Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Değişiklileri 30 dakikada 1 yaptı yani bilinçli olarak almadı oyundan Gökhan Zan'ı , zaten Zan'la birlikte 3 kişi değiştirdi!Gökhan Zan - Servet ikilisi gelecek sezon beaber oynayacak şimdiden alışmalısın.;)

Eğer öyle olursa Allah hepimize sabır versin.

eğer sistemimiz 4-3-3 olacaksa bence ortasaha oyuncularının kaliteli ve yaratıcı olması lazım. sadece arda böyle. gerçi riijkaard bizden daha fazla biliyordur şüphesiz ama bence işimiz zor. eğer paftan 1-2 genç çıkıp harikalar yaratmazsa.

bu sefer sana katılmıyorum.hiç bir f5 linin dötüne çarpıp top kaleye girmeyecek.önümüzdeki sezon bizim dötümüze çarpıp gol olacak:D:ka25::asd::f68.gif::m26:

Latife yaptım. umarım f5 lilere güzel bir yenilgi yaşatacaz ve cep telefonum 3 kıta öteden durmadan ötecek :)... ama dediğim gibi onlarda garip bir şans olduğu için dötümüze çarpan topla yenerler bizi ancak ama uefa kupasınıda anca pileysıteyşında alırlar:D...

Bu arada kimdi o orta sahaları adamdaki bala bak iğne deliğinden gol attı bildiğin balta adam. unuttum o f5 li oyuncunun adını şimdi :D neyse bize tutuyor şansları ne edelim ama asla müzeleri bizi geçemiyecek ve saygınlıkları. orta sınıf takım olarak kalırlar bu zihniyetle. :D

eğer sistemimiz 4-3-3 olacaksa bence ortasaha oyuncularının kaliteli ve yaratıcı olması lazım. sadece arda böyle. gerçi riijkaard bizden daha fazla biliyordur şüphesiz ama bence işimiz zor. eğer paftan 1-2 genç çıkıp harikalar yaratmazsa.

bknz: Emre Çolak ?

Ortasahamız bence iyi.Ayhan var,Arda var,Linderoth gelecek,Topal var,Barış var.Sıkıntı olmaz bence.

Ortasahamız bence iyi.Ayhan var,Arda var,Linderoth gelecek,Topal var,Barış var.Sıkıntı olmaz bence.
evet iyi ama dikkat edersen linderoth ve arda hariç hepsinin pas yüzdesi düşük. linderoth da meçhul. bizim forvetlere kim top atacak.

inşallah afrika takımlarına karşı oynadığı gibi oynar. onun gibi 2 tane çıksın yeter.

aynen özgürcüm. emre gibi genç oyuncularımıza tek gereken forma şansıdır. bu yıl da bakın ne kadar şanslıyız bol maç trafiğimiz var ve ufak takımlarla yani tek maçta granatileyip 2.maçlara genç ağırlıklı çıkıp tecrübe kazandırabilirz. üstünede gençlere sahip çıkan bir hocamız ve Haldun abimiz var.

aynen özgürcüm. emre gibi genç oyuncularımıza tek gereken forma şansıdır. bu yıl da bakın ne kadar şanslıyız bol maç trafiğimiz var ve ufak takımlarla yani tek maçta granatileyip 2.maçlara genç ağırlıklı çıkıp tecrübe kazandırabilirz. üstünede gençlere sahip çıkan bir hocamız ve Haldun abimiz var.

yalnız skibbe geldiği zaman da ben sadece genç oyuncularla diyaloğu iyi diye sevinmiştim. ama daumdan farksız çıktı. belki aydın süper olacaktı ama son dakika oyuncusu oldu. umarım bu yıl böyle olmaz. yenileceksek de 2 genç kaznıp yenilelim.

kardeşim neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum.adam bismillah 1 ay oldu geleli.hemen şampiyon olduk yok uefayı aldık yok şampiyonlar ligi kupasını aldık.türkiye ligi artık eskisi gibi değil.anadolu takımları bile kendini geliştirdi.yaptıkları transferlere bakarsanız görürsünüz.tabi bu duruma seviniyorum rekabet artsın avrupaya giden takım sayımız artsın

rejkaart gibi tanınmış hoca geldi hemen avrupadan kupayı aldık.yok böyle bişey.milan olsun real olsun ne biliyim chelsea olsun bunlar niye alamıyor.

daha yolun başında böyle konuşuyorsunuz ama transfer olmayınca işimiz zor.neymiş paftaki oyunculardan harikalar yaratamazsak işimiz zormuş.kime göre neye göre?

böyle yapmayalım lütfen.bu arada kardeşim sadece seni eleştirmek için söylemedim.senin gibi düşünene cevabım aynıdır.kusurum varsa affola

Latife yaptım. umarım f5 lilere güzel bir yenilgi yaşatacaz ve cep telefonum 3 kıta öteden durmadan ötecek :)... ama dediğim gibi onlarda garip bir şans olduğu için dötümüze çarpan topla yenerler bizi ancak ama uefa kupasınıda anca pileysıteyşında alırlar:D...

Bu arada kimdi o orta sahaları adamdaki bala bak iğne deliğinden gol attı bildiğin balta adam. unuttum o f5 li oyuncunun adını şimdi :D neyse bize tutuyor şansları ne edelim ama asla müzeleri bizi geçemiyecek ve saygınlıkları. orta sınıf takım olarak kalırlar bu zihniyetle. :D

selçuk körü :asd::asd::ka25:

Bence transfere falan gerek yok. Gayet yerinde bir karar. Bu işler artık sürekli transfer yapmakla olmuyor. Birazda ken öz oyuncularına güveneceksin. Lincoln'ü aldık iyi transfer diye, ne oldu? Bizden şimdiye kadar bütün altyapının aldığı parayı aldı ama hiçbir şey yapmadı ve elimizde patladı.

Transfer sadece para döküp yerli yabancı futbolcu almak değildir. Ben bu seneki en iyi transferlerimizi söyliyim size; Emre Çolak, Serdar Eyilik geçen seneye bakarak Yaser Yıldız, Alpaslan Erdem, yine geçen sene olmayan ve Allah korusun sapasağlam hazırlıklara başlayan Uğru Uçar. Bunlar hep bizim gençlerimiz. Biz uefa'yı aldığımızdada gençlerimize güvenmiştik. Şimdi de öyle yapalım. Bunlar çok iyi oyuncular, başka yerde oyuncu arayacağımıza biraz kendi bünyemizdeki yetenekleri keşfedelim.

yalnız skibbe geldiği zaman da ben sadece genç oyuncularla diyaloğu iyi diye sevinmiştim. ama daumdan farksız çıktı. belki aydın süper olacaktı ama son dakika oyuncusu oldu. umarım bu yıl böyle olmaz. yenileceksek de 2 genç kaznıp yenilelim.

Rijkaard ın özelliği ama bilinen aşikar bir özelliği. risk almayı bunun yanında gençleri kullanmayı seviyor. elbette direkt 11 e koymayacak ama söylediği gibi çözüm var ortada. bu avrupa kupası fasa fisosunda bir ton maç yapıcağız üstüne lig ve türkiye kupası var. milli maçlar var. bu adamlar ümit milli bazıları yani. o yüzden iyice pişicekler. daha iyi olucaklardır ve bence 2.yarı da 1-2 direkt 11 de başlayan genç pişmiş olur gibime geliyor. ama emre ve yaser ayrıca aydın bence 22 kişilik kadroda hep olucaklar.

30 ağustosa kadar yolu var. Belki de hiç transfer olmayacak.. Bilemeyiz.. Bekleyip görücez..

kardeşim neden böyle yapıyorsunuz anlamıyorum.adam bismillah 1 oldu geleli.hemen şampiyon olduk yok uefayı aldık yok şampiyonlar ligi kupasını aldık.türkiye ligi artık eskisi gibi değil.anadolu takımları bile kendini geliştirdi.yaptıkları transferlere bakarsanız görürsünüz.tabi bu duruma seviniyorum rekabet artsın avrupaya giden takım sayımız artsın

rejkaart gibi tanınmış hoca geldi hemen avrupadan kupayı aldık.yok böyle bişey.milan olsun real olsun ne biliyim chelsea olsun bunlar niye alamıyor.

daha yolun başında böyle konuşuyorsunuz ama transfer olmayınca işimiz zor.neymiş paftaki oyunculardan harikalar yaratamazsak işimiz zormuş.kime göre neye göre?

böyle yapmayalım lütfen.bu arada kardeşim sadece seni eleştirmek için söylemedim.senin gibi düşünene cevabım aynıdır.kusurum varsa affola

ok anladım da sen benim yazdıklarımı anlamadın veya ben anlatamadım. bu zorlu maç trafiğinde ben bu kadronun işinin zor olduğu kanaatindeyim. öyle avrupa ligi kupası falan hayal etmedim zaten. geçen yılki kadro daha kaliteliydi bence. ortasaha oyuncularının 3 forvetli sistemlerde mutlaka iyi olması gerektiğini söyledim. ne olur ayhan barış daha iyi oynar zaten sorun kalmaz.

iyi derken geçen sene bu adamlar yokmuydu? bu adamlarla ligi 5. bitirmedikmi? neden şimdi bu adamları sayıp kadromuzu göklere çıkarıyorsunuz? ortada 3 kişi oynayacak hadi m.topalla ardayı koyduk 3. isim kim olucak? bu isim kesinlikle 1.5 senedir top oynamayan linderoth ve hiçbir zaman ilk 11 için yeterli olarak görmediğim heleki 4-3-3 gibi bir sistemin orta 3 lüsünde kesinlikle banko düşünülmeyecek ayhan,barış,sarp gibiler olamaz!! emana,appiah tarzı bir yabancı şart...

Rijkaard ın özelliği ama bilinen aşikar bir özelliği. risk almayı bunun yanında gençleri kullanmayı seviyor. elbette direkt 11 e koymayacak ama söylediği gibi çözüm var ortada. bu avrupa kupası fasa fisosunda bir ton maç yapıcağız üstüne lig ve türkiye kupası var. milli maçlar var. bu adamlar ümit milli bazıları yani. o yüzden iyice pişicekler. daha iyi olucaklardır ve bence 2.yarı da 1-2 direkt 11 de başlayan genç pişmiş olur gibime geliyor. ama emre ve yaser ayrıca aydın bence 22 kişilik kadroda hep olucaklar.

inşallah öyle olur ve gelecek yıl burada kim alınacak dedikodusu yerine serdar'a emre'ye yaser'e avrupadan gelen teklifleri konuşuruz.

ok anladım da sen benim yazdıklarımı anlamadın veya ben anlatamadım. bu zorlu maç trafiğinde ben bu kadronun işinin zor olduğu kanaatindeyim. öyle avrupa ligi kupası falan hayal etmedim zaten. geçen yılki kadro daha kaliteliydi bence. ortasaha oyuncularının 3 forvetli sistemlerde mutlaka iyi olması gerektiğini söyledim. ne olur ayhan barış daha iyi oynar zaten sorun kalmaz.

Geçen sene ile aynı hemen hemen bu takım Hocam ya!

Geri
Üst Alt