Adnan Polat Galatasaray'a Geri Döndü

Oğuzhan Özmen

Aslan Üye
[FONT=pt_sansregular]Galatasaray Kulübü Başkan adayları Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat’ın listeleri açıklandı. 2011’de başkanlığı bırakmak zorunda kalan Adnan Polat’ın o dönemki yönetiminde yer alan Işın Çelebi ve Taner Aşkın; Yalman’ın listesine girdi. Ünal Aysal yönetiminden Ebru Köksal, Mete İkiz ve Mehmet İpekdokuyan da Yarsuvat’ın ekibine girdi.

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Galatasaray'da 25 Ekim'de yapılacak olağanüstü genel kurul esasında büyük bir 'hesaplaşma'ya sahne olacak. 2011'deki mali kongrede ibra edilmediği için başkanlığı bırakmak zorunda kalan Adnan Polat, kendisinin yerine göreve gelen Ünal Aysal ile yarışacak.
Polat'ın başkanlık yaptığı dönemde yönetim kurulunda yer alan Işın Çelebi ve Taner Aşkın, Alp Yalman'ın listesinde yer aldı. Yalman seçilirse, Çelebi ikinci başkan, Aşkın da başkan yardımcısı olacak.
Seçim listelerinin verilmesine 24 saat kala aday olma kararı alan Duygun Yarsuvat'ın listesi ise 'Ünal Aysal izleri' taşıyor. Çünkü Aysal'ın yönetim kurulunda bulunan Ebru Köksal, Mete İkiz ve Mehmet İpekdokuyan, Prof. Dr. Yarsuvat'ın sadece 24 saatte oluşturduğu 'yıldırım listede' yer alıyor.
Galatasaray'ın iki önemli ismi Faruk Süren ve Ali Dürüst ise kongrede Duygun Yarsuvat'ı destekleyecek. Bu ikiliye en yakın isim olan Abdurrahim Albayrak, Yarsuvat'ın yönetim kurulu asil listesinde bulunuyor. Duygun Yarsuvat seçildiği taktirde Albayrak'ın futbol komitesinde görev alması bekleniyor.

Kaynak: satılmış medya

Yorum: "Allah Nasip etmesin."
[/FONT]

Alp Yalman'ın gelmesi bizim açımızdan Adnan Polat dönemlerine dönüş olur. Kalsın.

isin celebi'nin oldugu listeye oy vermezler

cok talihsiz konusmalari vardi bu herifin

"beyaz gs'liler" falan unutmadik o günleri...

veya hükümet ile yaptiklari rezalet ötesi stat sözlesmelerini...

Alp Yalman, 2015'de Polat'a da bırakır yönetimi. Düşmedi bir türlü adam yakamızdan.

ne yüzsüz adammıs bu

kovduk yine geliyor yine geliyor

gitsene be adam

iste asla kimseye acimayacaksin.. "yilanin basini kücükken ezeceksin" diye bir atasözü vardir...

bu polat kulüpten ihrac edilecekti ama cikan haberlere göre aysal istememis böyle bir seyi kulüp icerisindeki huzur ve baris ortami adina...

simdi noldu peki? polat kanal kanal gezip aysal'a salliyor.. üstelik kendi yaptigi stat sözlesmesi ve borclar üzerinden :)

[FONT=pt_sansregular]Yarsuvat por favor

polat uzak kalsin
[/FONT]

Alp Yalman gelirse Galatasaray biter, tamamen siyasetin oyuncağı oluruz.

Alp Yalman gelmemeli.
Polat'tanda özür dilenmediği sürece gelmez.

Bu Polat'a iade-i itibar yapacaklardı bide. Ne itibarıysa artık. Direk ihraç edilmesi gereken bir zât. Rezil herif. Kendi girmemiş yol arkadaşlarını göndermiş Alp Yalman'ın listesine. Bir nevi dışarıdan yönetme amacında kulübü.

D uygun gelecek ve ocakta istifa edip yeni yönetim seçimi olacak

Alp Yalman iyi adamdır ama bu yönetim nedir yahu? Tamamen önceki yönetime zıt ve muhalefet isimlerle dolu , kısa vadede nasıl başarı sağlamayı planlıyor? Böyle planlama olmaz.

Polat'a iadei itibar degil de ihrac daha uygun bir hamle olur.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Adnan Polat Galatasaray SK tarihinde kara leke olarak kalacaktir!

Onun adamlari Alp Yalman'in listesine giriyorsa, ben Alp Yalman dan direk sogurum! Oyum olsa bos atardim yine bu yönetime atmazdim!

Geri
Üst Alt