GSC Portal Adnan Polat: "Önümü tıkamasalar tarihe geçiyordum"

Bak eğer o operasyonu başarabilseydi büyük iş yapmış olurdu..O yüzden keşke sportif açıdan başarılı olsaydı da bu işi yapsaydı..

Türkiye´de herzaman Baskan´lari sportif olarak degerlendirip yanlis yapiyorlar... Bir takimda basariyi Sportif ve yönetimsel olarak ayirdigin an, populist, sadece kendi dönemini düsünen yönetici anlayisi son bulacaktir. Adnan Polat 2005´den itibaren o ikinci Baskan, ve Baskan yillarinda takimi 2008 yilina kadar maddi olarak ciddi anlamda iyi yönetti. Ama sonra sportif anlamda akitilan paralar ile herseyi mahfetii ve takimi cok zor bir duruma düsürdü. Ve bunlar nezaman basladi ? Feldkamp döneminde mütevazi, ve is yapan güzel bir kadro kurmustuk, sonra o kadronun üstüne nerdeyse 100 Milyon avro yatirim yapildi 3 sene icinde, ve o kadro her sene geriye gitti, yatirimlara ragmen.

Feldkamp bize uyan, cok iyi bir antrenördü ama sonra Skibbe ve Rijkaard ile macera aradi, ve eline yüzüne bulastirdi... Ve ozamanlar Adnan Polat´i ve Haldun Üstünel´i transferlerden dolayi nasil poh pohladigini tarftar ben halen biliyorum.

Evet, 100 küsür senelik camiayı küme düşürmeyi başaran ilk başkan olarak tarihe geçiyordun.

Taraftarı siyasete yakın ve siyasete uzak duran olmak üzere ikiye bölerek tarihe geçiyordun.

Aziz Yıldırım'ınm kadim dostu (!), aracı oalrak tarihe geçiyordun.

Senden olan bütün beklentilerimizi boşa çıkarmakla kalmayıp tüy dikerek tarihe geçtin zaten, ne geçeceksin daha.

Derhal ihraç etsinler şu azizin finosunu. Utanma da yok heriflerde.

Aysal Inan Kirac´dan herzaman destek gördü, onun gitmesi ile ilgili sadece uydurdugu bir banedir bu... Ama Adnan Polat kongredeki gücü uzun vadede liselilerden almaya calisti, ve bunun bedelini cok agir kestiler ondan. Adnan Polat adam degildir, ama bu liseli hegemonyasindan kurtulus yoluydu... Birdaha liseden olmayan birisi kolay kolay gelmez kulübün basina...

Hepsi yesinler bir birini, ama artik acin su Galatasaray´yi Türkiye´ye be... Türkiye´dir Galatasaray lafi anlam kazansin.

Galatasaray liselerin elinde olmasinin avantajlari var bence. üstelik öyle herkeze üyelik sansi verilmesinede karsiyim sahsen.
camiamizin öz kimligi kaybola bilir bu tür hamle ile. bu kimlikde diger kulüplerin yapisina benzemez 500 küsürlük yillik tarihi ile.

Galatasaray liselerin elinde olmasinin avantajlari var bence. üstelik öyle herkeze üyelik sansi verilmesinede karsiyim sahsen.
camiamizin öz kimligi kaybola bilir bu tür hamle ile. bu kimlikde diger kulüplerin yapisina benzemez 500 küsürlük yillik tarihi ile.

Avantajlari yok degil, ama 2014 yilinda Galatasaray´in ufkunun Galatasaray lisesinden daha da acik olmasi gerektigini düsünüyorum. Bu Galatasaray´i bir avuc insanin eline hapis etmektir, sonucta bu kulüp bu sekilde herzaman potansiyelinin altinda kalacaktir. Yeri gelince 20 Milyon taraftar deyip, islerine gelmeyince ayrim yapiyorlar taraftar arasinda, böyle bir sacmalik yok. Zaten kulüp AS´ler ile soyuluyor, soyguncular ortada yok... Bu kulüp bir avuc insanin oyuncagi olmasindan cikmasi lazim artik... Demokratik bir Galatasaray lazim.
Liseye ve kültürüne saygim sonsuzdur, ama bu taraftar liseye olan asklarindan dolayi bu takim icin cile cekmiyor. Ali Samiyen cok degisik bir insandi, liselilerin cogu onun sporcu ruhunu, spor sevgisini ve spor ahlakini hic bir sekilde temsil etmiyor.

Avantajlari yok degil, ama 2014 yilinda Galatasaray´in ufkunun Galatasaray lisesinden daha da acik olmasi gerektigini düsünüyorum. Bu Galatasaray´i bir avuc insanin eline hapis etmektir, sonucta bu kulüp bu sekilde herzaman potansiyelinin altinda kalacaktir. Yeri gelince 20 Milyon taraftar deyip, islerine gelmeyince ayrim yapiyorlar taraftar arasinda, böyle bir sacmalik yok. Zaten kulüp AS´ler ile soyuluyor, soyguncular ortada yok... Bu kulüp bir avuc insanin oyuncagi olmasindan cikmasi lazim artik... Demokratik bir Galatasaray lazim.
Liseye ve kültürüne saygim sonsuzdur, ama bu taraftar liseye olan asklarindan dolayi bu takim icin cile cekmiyor. Ali Samiyen cok degisik bir insandi, liselilerin cogu onun sporcu ruhunu, spor sevgisini ve spor ahlakini hic bir sekilde temsil etmiyor.

Ali sami yene saygimiz sonsuz ama Galatasaray ali sami yen demekde olmuyor.
oda sadece Lise egitimden cikmis bir karakter sonucda. tam anlamiyal temel denk tasi lisenin egitim tarzinda, tarihinde ve külütüründe gizlidir.
Taraftar dedigimiz bölümün bir cogu bu kültürü ögrenememis maalesef ki buda normal yani.
Liseciler bu kültür bozulur korkusunda kendilerine göre hakli olarak.
Bence tehlikeye gire bilir ama girmeyede bilir bilmiyorum . yani kapilar acilirsa herkeze.

ben de seni kovarken haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Yakadan tuttukları gibi tekmeyi basacaklardı sana ama olmadı. Lan hala kızgınlığım geçmedi bu fenerliye..

Ali sami yene saygimiz sonsuz ama Galatasaray ali sami yen demekde olmuyor.
oda sadece Lise egitimden cikmis bir karakter sonucda. tam anlamiyal temel denk tasi lisenin egitim tarzinda, tarihinde ve külütüründe gizlidir.
Taraftar dedigimiz bölümün bir cogu bu kültürü ögrenememis maalesef ki buda normal yani.
Liseciler bu kültür bozulur korkusunda kendilerine göre hakli olarak.
Bence tehlikeye gire bilir ama girmeyede bilir bilmiyorum . yani kapilar acilirsa herkeze.

Tamamda biz spor taraftariyiz, sonucta milyonlarca taraftar varsa o futboldan dolayidir. Fatih´de, Hagi´de, Bülent´de lise kültürü mü var ? Ben bu adamlar ile indedifiktation yasiyorum, bunlara es olarak görecegim liselilerin basinda da Ali Samiyen gelir, cünkü onun sportif acidan vizyonuna hayranlik ile bakiyorum. Ama spor ile alakalari olmayan insanlarin, benim gözümde bir identifikationu yoktur...

Bence hic birsey kaybolmaz, liseliler er yada gec bu kulübü paylasmayi ögrenecekler. Sonucta onlari ihrac etmiyoruz, hep beraber,daha büyük, daha güclü olalim diyoruz... Ve bence hayalet AS´ler ile bir gurubu zengin etmek, makam saglamak Galatasaray´lilik degildir, suyunu cikardilar artik. Ve ben liseyi büyük saygi duyarim, ama insanlar bunu kullaniyorlar acik ve Net.

Tamamda biz spor taraftariyiz, sonucta milyonlarca taraftar varsa o futboldan dolayidir. Fatih´de, Hagi´de, Bülent´de lise kültürü mü var ? Ben bu adamlar ile indedifiktation yasiyorum, bunlara es olarak görecegim liselilerin basinda da Ali Samiyen gelir, cünkü onun sportif acidan vizyonuna hayranlik ile bakiyorum. Ama spor ile alakalari olmayan insanlarin, benim gözümde bir identifikationu yoktur...

Bence hic birsey kaybolmaz, liseliler er yada gec bu kulübü paylasmayi ögrenecekler. Sonucta onlari ihrac etmiyoruz, hep beraber,daha büyük, daha güclü olalim diyoruz... Ve bence hayalet AS´ler ile bir gurubu zengin etmek, makam saglamak Galatasaray´lilik degildir, suyunu cikardilar artik. Ve ben liseyi büyük saygi duyarim, ama insanlar bunu kullaniyorlar acik ve Net.

o zaman full ayrilmasi gerekir lise ve sportif bölüm, ne bileyim.
yada Galatasaray taraftar üyelik karti bilmem ne yapilmasi gerekir. Kongre üyelik haki verilir ama divan üyelik haki kapalidir gibi bir madde ekleye bilirler.
Buda tuhaf oldu ya neyse :D kolay durum degil vallahi. Taraftarida anliyorum kesinlikle. Galatasarayin maddi olarak özelikle büyümesinin en büyük etkeni taraftar sonucda.

gectin zaten: Ibra olmayan ilk gs baskani olarak. bu "seref" sana yeter de artar bile.

Şu cümleleri bunca yaşanandan sonra nasıl kurabiliyorsunuz aklım almıyor :red: Yav bjk ve şikebahçe bir grup insanın elinde değil de ne oluyor?? Tek bir insanın oyuncağı haline geldiler. Bkz: A. Yıldırım Bkz: Y. Demirören
Hayır bunları geçtim A. Polat gibi bir facia yaşamış bu camia ve öyle bir zarar vermiş ki hala daha onun izlerini silmeye çalışıyor. Adam taraftara provakatör dedi, A.Sezgin denen ne idüğü belirsiz bir adama futbolu emanet ederek futbol takımının kalitesini ayaklar altına aldı yetmedi culio, zapata ve stancu vs.. gibi üç kuruşluk oyunculara milyon avrolar dökerek kulübü iyice batırdı yetmedi Aziz'in yaverliğini kankalığını yaptı. Kümede kal bestesi yaptırdı millete... Kendi dönemim için kefil olurum diğer dönemler için kefil olamam dedi ve bir nevi Galatasaray'da şike yapmış olabilir dedi. Bu cümleyi kurabilecek kadar alçaldı bu adam... Canaydın döneminde, şu canaydın gitsede A.Polat başkan olsa derdim hep ve çok sever sayardım. Lakin çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bende liseli tayfasına karşıydım ama şu türk futbolundaki özellikle son 5-6 senedeki rezillikleri görünce gerek yok böyle iyi moduna geldim. En azından bir otokontrol sistemi var. Yoksa yıldırım gibi demirören gibi tipler gelip tek adam olacaklar, kulübü oyuncakları yapıp, cümle aleme rezil edecekler.

yürü git Allah'ın çapsızı şike yancısı hükümet yalakası!!!!

Okumadım bile.

Ali Sami Yen stadını devlete bırakarak GS a tarihindeki en büyük kazığı atıp en büyük zarara uğratmış bir başkanı kaale almam hayatta

Taraftarını dava edecekti bu ya ustasına yaranmak için. Hala hangi yüzle eski başkan sıfatıyla konuşma yapıp aday olsam diye biliyor.

Geri
Üst Alt