Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

Evet ilginç bir soru. Bu hiç düşünülmedi. Neden düşünülmedi. Çünkü Polat istifa etmez. 1 yıl daha oturma şansi varken istifa eder mi hiç?

O zaman imza olayı devreye girecekmiş. Polat o imza olayına da dava açar. İşte o zaman birisi onu.............:D

Istifa edersem kayyuma gideriz dedi Polat. Güya öyle bir tehlike varmis. Yani kulübe devlet el koyarmis, mahkeme sürecinde sahipsiz kaldi diye

kayyum mayyum hikaye

bu klubu bu polattan ancak helvaci kurtarir

hepsi tirsak

adam dun dedi

hele bi secim olmasin imzalar hazir devreye sokarim

Polat boyundan büyük işlere karışıyor, biri fena tokatlayacak.

Eğer seçim olmazsa büyük bir kampanya başlatırız ( diğer forumlarda 3 mayısı beklemede, biliyorum ) internetten saldırırız, UA'da kayıtsız kalmayacak, protesto hazırlıkları başlatacak, bizde destek verip yayacağız.

Bu topiği her okuduğumda hani bilekten çıkma meşhur bir hareketimiz var ya, onun kocaman resmini koymak istiyorum buraya:D

Altınada yazacan N-- edersin:D

Eğer seçim olmazsa büyük bir kampanya başlatırız ( diğer forumlarda 3 mayısı beklemede, biliyorum ) internetten saldırırız, UA'da kayıtsız kalmayacak, protesto hazırlıkları başlatacak, bizde destek verip yayacağız.

Caner hukukçuların hepsi hemfikir. Seçim olacak. Polat'ın yakınındaki hukukçular seçim olmayabilir diyor, çünkü Polat herşeyi anlatmıyor onlara

Caner hukukçuların hepsi hemfikir. Seçim olacak. Polat'ın yakınındaki hukukçular seçim olmayabilir diyor, çünkü Polat herşeyi anlatmıyor onlara

Bizde öyle düşünüyoruz ama her ihtimale karşı hazırlıklı olmak gerekir. 3 mayısı beklememizin sebebi de işgüzarlık yapmamaktı zaten

bu klubu bu polattan ancak helvaci kurtarir

hepsi tirsak

adam dun dedi

hele bi secim olmasin imzalar hazir devreye sokarim

Serdar reis bana kalırsa da Helvacı seçimde ön plana çıkmaya başladı.

Akşam hepsini izledim. Mantıklıydı. Aklıma gelmezdi Helvacı için bunları konuşacağım. Ama Aysal Lucescu diyor. O nasıl olacak.

Helvacı'nın futbol aklı kim ise Lucescu o adama kat kat fark atar

Bütün hukukcular seçim olacak mahkeme kararı etkilemez diyor ! Bi tek büyük hukukcu prof adnan polat seçim olmazmahkeme kararı çok önemli diyor :) kafayı yiyecem yemin ederim :(

Taraftarı sallayan yok, biz de göya klubün gerçek sahipleriyiz.

Yapmaz değil yapamaz arkadaş istese de yapamaz.

bence yapmaz, insanda utanma diye birşey var öyle bir durumda adam "yav ayıp oldu anlicaklar dur birazda iyi birşeyler yapayım der" :D

Prof. Oğuz İmregün kim biliyormusunuz? Mali Genel Kurulda Adnan Polat'a yapılanlara tepki göstererek 13 Nisan tarihli son Divan toplantısında istifa eden Disipiln Kurulu başkanı. (Görevinden mi istifa etti, kulüp üyeliğinden mi, orasını hatılamıyorum). O bile seçime engel yok diyor. Düşünün yani...

Prof. Oğuz İmregün kim biliyormusunuz? Mali Genel Kurulda Adnan Polat'a yapılanlara tepki göstererek 13 Nisan tarihli son Divan toplantısında istifa eden Disipiln Kurulu başkanı. (Görevinden mi istifa etti, kulüp üyeliğinden mi, orasını hatılamıyorum). O bile seçime engel yok diyor. Düşünün yani...

Görevinden istifa etti. Polat'çı gibi gözüküyor ama o da belki fikrini değiştirmiştir

Tepki göstermek için taraftar olarak neyi bekliyoruz bilmiyorum...

Geri
Üst Alt