Adnan Polat: ”Galatasaray’a bir kaç milyon metrekare arazi almayı planlıyoruz”

İnşallah bir kaç milyon kilometrekare arazi aldığımız günleri de görürüz

stadyumun zeminin kazarak çok bir kapasite artırabileceğimizi düşünmüyorum. bence şu an yapılabilecek en pratik yöntem koltukları daha da sıkılaştırmak
Keşke ilk yapılırken 75 bin kapasiteli yapılsa idi öngörü ile. Mevcut olan kapasite yetmemeye başladı.

Koltuk boş iş locaları arttırmak lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herhangi bir görevi olmamasina ragmen son dönem de onursal baskanmis gibi hareket etmesi simdi olmasa bile basarisiz bir dönem de kesinlikle sorgulanir

Stadyumun altı otopark değil mi yav? Nereyi kazacak bu bunak?

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Uzun zamandır gündemde olan bir konuydu, Galatasaray olarak organik tarım işine giriyoruz, bu araziler de bu yüzden alınacak.

Cim-Bom organik tarım.

Doğru planlamayla çok yüksek getirisi olacak şeyler çıkabilir. Bu derece büyük kulüpler gelecekte değerlenecek yerleri çok rahat bulur

Doğru planlamayla çok yüksek getirisi olacak şeyler çıkabilir. Bu derece büyük kulüpler gelecekte değerlenecek yerleri çok rahat bulur
Milyon metrekare
Ve
Asagi dogru inilme

Su iki kelime grubu bu adami ciddiye almamak gerektigini gosteriyor. 1 adet A4 dosya kagidiyla Florya Ihalesi yurttu bu adam canli yayinda.

Milyon metrekare
Ve
Asagi dogru inilme

Su iki kelime grubu bu adami ciddiye almamak gerektigini gosteriyor. 1 adet A4 dosya kagidiyla Florya Ihalesi yurttu bu adam canli yayinda.
Katılıyorum da gidip dağ tepe uzaklarda 20 sene sonradır ilçe olabilecek bir yeri komple alabiliriz devletten.
İstanbul yerine yozgatın bimem ne ovasını komple 50 milyon euroya alırsın. Sanayi gelmesi için çalışsın bir şey yaparsın 2 milyar euro kazanırsın.

Ednan boş konuşuyor mu kesinlikle. Florya gibi değerli yere 3 senedir 300 milyon euro anca kazandırdır diye kendi önüne sıkan bir adam

Katılıyorum da gidip dağ tepe uzaklarda 20 sene sonradır ilçe olabilecek bir yeri komple alabiliriz devletten.
İstanbul yerine yozgatın bimem ne ovasını komple 50 milyon euroya alırsın. Sanayi gelmesi için çalışsın bir şey yaparsın 2 milyar euro kazanırsın.

Ednan boş konuşuyor mu kesinlikle. Florya gibi değerli yere 3 senedir 300 milyon euro anca kazandırdır diye kendi önüne sıkan bir adam
Tabii orasi dogru, yatirima donusturmen lazim bazi gelirleri. Yuzde yuz.

Ben Adnan Polati ciddiye alamiyorum, yonetimde degol, bir sey de degil, disardan dahil olarak keyif suruyor. Bos bos. Rodop'a konuk olmak zaten ciddiyetsizlik acikcasi.

Geri
Üst Alt