Adnan Polat: ''Galatasaray'ın Başkanı Alp Yalman olmalıdır''

Demek ki Duygun Yarsuvat'ın kazanması hayrımıza olacak...

Bi İorfa daha bulsun, elimizdeki yıldızı da (Sneijder) Fenere kaptırsın diye mi?

NOT: İorfa faciası ve Tanju'nun Fenere gitmesi Alp Yalman zamanında gerçekleşmiştir.

Aslında Alp Yalmanında başını özellikle 94-95 ve 95-96 sezonlarındaki hainlik derecesindeki kararlarıyla Adnan polat ve sezgin yakmıştı o zamanlar , özellikle 2 senenin üstüne vurup geçeceğimiz ve fark koyabileceğimiz sezon olan 94-95 sezonunu ve Polat'ın yaptıklarını unutamam halen içimde yaradır o sezon , o zamandır da nefret ederim bu Polat denen insandan !!!!!!

Alp Yalman saygın bir başkanımızdır ama etrafındakiler tam leş kargası ve en başta da polat..

keşke nişantaşında seni gördüğümde yüzüne tükürseydim ..

Bi İorfa daha bulsun, elimizdeki yıldızı da (Sneijder) Fenere kaptırsın diye mi?

NOT: İorfa faciası ve Tanju'nun Fenere gitmesi Alp Yalman zamanında gerçekleşmiştir.

hizli kosuyor diyorlardi. Sag bekti galiba. Bjk'ye 4-3 yenildigimiz bir maç vardi. O maçtan animsiyorum en çok. bir biz öne geçiyoruz, bir onlar beraberligi yakaliyor derken maçi kazanip sampiyon oldular. Sonraki sene yoktu galiba. Kalli ile sampiyonluk gelmisti sonrasinda.

Koseçki'ye kumpas kurup gönderilirken başkan Alp Yalman, futbol şube sorumlusu da Adnan Polat'tı... Bunun üstüne taraftar bu ikilinin arabalarını parçalamıştı.

Nedense Alp Yalman'ın olmasını istemiyorum.

Koseçki'ye kumpas kurup gönderilirken başkan Alp Yalman, futbol şube sorumlusu da Adnan Polat'tı... Bunun üstüne taraftar bu ikilinin arabalarını parçalamıştı.

Bestesi vardı.

Kosecki Kosecki
Bitmez sana taraftarın sevgisi
Ne Adnan Ne Yalman
Bizde yokuz Kosecki sen olmadan

Ama Kosecki olayı dışında çokta kötü başkanlık yapmamış Alp Yalman. Çok mükemmelde denemez.

Geri
Üst Alt