Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

3 Mayıs'ı. 3 Mayıs'ta bu karar çıkmazsa bile Polat istifa etmelidir. Bunu yaptıracak bizleriz

Yürüyüş olur başka birşey olur ama artık sesimi duyurmalıyız... Herşey bittikten sonra tepki yapsak neye yarar. Galatasarayın bütün taraftar Grupları bir araya gelerek ayırt etmeksizin bu duruma karşı koymalıyız. Kenetlenmeliyiz... Ama herkez o kadar rahatki olası bir seçim olmama durumunda geleceğimiz adına neler olur herkez tahmin ediyor herhalde....Klavyeden buraya yazmakla hiçbirşey yapamayız...

Ben böle rezil birisini hayatımda görmedim.Adamda utanma kalmamışki,taraftarlarıda aptal sanıyor.Seçimi iptal etmek zorundaymış hadi oradan be.

adnan polattan artık nefret etmeye başladım, bir çıkarı olmasa kalmak için bu kadar direnmezdi..

polat ve yandaslarinin korkusu mali konular gibime geliyor.usulsüzlük yapildi bence

Ne oldu bize

Eskiden taraftar baskısı diye birşey vardı.

Artık başkanlar umursamıyor bile.

HAYRİ KOZAK..

Sizler içinde üzülüyorum. (Medya ve gazeteciler için söylüyor)

Size öylesine alelacele yanlış bilgiler veriliyorku.

Az önce Türker kardeşim açıklık getirdi.

Ama çarpıcı olan şu..

Deniliyor ki, 500 kişi dışardan geldi..

Kartını almış üye sayısı 1984 kişi.

Namusu olan herkes bilir ki, o salonda ancak o kadar kişi yer alır. Bunları gören orada bulunanlar ahlaka yakışmayan son derece çirkin yaklaşımlar yapmaz.

POLAT, ARKADAŞLARI ve MEDYA TANTANAYI BIRAKSIN.

Sayın Galatasaray Başkanı da , arkadaşlar da bazın da yazıyor.. Bu rakam imzalı olarak isim ve dökümleri ile birlikte mevcut olarak yazılı olarak külüptedir.

Türkiye izledi. o kongredeki durumu izlei.

Herkes bıraksın TANTANA yı , boş yere yorumlar yapmanın anlamı yok. olay çok net bir şekilde ortada.

Çok basit bakın, ben bir kaç kez söylemimde ifade ettim. Galatasaray kulübü tarihinin en çarpıcı ve en önemli mali ve idari kurulunu yaşadı.

Bu bir milattı.

Bu yakın gelecekte Beşiktaş ya da Fenerbahçe de yaşayacaksınız.

Böyle bir tepki beklenmiyordu.

Galatasaray bardağı taşıran bir dönem yaşadı.

Sportif çok kötü dönem yaşandı.

Mali yönden BERBAT bir durum var.

İdari yönden çok kötü.

Rezalet haline gelen stad açılışı

38 konuşmacı gencecik çocuklar bilgi dolu, hiç biri palavra konuşmadı. Bilinci bilgili heyecanlı konuşma yaptılar

Salonu heyecana boğdular.

Bu bir uyanıştı. Onun için çok yadırgandı.

Dolmuş duyguların tezahürüydü.

MAHKEMEYE GİTMEKLE BUNLAR HALLEDİLEMEZ

Mahkemeye gitmekle bunlar halledilmez

Hatemi ve Türker Aslan ı aynı kefeye koymayın.

Hatemi para alıyor, para aldığı için aykırı tezleri sunacaktır.

Peki aynı hatemi neden iki mahkemeyi kaybetti. 2-1 mağlup demektir.

81 MAHKEMEDE AYNI DAVA AÇILSA, 1 TANESİ AYRI KARAR VERSE DURUM BÖYLE OLUYOR.

Diyelim ki POLAT ın adamları 81 ilde dava açmış olsalardı 80 mahkeme red etseydi BİR MAHKEME karar verseydi yürütme yine duracaktı.

Olay budur.

Noktayı hukukçular koydu

G.Saray’da olağanüstü kongreyle ilgili olarak her an yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Seçimin yapılıp yapılmayacağı tartışılırken, konuya son noktayı hukuk profesörleri koydu. Hukukçulara göre seçimin yapılmasının önünde hiçbir engel yok.

Yönetim Kurulu’nun olağanüstü kongre kararı için gazeteye ilan vermesinden bir gün önce Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ile bir araya gelen ve Adnan Polat yönetiminde Disiplin Kurulu Başkanlığı yapan Prof. Oğuz İmregün, camianın önemli isimlerinden Prof. Duygun Yarsuvat ve Ceza Hukuku Uzmanı Prof. Köksal Bayraktar, tüzükte yaptıkları incelemenin ardından seçimin 7 veya 14 Mayıs’ta yapılmasının önünde hiçbir engel bulunmağı konusunda fikir birliğine vardı.

4 hukukçu Galatasaray Spor Kulübü tüzüğünün 27 ve 28. Maddeleri uyarınca seçimin önüne hukuki açıdan herhangi bir engel olmadığını konusunda birleşti. Tüzüğün ‘Kulüp organları ve seçimler’i düzenleyen 3. Kısımda yer alan 27. maddede kongrelerin mayıs ayının 2. Yarısında yapılacağı ifadesi yer alırken, 28. maddede olağanüstü kongre kararını yönetim kurulu, Divan Kurulu’nun yazılı isteği veya kaydı açık üyelerin 5’te 1’inin yazılı isteği üzerine yapılabileceği yazıyor.

İmregün, Yarsuvat, Köksal ve Aktar bu maddelere ve olağanüstü kongre kararını yönetim kurulu kararıyla alınmasına dayanarak seçimin önünde hukuki engel olamayacağını düşünüyor ve Adnan Polat’ın seçim yapılması halinde hapis cezası alması gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığını belirtiyor.

(LİG TV)

Çıldırtıcaklar en son .

HAYRİ KOZAK..

Sizler içinde üzülüyorum. (Medya ve gazeteciler için söylüyor)

Size öylesine alelacele yanlış bilgiler veriliyorku.

Az önce Türker kardeşim açıklık getirdi.

Ama çarpıcı olan şu..

Deniliyor ki, 500 kişi dışardan geldi..

Kartını almış üye sayısı 1984 kişi.

Namusu olan herkes bilir ki, o salonda ancak o kadar kişi yer alır. Bunları gören orada bulunanlar ahlaka yakışmayan son derece çirkin yaklaşımlar yapmaz.

POLAT, ARKADAŞLARI ve MEDYA TANTANAYI BIRAKSIN.

Sayın Galatasaray Başkanı da , arkadaşlar da bazın da yazıyor.. Bu rakam imzalı olarak isim ve dökümleri ile birlikte mevcut olarak yazılı olarak külüptedir.

Türkiye izledi. o kongredeki durumu izlei.

Herkes bıraksın TANTANA yı , boş yere yorumlar yapmanın anlamı yok. olay çok net bir şekilde ortada.

Çok basit bakın, ben bir kaç kez söylemimde ifade ettim. Galatasaray kulübü tarihinin en çarpıcı ve en önemli mali ve idari kurulunu yaşadı.

Bu bir milattı.

Bu yakın gelecekte Beşiktaş ya da Fenerbahçe de yaşayacaksınız.

Böyle bir tepki beklenmiyordu.

Galatasaray bardağı taşıran bir dönem yaşadı.

Sportif çok kötü dönem yaşandı.

Mali yönden BERBAT bir durum var.

İdari yönden çok kötü.

Rezalet haline gelen stad açılışı

38 konuşmacı gencecik çocuklar bilgi dolu, hiç biri palavra konuşmadı. Bilinci bilgili heyecanlı konuşma yaptılar

Salonu heyecana boğdular.

Bu bir uyanıştı. Onun için çok yadırgandı.

Dolmuş duyguların tezahürüydü.

MAHKEMEYE GİTMEKLE BUNLAR HALLEDİLEMEZ

Mahkemeye gitmekle bunlar halledilmez

Hatemi ve Türker Aslan ı aynı kefeye koymayın.

Hatemi para alıyor, para aldığı için aykırı tezleri sunacaktır.

Peki aynı hatemi neden iki mahkemeyi kaybetti. 2-1 mağlup demektir.

81 MAHKEMEDE AYNI DAVA AÇILSA, 1 TANESİ AYRI KARAR VERSE DURUM BÖYLE OLUYOR.

Diyelim ki POLAT ın adamları 81 ilde dava açmış olsalardı 80 mahkeme red etseydi BİR MAHKEME karar verseydi yürütme yine duracaktı.

Olay budur.

POLAT EĞER KOLTUKTA KALIRSA, HER YERDE BÜYÜK PROTESTOLAR OLACAĞI ile ilgili bir basın açıklaması yapılamaz mı.. BİTMİŞ BU G.SARAY .. TARAFTARI İLE DE BİTMİŞ.. TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKMAZSA, KİM ÇIKAR Kİ..

Protestoyu da taraftar yapar.. Ama herkes konuşuyor. ÜÇ BEŞ BİR TARAFTAR TAKSİM DE PROTESTO EDİP, GÜDEMİ DEĞİŞTİRİP, POLAT EĞER KOLTUKTA KALIRSA, HER YERDE BÜYÜK PROTESTOLAR OLACAĞI ile ilgili bir basın açıklaması yapılamaz mı.. BİTMİŞ BU G.SARAY .. TARAFTARI İLE DE BİTMİŞ.. TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKMAZSA, KİM ÇIKAR Kİ..

alintidir

Sakİn secİm olucak..

En büyük güç ve yine en büyük caydırıcı güç TARAFTARIN kendisidir. Eğer taraftar maçlarda SATIN ALINMIŞ SUSTURUCU GÜÇ taraftından susturulmamış olsa, ULTRASLAN yönetimle birlikte hareket etmese POLAT çoktan gitmişti. Bu adamı ancak TARAFTAR GÖNDERİR demiştik. Bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Taraftar protestolara başlasın bakalım görelim MEDYA ne yazıyır POLAT ne yapıyor. Benim yıllardır haklı olmam birşeyi değiştirmiyor. Hatta haklı olduğumda herkes uyurken yaşanacakları yazdığımda bir çok ziyaretcimiz bile POLAT DÜŞMANI olarak suçlamıştı.. Yani bireysel haklılık çözüm değli. HER ŞEY TARAFTAR ile orantılı. Çünkü takımın sahibi TARAFTARSA takımına sahip çıkacak olan da TARAFTARDIR.. ama 25 MİLYON uyuyor. Ben uyanık olsam ne yazar.

alintidir

Ayak yapıyor baska bişey degil istesede istemesede o secim olacak yeni baskanda Ünal aysal olacaktır.

En büyük güç ve yine en büyük caydırıcı güç TARAFTARIN kendisidir. Eğer taraftar maçlarda SATIN ALINMIŞ SUSTURUCU GÜÇ taraftından susturulmamış olsa, ULTRASLAN yönetimle birlikte hareket etmese POLAT çoktan gitmişti. Bu adamı ancak TARAFTAR GÖNDERİR demiştik. Bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Taraftar protestolara başlasın bakalım görelim MEDYA ne yazıyır POLAT ne yapıyor. Benim yıllardır haklı olmam birşeyi değiştirmiyor. Hatta haklı olduğumda herkes uyurken yaşanacakları yazdığımda bir çok ziyaretcimiz bile POLAT DÜŞMANI olarak suçlamıştı.. Yani bireysel haklılık çözüm değli. HER ŞEY TARAFTAR ile orantılı. Çünkü takımın sahibi TARAFTARSA takımına sahip çıkacak olan da TARAFTARDIR.. ama 25 MİLYON uyuyor. Ben uyanık olsam ne yazar.

alintidir

Sabahtan beri bunu söylüyorum, bunun için çebelleşiyorum. Artık taraftar uyanmalı...

hafta sonu macdan önce pankartlar hazirlansin,protestolar yapilsin polat aleyhine

bu forumun üye sayisi kac ve kac kisi istanbuldan? bence yeterli bir sayi cikacaktir

Geri
Üst Alt