Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

neden herkes bu kadar transfer istiyor ki anlamıyorum.altyapıdaki genç arkadaşlarımıza şans vermeliyiz artık.irfan,cafercan,oğuz...vb gibi yıldız potansiyelli genç yeteneklerin takımda yakaladıkları şanş bir elin parmağını geçmez.emre,serdar,semih....vb gibi gençleride harcamayalım yeni yabancı transferlerle.

bir de şu var; hepimizin hayal ettiği oyuncular basında çıktı. yani artık hayal ettiğimiz bizi heyecanlandıracak oyuncu kaldı mı:confused::confused:

hayır isim vermiyor Barıs abi ama ilgilendigimiz oyuncunun menejeriyle görüşmüş galiba

bir türlü bitmiyor şu abiler melih abi,bariş abi,bülent abi...vb:Dşimdiye kadar hangi abinin dediği doğru çıkmış.her gün bir abi transfer haberi veriyor. şu ana kadar bi doğru cıkanını görmedim.

bir de şu var; hepimizin hayal ettiği oyuncular basında çıktı. yani artık hayal ettiğimiz bizi heyecanlandıracak oyuncu kaldı mı:confused::confused:

etme abi hayal.altyapdan gelecek genç yetenekleri hayal et daha iyi.yalan-sazan medyasının haberlerine hayal edeceğine:=)

hani van den borre var ya fmde alamıyordum adamı bonservisi fm2008de 8-9 milyondu. o adam bile çıktı ya basın nerden buluyo bunları anlamadım

etme abi hayal.altyapdan gelecek genç yetenekleri hayal et daha iyi.yalan-sazan medyasının haberlerine hayal edeceğine:=)

birader kendi hayal ettiğimiz oyuncular basında çıkmış olmuyor. mesela vermaelen diye bir oyuncu var mükemmel bir yetenk arsenal aldı. oyunlardan falan beğendiğimiz oyuncular hayal ettiklerimiz:cool:

hamit bayern de kadro dışı kalmış bilen varmI ?

benim anlamadıgım Fener Hamiti niye istiyor? fenerin Hamite degil Aurelio tarzı bir oyuncuya ihtiyacı var Azize futbolun fsinden anlamıyor:D

Ben hala Baptista diyorum.

Bu lige gelebilecek oyun stili olarak en uygun topçudur. O stilin en iyisidir.

birde hem forvet hem ortasaha oynar Baptista asıl mevkisi forvette ortasahada oynar hemde çok rahat 2 yönlü oynar

benim anlamadıgım Fener Hamiti niye istiyor? fenerin Hamite degil Aurelio tarzı bir oyuncuya ihtiyacı var Azize futbolun fsinden anlamıyor:D

adamın amacı hem bize hem bjkye hava atmak zannediyor ki hamit olunca takım mükemmel olacak. gerizekalı azize

adamın amacı hem bize hem bjkye hava atmak zannediyor ki hamit olunca takım mükemmel olacak. gerizekalı azize

AzizE bu Hamit'i transfer edecek gibi geliyor bana. Ama açıkçası beni ilgilendirmiyor fenevin ne yapacağı.

Hamit transferinde Haldun Üstünel'i saymazsak şöyle bir avantajımız var.İleride muhtemel Arda transferinde bizle arasının iyi olması gerekir.Buda işimizi kolaylaştırır.(tabi Arda'yı satmayız orası ayrı.)

Fener futbolcu öğütme makinesidir.

Bugün barça patronu laporta bir açıklama yapmış; biz altyapılardan dünya futboluna adam kazandırmış ve yılın futbolcusu seçilen oyuncuları yetiştiren bir klübüz,bazıları bunları yaparken bazılarıda ancak para verip bu oyuncuları alabilir demiş.Bunu bizim lige çevirir iseniz görüntü ortada.Galatasaray bu hazırlık kampında özellikle genç yetenekleri ile göz doldurdu ve gelecek için önemli adımlar attı.Fener ise ederi az olan oyunculara çok paralar vererek transfer yaptı ama ardaya trasnfer girişimi gibi trajikomik bir durum yaratarak aldığı oyuncuları beğenmedini ortaya koydu.Hamiti alsa ne yapacakki fener ?

Giderse hamit için üzülürüm zira para için kariyerini bitirir bu çocuk ama zannetmiyorum,bayern ile devam eder gibime geleyor ama gelecek yıllarda Galatasarayın ciddi transfer etmek istedikleri oyuncudur hamit altıntop kardeşi ile birlikde orası kesindir.

daha hiç bi şey anlayamadım transferden.bi keita var adam gibi transfer.diğerlerini de beğenmedim:( inşallah 2 olmadı bir tane daha transfer yaparlar

Fener futbolcu öğütme makinesidir.

Bugün barça patronu laporta bir açıklama yapmış; biz altyapılardan dünya futboluna adam kazandırmış ve yılın futbolcusu seçilen oyuncuları yetiştiren bir klübüz,bazıları bunları yaparken bazılarıda ancak para verip bu oyuncuları alabilir demiş.Bunu bizim lige çevirir iseniz görüntü ortada.Galatasaray bu hazırlık kampında özellikle genç yetenekleri ile göz doldurdu ve gelecek için önemli adımlar attı.Fener ise ederi az olan oyunculara çok paralar vererek transfer yaptı ama ardaya trasnfer girişimi gibi trajikomik bir durum yaratarak aldığı oyuncuları beğenmedini ortaya koydu.Hamiti alsa ne yapacakki fener ?

Giderse hamit için üzülürüm zira para için kariyerini bitirir bu çocuk ama zannetmiyorum,bayern ile devam eder gibime geleyor ama gelecek yıllarda Galatasarayın ciddi transfer etmek istedikleri oyuncudur hamit altıntop kardeşi ile birlikde orası kesindir.

Iste budur...Biz rakiplerimize degil kendimize bakmaliyiz ve güvenmeliyiz..

Takimimizin kalitesi ortada..Genclerimizin kalitesi de ortada...

Türkiye´de gencler konusunda bu kadar sansli olan baska bir kulüp yok..

Eminim ki dün Azize macimizi izlediyse, Emre Colak ve Serdar Eylik´i izlerken kiskancligindan catlayip patlamistir..Yine 20 Milyonluk adamlar cikariyorlar diye...Bu eziklik ve asagilik duygusu, Azize´yi üst düzey transfer yapmaya itiyor..Ne demistik? Bizi Fenerbahce´den ayiran en büyük özellik nedir?

Ruhumuzdur, tarihimizdir...Fenerbahce´de bugüne kadar görülmeyen ve görülmeyecek olan nedir? Takim ruhu ve inanc...Tarihe baktigimizda, Fenerbahce´nin herzaman kagit üstünde daha pahali ve kaliteli takim kurdugunu görürürüz...Ama Türkiye´ye tarihi basarilari kazandiran hep Galatasaray olmustur...Ki Milli Takim´da Galatasaray´di...Hala büyük ölcüde öyle...Fener istedigini alsin, umrumda degil...Türkiye´ye yine özlenen basarilari tattiracak tek kulüp Galatasaray´dir

Bu kadroyla devam edeceğiz ve güveniyoruz.Başarılar ASLANLAR!

bence en olgun ve komple türk futbolcusu hamittir..!

hangi takima giderse gitsin! bu böyledir!

Geri
Üst Alt