Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Antrenmanlarda duran topları bir iki kere kullandım. Herhalde hocamızın dikkatini çekti. Maçlarda da bütün duran topları benim kullanmamı istedi. Tabii ki iyi bir özellik, iyi de kullanıyorum"

emre'nin maç sonu açıklaması. emre'yi inşallah onbirde görürüz. hem sabri'nin duran toplarını izlemeyiz.

söylemiştim. çok çok üstüne düşüyor Rjkaard bu gençlerin bak gözlemliyormuş onlardan habersiz. yani kesinlikle bu sezon sonu 2-3 genç oyuncumuz ilk 11 ve milli takımda ilerleyen yılda olucaklar.

aynen görkem. Lincoln diyorsun hangi maçta frikik attı misal ? eksiğimiz var bu durumlarda . bir takım için son dakika bile olsa iyi vuruşlar duran toplar hayatidir: bknz: barcelona-chelsea maçı.

maalesef bu konuya bir örnekde alex. adam sahada resmen yürüyor. ama her duran topta tehlike. bizde ise lincoln sözde duran top uzmanı.

aynen görkem. Lincoln diyorsun hangi maçta frikik attı misal ? eksiğimiz var bu durumlarda . bir takım için son dakika bile olsa iyi vuruşlar duran toplar hayatidir: bknz: barcelona-chelsea maçı.

Lincoln cok iyi degil duran toplarda ama lincoln'e üzülmüyorum kaybettigimiz paraya üzülüyorum .

Yönetim bu konuda birden 15 M euroyu çöpe atıcak yada baska bir çözüm bence yapıcagımız transferi degil bu olayı nasıl çözücez onu konusmamız gerek .

abi ne anlatıyorsunuz ya. git uyu hala lincoln diyor. ben bu adamın geldiğinde sabahlamadım sabahlayanlarında çok olduğunu düşünmüyorum. sağa bakıp sola vermek dışında asist dışında hayati bir gol atmadı. ayrıca kendini vermedi hiçbir maçta tam olarak verse bile 3-5 maçı geçmez. gelen adam kötü çıkarsa elbette yuhlarım ama adamı değil yönetimi adamı yuhlamam için ahlaksız ve karaktersiz olması lazım. otur düşün biraz. demgoji yapıyosun yok f5 lilere benzemişiz. keşke onlar bizim kadar net görseler herşeyi. kadıköy de her gol atanı adam yapıcaksanız gidin kayserili agaugwha mı ne o adamı izleyin 3 tane attı. adama kötü demiyor kimse AHLAKSIZ VE ADİ diyoruz. kaç gün geç gel haber verme kampa katılma üstüne 2-3 sende 14milyon euro geçir klube. oynadığı oyun parayı haketmedi

Kardeş ben sana lincoln u savunmuyorumm... Yazıyı duzgun oku..

Dedıgım şu: burada eski olan arkadaslar var emın ol forumun yarısı sabahlamıstı lıncoln gelecek dıye... adam karaktersızse yıne suc bızde zamanında farkedıp almayacaktık... Schalke arkasından kufur ederken; bıze gelınce adam olacagını sanmıstık... En buyuk tranferımızdı sımdı kufur edıyoruz..

Adam serefsızse; gonderırsın olur bıter ama kotu fulbolcuydu deyınce komık oluyor ınsanlar.. Yoksa sevmek zorunda degılız hıc bırımız lıncoln u..

Ki ben senden daha fazla nefret edıyorum emın olabılırsın...

söylemiştim. çok çok üstüne düşüyor Rjkaard bu gençlerin bak gözlemliyormuş onlardan habersiz. yani kesinlikle bu sezon sonu 2-3 genç oyuncumuz ilk 11 ve milli takımda ilerleyen yılda olucaklar.

ayhan iyi oyuncu ama ben de gençlerin oynaması taraftarıyım. ortasahada en az bir tane. mehmet topal arda emre çolak üçlüsü.

Lincoln cok iyi degil duran toplarda ama lincoln'e üzülmüyorum kaybettigimiz paraya üzülüyorum .

bende üzülüyorum işte. o parayı haketmiş olsa ahlakını bile silerde yönetim susardı belkide . 10 numaraısn yani senden savaşman beklenmiyor ama hagi gibi enazından oyuna renk kat 60 metre pas yap daimi istikrar göster 90+3 te takımı kurtar üstüne klube 3-4 milyon euro kazandır. ama adi işte. ruhsuz bir adam. üstünede emek hırsızı kendini yere atmalar falan :@

Kardeş ben sana lincoln u savunmuyorumm... Yazıyı duzgun oku..

Dedıgım şu: burada eski olan arkadaslar var emın ol forumun yarısı sabahlamıstı lıncoln gelecek dıye... adam karaktersızse yıne suc bızde zamanında farkedıp almayacaktık... Schalke arkasından kufur ederken; bıze gelınce adam olacagını sanmıstık... En buyuk tranferımızdı sımdı kufur edıyoruz..

Adam serefsızse; gonderırsın olur bıter ama kotu fulbolcuydu deyınce komık oluyor ınsanlar.. Yoksa sevmek zorunda degılız hıc bırımız lıncoln u..

Ki ben senden daha fazla nefret edıyorum emın olabılırsın...

tamamda bu adamı şuan istemeyenlere "f5 li" yakıştırması yapman yanlış. yanlışım olmuşsa affola malum geç oldu

tamamda bu adamı şuan istemeyenlere "f5 li" yakıştırması yapman yanlış. yanlışım olmuşsa affola malum geç oldu

Ben ıstemeyenı degıl kufur edenı futbolcu degıl dıyenı benzettım..

Onlarda oyle yapıyorlar kendısınde olmayan topcuya futbolcu fılan degıl dıyorlar komık oluyorlar...

Ben ıstemeyenı degıl kufur edenı futbolcu degıl dıyenı benzettım..

Onlarda oyle yapıyorlar kendısınde olmayan topcuya futbolcu fılan degıl dıyorlar komık oluyorlar...

gitsinler onlar önce kumda kales yapsınlar. selçuk gibi adamı futbolcu yapan ümit özattan kanat yaratan üstünede josico yu medyaya yutturan bir takım bunlar. gidiyorlar orijine dönüyorlar.daum geldi sonra o gider zico gelir sonra benm ufaklık :D

Adnan Polat çok doğru yapıyor transfer yapmaya ne gerek hem parasal durumumuz da iyi deil, zaten kadromuzda iyi. Bence bu sene en büyük transferlerimiz Emre Çolak, Serdar Eylik, Özgürcan, Erhan Şentürk olacak bjk ve fb gibi 7-8 milyon euro verip daha yıldız olmamış futbolcu alıcamıza kendi içimizden yıldızlar çıkarmak daha mantıklı...

Adnan Polat çok doğru yapıyor transfer yapmaya ne gerek hem parasal durumumuz da iyi deil, zaten kadromuzda iyi. Bence bu sene en büyük transferlerimiz Emre Çolak, Serdar Eylik, Özgürcan, Erhan Şentürk olacak bjk ve fb gibi 7-8 milyon euro verip daha yıldız olmamış futbolcu alıcamıza kendi içimizden yıldızlar çıkarmak daha mantıklı...

benim de bunu hazırlık maçlarından çok çok önce söyledeiğim şey işte. biz yaratalım haaa mutsuz ve genç yıldız var ise alınsın ama içi geçmiş adam gelmesin mümkünse. owen diyenler mi istersin deco diyenler möi sneijder mi :D adamlar tamam oynarlar oynamazlar bilemeyizde enfazla duracağı bu adamların 2-3 yıl. ve tonlarca para yazık gençlere bak şans verilince nasıl söz ettiriyorlar kendilerinden.

Mutlaka transfer lazım demiyorum.Ama bir tane topu oyuna iyi sokan stoper hiç fena olmaz.Tabi karar Teknik heyetimizin ve Yönetimimizin.

Mutlaka transfer lazım demiyorum.Ama bir tane topu oyuna iyi sokan stoper hiç fena olmaz.Tabi karar Teknik heyetimizin ve Yönetimimizin.

elbette iyi olur ama yok ise şartlar oluşmamışsa bir yolu bulunmuş demektir. bence forvetde lazım, orta sahada ve sağ bekte lazım. ama o zaman genç çıkartamıyoruz sebebide güven sorunumuz oluşu.

aslında süper olur ama olmasa da olur. belki servet yapar. sonuçta geldiğinde hep şüpheyle yaklaştık kazmayı aldık diye. ama kendini hep geliştirdiç belki bu yıl da top çıkarmayı öğrenir.

'diyebiliriz' kelimesi bile yakın tarihte bir oyuncunun transfer olacağının habercisidir bence. Hatta Serkan tarzında bir genç ve yabancı bir futbolcu ile anlaşırız diyorum ben. Eder 2 transfer.

Geri
Üst Alt