Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

aslında süper olur ama olmasa da olur. belki servet yapar. sonuçta geldiğinde hep şüpheyle yaklaştık kazmayı aldık diye. ama kendini hep geliştirdiç belki bu yıl da top çıkarmayı öğrenir.

Bugün hep baskı gelince üzerimize zorlandık.Rijkaard Hoca bu 2 oyuncumuzu bu konuda biraz çalıştırıp sorunu gidermek te isteyebilir.Ama ben korkuyorum Zan Servet ikilisi bir arada olunca.

Bugün hep baskı gelince üzerimize zorlandık.Rijkaard Hoca bu 2 oyuncumuzu bu konuda biraz çalıştırıp sorunu gidermek te isteyebilir.Ama ben korkuyorum Zan Servet ikilisi bir arada olunca.
sağ ve solda oynayan adamlar yükü hafifletir aslında. hakan yapar da sabri için çok zor.

benim de bunu hazırlık maçlarından çok çok önce söyledeiğim şey işte. biz yaratalım haaa mutsuz ve genç yıldız var ise alınsın ama içi geçmiş adam gelmesin mümkünse. owen diyenler mi istersin deco diyenler möi sneijder mi :D adamlar tamam oynarlar oynamazlar bilemeyizde enfazla duracağı bu adamların 2-3 yıl. ve tonlarca para yazık gençlere bak şans verilince nasıl söz ettiriyorlar kendilerinden.

Söylediklerin çok doğru, örneğin Arda şimdi Galatasaray lıların çoğunun takımda en güvendiği oyuncu Arda'dır satmaya kalksak en az 15 20 milyon euro o kadar yabancı transfer ettik ama hiçbiri Arda gibi olamadı laf olsun diye yabancı oyuncu alcamıza boş yere para harcayacamıza yeni Arda lar çıkarmak daha mantıklı böyle oyuncularda var takımda önemli olan bunlarla ilgilenip oynatmak, bundan sonra bunlar olacak gibi gözüküyor. Ayrıca aldımız yabancı oyuncularda Baros, Kewell, Hagi, Mondragon, Taffarel, Song Popescu... gibi kaliteli takıma faydalı oyuncular olmalı...

sağ ve solda oynayan adamlar yükü hafifletir aslında. hakan yapar da sabri için çok zor.

Rakip 2 forvet ile oynayıp baskı yapınca bizim için çok sıkıntı olacak bu 2 stoperle.Hoca nasıl bir çözüm bulacak merak ediyorum.

Söylediklerin çok doğru, örneğin Arda şimdi Galatasaray lıların çoğunun takımda en güvendiği oyuncu Arda'dır satmaya kalksak en az 15 20 milyon euro o kadar yabancı transfer ettik ama hiçbiri Arda gibi olamadı laf olsun diye yabancı oyuncu alcamıza boş yere para harcayacamıza yeni Arda lar çıkarmak daha mantıklı böyle oyuncularda var takımda önemli olan bunlarla ilgilenip oynatmak, bundan sonra bunlar olacak gibi gözüküyor. Ayrıca aldımız yabancı oyuncularda Baros, Kewell, Hagi, Mondragon, Taffarel, Song Popescu... gibi kaliteli takıma faydalı oyuncular olmalı...

inan bana Keita dan umutluyum. kendimi psikolojik olarak adamın yerine koymaya çalıştım son demeçlerine baktım hep mutsuz olduğunundan takımdaki atmosferden yakınmış adamcağız. tam istedeiği yere geldi. ona destek olup zaman vermeliyiz herhangi bir şımarıklığındada ıslıklasak iyi ederiz çünkü Lincoln potansiyeli taşıdığı söyleniyor.

Rakip 2 forvet ile oynayıp baskı yapınca bizim için çok sıkıntı olacak bu 2 stoperle.Hoca nasıl bir çözüm bulacak merak ediyorum.

ama burada kilit oyuncu mehmet topal olacak. adamın en iyi yaptığı şey defansa yardım. bu ikiliyi mehmet önlerindeyken izleyip değerlendirmek daha doğru olabilir. açıkcası ben de endişeliyim ama bir de ideal onbir ile izleyip değerlendirmeliyiz. leverkusen maçı daha ölçü olur.

inan bana Keita dan umutluyum. kendimi psikolojik olarak adamın yerine koymaya çalıştım son demeçlerine baktım hep mutsuz olduğunundan takımdaki atmosferden yakınmış adamcağız. tam istedeiği yere geldi. ona destek olup zaman vermeliyiz herhangi bir şımarıklığındada ıslıklasak iyi ederiz çünkü Lincoln potansiyeli taşıdığı söyleniyor.

istanbul'da oturan arkadaşların keita'yı kontrol etmesi lazım.:):):) sıkı bir içiciymiş. ama sıkı da bir oyuncu

ama burada kilit oyuncu mehmet topal olacak. adamın en iyi yaptığı şey defansa yardım. bu ikiliyi mehmet önlerindeyken izleyip değerlendirmek daha doğru olabilir. açıkcası ben de endişeliyim ama bir de ideal onbir ile izleyip değerlendirmeliyiz. leverkusen maçı daha ölçü olur.

Biz topu ileriye aktarırsak mutlaka bir sonuç çıkarırız.Dediğim gibi geriden topu oyuna ne kadar kolay sokarsak o kadar avantaj.

Deniz ben diyordum sana bu 2 stoperle olmaz diye ama sen ısrarla böyle olur diyordun:)Sertvet ve Gökhan tam bir bomba..Sistemde Stoperler öne çıktığı için bu 2 uzun ve ağır oyuncular çok ağır kalıyorlar araya ve arkaya atılan toplarda..Mutlaka bir stoper gerek bu takıma Malum Emre G.dende umudu kestim artık.

şöyle olmaz mı servet hakan alparslan.

Deniz ben diyordum sana bu 2 stoperle olmaz diye ama sen ısrarla böyle olur diyordun:)Sertvet ve Gökhan tam bir bomba..Stoperler öne çıktığı için bu 2 uzun ve ağır oyuncular çok ağır kalıyorlar araya ve arkaya atılan toplarda..Mutlaka bir stoper gerek bu takıma Malum Emre G.dende umudu kestim artık.

Herkes hata yapabilir renktaş.Bugün ben de anladım bu iki stoperle olmaz bu iş Abicim.Birisi mutlaka yedek olmalı.

Benimde fena keyfim kaçtı..

Diyebiliriz demiş, bunlar ince ayarlar... Bu yönetimin en sevdiğim yönü transfer politikaları, başkan da, Haldun da bu konuda çok akıllıca hareket ediyorlar. Rahat olun, transfer henüz bitmedi. En az 2 oyuncu daha alınacak ve hatta bu oyunculardan biri yıldız bir isim olacak. Mesela Hollanda'dan olabilir.

Galatasaray'da transfer hiç bitmez diyen de kendileri sayın Başkanımın. O yüzden bu konuşmaya pek kulak asmıyorum. Uygun şartlarda bir futbolcu olduktan sonra neden olmasın

Soru:

Sayın Üstünel transferde gizlilik elbette çok önemli ki siz bu sene bize çokça yaşattınız. Frank Rijkaard’la başlayan Gökhan Zan’la devam eden Mustafa Sarp ve Leo Franco daha önceden de Kewell, Baros transferlerinde de bu gizlilik hep bu şekilde sürdü. Bunun sırrı nedir Sayın Üstünel?

Cevap:

Bizim için transferde gizlilik çok önemli. Bildiğiniz gibi bunlar çok zorlu süreçler. Ne kadar az duyulursa veya duyulmazsa bizim için o kadar rahat çalışma imkanı oluşuyor. Bunu böyle değerlendirmek gerekiyor. Bazı alınganlıklar oluyor. Bu alınganlıklara gerek olmadığı düşüncesi içindeyim. Koşullar böyle gerektiriyor, bizim için pazarlık olsun görüşmeler olsun daha rahat şartlar altında gerçekleşiyor. Onun için bu sistemi biz ön planda tutmaya özen gösteriyoruz.

şöyle olmaz mı servet hakan alparslan.

......................Leo....................

Uğur......Servet......H.Balta....Alparslan

....................Linderoth..................

.............Arda.....Emre Çolak.......

Keita.............................Kewell

...................Baros........................

Bende tam olarak bunu kast ediyorum

Stoper H.balta, Sol bek Alparslan Nasıl olur ?

Hakan Balta'yı sol bekten stopere kaydırmak mantıklı değil. Daha verimli olduğu bir alandan, stopere çekip yerine ne yapacağı belirsiz Alparsan'ı koymak çok riskli olur. En iyisi süratli ve savaşçı yabancı bir stoper alıp, hiç maceraya girmemek...

Geri
Üst Alt