Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: Adnan Polat'tan pes dedirten icraat!
Yüzsüzler.
Yüzsüzler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu habere inanmıyorum. Kulüp adına kredi çekebilmek için ve harcama yapabilmek için kongreden izin almak gerekir. Sallarken biraz usturuplu sallasınlar. Polatı deviren kongre ve divan üyeleri Polata cebini doldurması için kredi izini verirmi ? Öyle her isteyen kişi istediği an izinsiz kulüp adına kredi çekemez kulüp başkanı bile.
bana da inandirici gelmiyor...
lakin o protesto eden arkadasin sis ile tehdit edilmesi de aklima gelmezdi.
ayni zamanda gs baskani ve yönetim kurulunun gs hakkinda dava acmasi da aklima gelmezdi.
demekki insanin aklinin ermedigi seyler de olabiliyor.
bunlari göz önünde bulundurursak olabilitesi var gibi![]()
renktaş kongre ve divan üyelerinin onayı olmadan kulüp harcama yapamıyor ve borç alamıyor bankalardan. çok basit uydurulmuş bir haber. hatırlayın şirketlerin birleşmesi için kredi alırken kongrenin izni alınmıştı.
bu konu hakkinda bilgim yok.
bütce'yi astiklari icin onaylarini almis olabilirler...
dedigim gibi herhangi bir bilgim yok, bu yüzden yorum yapamayacagim.
ama bana da gercek disi geliyor![]()
renktaş kongre ve divan üyelerinin onayı olmadan kulüp borç alamıyor bankalardan. çok basit uydurulmuş bir haber. hatırlayın şirketlerin birleşmesi için kredi alırken kongrenin izni alınmıştı. Ayrıca Adnan Polat ve yönetimdeki diğer kişiler ne harcamışki bu kulübe alacakları olsun kulüpten ?