Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.024
- 2.668
İnşallah bir kaç milyon kilometrekare arazi aldığımız günleri de görürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok daha neler rtsDursuna gore daha iyi baskandi kotu yanları da cok ama enazindan gs li
Keşke ilk yapılırken 75 bin kapasiteli yapılsa idi öngörü ile. Mevcut olan kapasite yetmemeye başladı.stadyumun zeminin kazarak çok bir kapasite artırabileceğimizi düşünmüyorum. bence şu an yapılabilecek en pratik yöntem koltukları daha da sıkılaştırmak
onu kimse cesaret edemezdiKeşke ilk yapılırken 75 bin kapasiteli yapılsa idi öngörü ile. Mevcut olan kapasite yetmemeye başladı.
corumNerede alacakalarmış istanbul'da mı
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çorumsa olur destekliyorum
Çanakkale özellikle Gelibolu'da imarlı araziler çok acayip fiyatlar dönüyorçanakkalede güzel araziler var oradan alın tatilköyü dikin missss
airbnb zengini galatasaray

Aziz yıldırımla kankaydi. Sürekli telefon görüşmeleri vardı.Dursuna gore daha iyi baskandi kotu yanları da cok ama enazindan gs li
Yav...Adnan Polat: “Stat kapasitesi aşağı doğru inilerek artırılabilir. Başka türlü artırılamaz.”
Milyon metrekareDoğru planlamayla çok yüksek getirisi olacak şeyler çıkabilir. Bu derece büyük kulüpler gelecekte değerlenecek yerleri çok rahat bulur
Katılıyorum da gidip dağ tepe uzaklarda 20 sene sonradır ilçe olabilecek bir yeri komple alabiliriz devletten.Milyon metrekare
Ve
Asagi dogru inilme
Su iki kelime grubu bu adami ciddiye almamak gerektigini gosteriyor. 1 adet A4 dosya kagidiyla Florya Ihalesi yurttu bu adam canli yayinda.
Tabii orasi dogru, yatirima donusturmen lazim bazi gelirleri. Yuzde yuz.Katılıyorum da gidip dağ tepe uzaklarda 20 sene sonradır ilçe olabilecek bir yeri komple alabiliriz devletten.
İstanbul yerine yozgatın bimem ne ovasını komple 50 milyon euroya alırsın. Sanayi gelmesi için çalışsın bir şey yaparsın 2 milyar euro kazanırsın.
Ednan boş konuşuyor mu kesinlikle. Florya gibi değerli yere 3 senedir 300 milyon euro anca kazandırdır diye kendi önüne sıkan bir adam
çatıyı söküp 1 kat daha yukarı çıksakstadyumun zeminin kazarak çok bir kapasite artırabileceğimizi düşünmüyorum. bence şu an yapılabilecek en pratik yöntem koltukları daha da sıkılaştırmak