Adnan Polat, Şişli Savcılığı'na ifade verdi

Cevap: Son Dakika: Savcılık Polat'ın Bilgisine Başvurdu

106 senelik tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu Ultraslan'ın gururu, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği, anlı şanlı GALATASARAY

Şimdi mahkeme kapılarında. :(

Gecer bu günler cefasını taraftar ceker.

106 senelik tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu Ultraslan'ın gururu, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği, anlı şanlı GALATASARAY

Şimdi mahkeme kapılarında. :(

"Sişli Adliyesi ve Şişli Cumhuriyet Baş Savcılığı....Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi..." Yazıklar olsun sana Adnan Polat, bize buralara düşürdün ya sana helal olsun!!

benim anlamadigim helvaci cok iyi bir hukuk profesörüymüs.o bilmiyormu sanki kararin ne cikabileceginide secime giriyor?

bi halt olmaz bence secim olur..

samiyen.net' den iki yorum...

"Eger bu taraftar bu adami o koltuktan indiremiyorsa, yaziklar olsun! Yeter ulan, yeter!!! Yedin bitirdin, hala doymadin mi?! Defol git artik!"

"Kongre gorevini yapti sira artik taraftardadir. Bu kulubun sahipsiz olmadigini dosta dusmana gostermesi gereken Galatasaray taraftaridir. Basimizdaki insan kibar yollardan anlamiyorsa artik zor kullanmanin vaktidir."

samiyen.net' den iki yorum...

"Eger bu taraftar bu adami o koltuktan indiremiyorsa, yaziklar olsun! Yeter ulan, yeter!!! Yedin bitirdin, hala doymadin mi?! Defol git artik!"

"Kongre gorevini yapti sira artik taraftardadir. Bu kulubun sahipsiz olmadigini dosta dusmana gostermesi gereken Galatasaray taraftaridir. Basimizdaki insan kibar yollardan anlamiyorsa artik zor kullanmanin vaktidir."

Malesef oyle artık olay buraya geldi..

adamın klübü ve kendini düşürdüğü durumlara bak,bukadar beddua senden cıkar merak etme,şerefsizler bile bu kadarını yapmaz.taş çatlasın 1 sene daha kalacaksın,sonra mezarda başkan olursun

Beyler Ntv gazlıyo bence olayı. Aysal'ın vazgeçmesini istiyorlar. Bu kadar kötü değildir durum. Seçim olma ihtimali yüksektir.(Ulan kendimi mi kandırıyorum. Çok korkuyorum seçim olmayacak diye)

Polat bitirdin kendini de bizi de. Gözümde iki kuruşluk değerin kalmıştı. Şimdi o da yok oluyor.

Polat bi bırakamadın gitti yakamızı yaw ...

Yemin ederim ben bu adamın Galatasaraylığından şupe ediyorum , Galtasarayı gerçekten seven bi insan bunları yapmaz...

:sopa:

türkiyede yasasa idim toplardim 30-50 kisilik bir grup. gerisini siz düsünün

polat son oyunlarını oynuyor,secimle mahkemenin hiçbir alakası yok,bunu anlamayıp haber yapan medya gerizekalıdır,ortada secime konmuş tedbirde yok,tedbir sadce idari ibra ile alkalı,polat kuduz gibi ne yapacaığnı bilmiyor,kendi kazdığı kuyuya kendi düştü,

Bu adamın kulüple ilişiğinin kesildiği gün Galatasaray küllerinden yeniden doğacak !

Yeter ulan bi gidemedi.

Güzelliklen olmazsa.....

Beyler bakın tekrar tekrar söylüyorum, LİGTV.NET hala bu durumu haber yapmadı. Bence NTV ortalığı karıştırıyor. Hep seçim olmayacak diyen adamları konuşturuyorlar. Eğer durum bu kadar ciddi ise Bahri dururmuydu böyle. Kesin haber yapardı.

Ntvspor gaz veriyor ortalığa.

polatin ve yandaslarinin üyeligi iptal edilmeli.

Geri
Üst Alt