Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat'tan pes dedirten icraat!

Bu haberi duyan üyelerin genel kurul iptalinde bulunması lazım ! İmza toplayıp genel kurulu iptal ettirip genel kurulu baştan yapmaları ve adnan polat denen düşmanı mali yöndende ibra etmeyerek hapis yolu açmaları gerekiyor !!!

Bu habere inanmıyorum. Kulüp adına kredi çekebilmek için ve harcama yapabilmek için kongreden izin almak gerekir. Sallarken biraz usturuplu sallasınlar. Polatı deviren kongre ve divan üyeleri Polata cebini doldurması için kredi izini verirmi ? Öyle her isteyen kişi istediği an izinsiz kulüp adına kredi çekemez kulüp başkanı bile. Taraftarı kızdırmak için uydurulan bi haber

Bu habere inanmıyorum. Kulüp adına kredi çekebilmek için ve harcama yapabilmek için kongreden izin almak gerekir. Sallarken biraz usturuplu sallasınlar. Polatı deviren kongre ve divan üyeleri Polata cebini doldurması için kredi izini verirmi ? Öyle her isteyen kişi istediği an izinsiz kulüp adına kredi çekemez kulüp başkanı bile.

bana da inandirici gelmiyor...

lakin o protesto eden arkadasin sis ile tehdit edilmesi de aklima gelmezdi.

ayni zamanda gs baskani ve yönetim kurulunun gs hakkinda dava acmasi da aklima gelmezdi.

demekki insanin aklinin ermedigi seyler de olabiliyor.

bunlari göz önünde bulundurursak olabilitesi var gibi :o

bana da inandirici gelmiyor...

lakin o protesto eden arkadasin sis ile tehdit edilmesi de aklima gelmezdi.

ayni zamanda gs baskani ve yönetim kurulunun gs hakkinda dava acmasi da aklima gelmezdi.

demekki insanin aklinin ermedigi seyler de olabiliyor.

bunlari göz önünde bulundurursak olabilitesi var gibi :o

renktaş kongre ve divan üyelerinin onayı olmadan kulüp borç alamıyor bankalardan. çok basit uydurulmuş bir haber. hatırlayın şirketlerin birleşmesi için kredi alırken kongrenin izni alınmıştı. Ayrıca Adnan Polat ve yönetimdeki diğer kişiler ne harcamışki bu kulübe alacakları olsun kulüpten ?

renktaş kongre ve divan üyelerinin onayı olmadan kulüp harcama yapamıyor ve borç alamıyor bankalardan. çok basit uydurulmuş bir haber. hatırlayın şirketlerin birleşmesi için kredi alırken kongrenin izni alınmıştı.

bu konu hakkinda bilgim yok.

bütce'yi astiklari icin onaylarini almis olabilirler...

dedigim gibi herhangi bir bilgim yok, bu yüzden yorum yapamayacagim.

ama bana da gercek disi geliyor :)

bu konu hakkinda bilgim yok.

bütce'yi astiklari icin onaylarini almis olabilirler...

dedigim gibi herhangi bir bilgim yok, bu yüzden yorum yapamayacagim.

ama bana da gercek disi geliyor :)

haklısın ama bu sezon da bütçe aşıldı :D kulüp dünya kadar zarar açıkladı bu sene

Şuanda her gazetede farklı polat haberleri var..Biraz abartılıyor gibime geliyor.

Cevap: Galatasaray'da Adnan Polat'a darbe hazırlığı

isallah dogrudur adnan polat ihrac edilmeyi hakediyor

ihraç edilmesi yetmez inşallah üstüne bir de hapis yatar.

Ben bu isleri buraya nasil getirdiklerindeyim hala, ne polatmissin sen be baskan.

Umarim haber dogrudur ve basarili olurlar.

Şu adamı kovamıyor musunuz, hukuk mu var önünüzde? O zaman en kötü 2 adam tutup burnunu fln kırdırın şunun, yoksa bu milyonların ateşi sönmeyecek. Bu adam artık çoğu taraftarı tahrik etmeye başladı.

ÜYELİKTEN ÇIKARMA YAPTIRIMI GEREKTİREN EYLEMLER

MADDE 109:

109.1) Genel Kurul ile diğer organ ve kurulların toplantılarını engellemek.

109.2) Seçimlerin düzenli ve sağlıklı bir biçimde ve dürüstlük ilkesine uygun yapılmasını engelleyici söylem veya eylem veya davranışlarda bulunmak.

109.3) Kulüp Başkanı yöneticileri ile üyelerine karşı hakaret fiili eylemde bulunmak.

109.4) Kulübün malvarlığına kasten zarar verici eylem veya davranışlarda bulunmak.

necati bunlardan hangisi adnan polata uyuyor ? adnan polatı vurmak şuan en kolayı zaten kendini rezil etti cümle aleme bu saatten sonra kim onu başkan olarak kabul eder ki ? ama bir şey atlanıyor yanlı tek taraflı bakıyoruz tv lerde galatasarayı ağazlara sakız eden galatasaray geleneklerini kendi makam menfaat duygusu için kullanan bir nevi kendi geleneği haline devşiren en az Adnan polat kadar kulübe zarar veren.

Bu fiilleri kendisi değil, kendisi adına başkaları işlediği için boşuna zaman kaybı olur.

renktaş kongre ve divan üyelerinin onayı olmadan kulüp borç alamıyor bankalardan. çok basit uydurulmuş bir haber. hatırlayın şirketlerin birleşmesi için kredi alırken kongrenin izni alınmıştı. Ayrıca Adnan Polat ve yönetimdeki diğer kişiler ne harcamışki bu kulübe alacakları olsun kulüpten ?

tamamen katiliyorum

anca ceplerinden para topluyub hortumladiklari paralari yerine koya bilirler

Sana edeceğim küfürlere yazık ulan

adnan19dy0yr.jpg

Gururu olan bir insan,şu saatten sonra 1 dakika bile durmadan çekip gider.

İhraç olmalı hemen ardından fener yönetiminde belirebilir ama:o

Geri
Üst Alt