üstad saygılar öncelikle. zor bir meslek öğrenecek çok şeyimiz var.Ben sormayacağım siz soracaksınız siz. Ben biliyorum zaten fiyatları. Ama siz bilmiyorsunuz. Burada yazanlara değil Adnana körü körüne inanacak biri iseniz bir şey diyemem. Gidin sorun kendiniz öğrenin işte. Bu arada Çeşme yerine İstanbul'da olsam o dediğinizi de yapardım. Söyleyeyim.
Ayrıca siz inşaat işinden anlıyormusunuz anlamadım. Garip bir yorum olmuş çünkü. Benim 30 yılım geçti bu meslekte. Sizin o dediğiniz %20 ucuz fiyatı bu tarz projelerde göremezsiniz. Görseniz bile asıl başta topraktan satışta liste fiyatından iskonto yapıp satarlar. Sonda değil. Florya'da prestijli proje yapacak. Adam çoğunu satacak. Maliyetini tamamını ve karının bir kısmını alacak. Sona gelenlerden asıl parayı kazanacak iken %20 ucuza verecek öyle mi?
İyiymiş valla. Bence siz giderseniz bir teklif edin bakalım peşin fiyata %20 ucuza verirmisiniz diye. Size ne cevap verecekler onu da görürsünüz.
Hayır, Altaylı programını izle. Hatta Florya olduğu için %65 70 dedi. Zaten o programdan sonra maddeler değişti.erden timur nerede yüzde 60 ve 600 milyon dolar dedi?
kat karşılığı yahut hasılat paylaşımlı sistem istemiyordu o
ihale sonucunda paranın çoğunu hasılat paylaşımı şeklinde alacağımız için önceden bir fiyat belirleme yok aslında sadece bir miktar nakiti baştan alıp borç kapatıp faiz giderinden kurtulacağız. belki brüt m2 fiyatı 15 bin dolara satarlar alan çıkarsa.
he bu arada çıksın erden timur ben yaparım desin kendi ismini imzasını koysun sonra galatasaray olarak yapsın bu işi allah razı olsun derim geçerim, çok büyük hizmet olur öyle ki bununla ondan başka kimse uğraşmaz.
ama gitmiş genel kurul yüzde 50 minimum olmak üzere yetkiyi vermiş hasılat paylaşımlı sistemi onaylamış şimdi çıkıp biz bunu yaptırmayız diyip erden timurun söylemleriyle yönetim yemeye çalışan, karaborsa diye yıllardır yapılan işler üzerinden galatasaraya zarar vermeyi umursamadan vuranlardan, kulübe yıllarca hizmet etmiş insanlara hırsız yakıştırması yapmaktan çekinmeyen avukat-gazeteci tayfasından inanıyorum ki erden timur bile rahatsız olmuştur.
Hayır, Altaylı programını izle. Hatta Florya olduğu için %65 70 dedi. Zaten o programdan sonra maddeler değişti.
Net hatırlayan varsa yazar.