Özgür Şengül
Sarı Üye
- 16 Haziran 2009
- 942
- 0
- 1.286
Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."
söylediklerinin ikinci kısmına katılıyorum. ama düşünsene dese ki yönetim maddi durumları biliyosunuz bizden transfer beklemeyin kim itiraz edebilir. bu yönetime bu borçların yükünü kim atabilir. zaten her yıl şampiyonluğa oynuyoruz biz. bırakalım 2 yıl da ezikler şampiyon olsun. ama 2-3 yıl sonra da gençlerle birlikte ambargo koyarız bu lige.
ama elbette göstercek özgür yani. Ne deselerdi : bu sene yapılanma içindeyiz bilindiği gibi şampiyonluk yok uefa da ilk turda gideriz ehh türkiye kupasınıda az zorlarız ama sistem kurarız mı diyeceklerdi ?
Bende diyorum ki elbette şampiyon olalım her alanda kupa alalım ama olmama ihtimali var bunu her mantıklı kafa anlar algılar. o yüzden biz gerçek taraftarlar mantıklı insanlar şunu öngörüp en kötü ihtimale kendimize hazırlayalım. hiçbir başarı olmasada destek olalım ve takım sistem kursun oyuncu ve hoca kazansın.
söylediklerinin ikinci kısmına katılıyorum. ama düşünsene dese ki yönetim maddi durumları biliyosunuz bizden transfer beklemeyin kim itiraz edebilir. bu yönetime bu borçların yükünü kim atabilir. zaten her yıl şampiyonluğa oynuyoruz biz. bırakalım 2 yıl da ezikler şampiyon olsun. ama 2-3 yıl sonra da gençlerle birlikte ambargo koyarız bu lige.