Adnan Polat’a Af Yolu Gözüktü!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
46a78polat.jpg

Galatasaray'da mali kongre öncesi Başkan Ünal Aysal'dan af kararı. Aysal Eski Başkan Adnan Polat ve ceza alan üyelerin iade-itibarını kongrede gündeme getirecek.

Haberin Detayları GSC Portal'da...

Sakın böyle birşey yapmayın.

Şu adamı görünce 3-4 yılımızın nasıl ziyan olduğunu bir kez daha anlıyorum. Fener'e en çok bunun döneminde yenilmişizdir.

adnan polat buyuk hayal kırıklıgı oldu.keşke baskan olmasaydı ıyı bır GS lı olarak hatırlansaydı.

adnan polat iyi GalataSaraylıdır sağlam GalataSaraylıdır, stadyum açılışı sonrasını iyi yönetememiştir ama bu camia içersinde her zaman yer bulacaktır.

adnan polat iyi GalataSaraylıdır sağlam GalataSaraylıdır, stadyum açılışı sonrasını iyi yönetememiştir ama bu camia içersinde her zaman yer bulacaktır.

bende eskıden senın gıbı dusunuyordum ama GS tarıhınde yuzde yuz şike yapmamıştır dıyemem dıye bır acıklaması var.bu acıklamadan sonra adnan polat bu camia için bitmiştir.aziz yıldırım ıe dostlugu da duşundurucu senın şaibeli adamla işin ne

Ünal Aysal ve Yönetimi Adnan Polat ve rahmetli Özhan Canaydin´in yaptiklarinin meyvelerini yigyor. Afiyet olsun... Tabiki affedilecek.

bende eskıden senın gıbı dusunuyordum ama GS tarıhınde yuzde yuz şike yapmamıştır dıyemem dıye bır acıklaması var.bu acıklamadan sonra adnan polat bu camia için bitmiştir.aziz yıldırım ıe dostlugu da duşundurucu senın şaibeli adamla işin ne

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. ne deseydi ? bilmediği, tanımadığı, içinde olmadığı yönetimlere kefil mi olsaydı ? delikanlı gibi söylemiş.

biri bana gelse GalataSaray tarih boyunca şike yapmışmıdır yapmamışmıdır diye sorsa bende bilmiyorum derim.

Ne affı ya ? Akbaba gibi bekliyor takım kötü gitse de konuşsam diye.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. ne deseydi ? bilmediği, tanımadığı, içinde olmadığı yönetimlere kefil mi olsaydı ? delikanlı gibi söylemiş.

biri bana gelse GalataSaray tarih boyunca şike yapmışmıdır yapmamışmıdır diye sorsa bende bilmiyorum derim.

adnan polat yıllardır bu camıanın ıçınde ben 30 yıldır GS camıası ıçındeyim bulundugum yıllarda GS şike yapmamıştır dıyebılırdı.ben GS şike yapmadı dıyemem ne demek yaa.yapmış olabılır de olmayabılırde anlamı çıkıyor.

adnan polat yıllardır bu camıanın ıçınde ben 30 yıldır GS camıası ıçındeyim bulundugum yıllarda GS şike yapmamıştır dıyebılırdı.ben GS şike yapmadı dıyemem ne demek yaa.yapmış olabılır de olmayabılırde anlamı çıkıyor.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=4YDRpwuO9kw[/media]

lütfen bu linki izle. adnan polatın cevabı gayet normal. çıksa kefil olurum dese GSlılar dahil kimse verdiği cevaba itibar etmez.

lütfen bu linki izle. adnan polatın cevabı gayet normal. çıksa kefil olurum dese GSlılar dahil kimse verdiği cevaba itibar etmez.

ben GS baskanı olucam böyle soruyu bıle kabul edemem diyip.konuyu kapatırım.böyle cevap olur mu ya.yuzde yuz emın olamam cevabı yapmış olabılır anlamına gelıyor.ben öyle anlıyorum.

ben GS baskanı olucam böyle soruyu bıle kabul edemem diyip.konuyu kapatırım.böyle cevap olur mu ya.yuzde yuz emın olamam cevabı yapmış olabılır anlamına gelıyor.ben öyle anlıyorum.

evet akıllıca olanı senin dediğin gibi soruya cevap vermemek, çünkü soru çok mantıksız "tarih boyunca" diyor.

adnan polat bu soruyla tuzağa düşmüş resmen zaten karşısındakide azılı şike destekçisi.

Zaten bir anlık düşünüyor. Yani yakın dönem için belki kesin hayır diyecek ama eski yılları düşünüp kefil olamam diyor.

Ancak onun kefil olmadığı dönem bırak gizli şikeyi alenen diğer kulüplerin şike yaptığı, futbolu yönetenlerin " Herşey Fener için" diye canını bile vereceği 80li 90 lı dönemler...

Bırakın şike yapmayı , Fener şike yaptı demenin bile yasak olduğu bir dönem. Ha o dönemlerde ortada para dönmezdi. Çünki futboldan şimdiki kadar paralar kazanılamazdı.

Sadece nam olsun diye başarı kazanmak için çabalanırdı. Bir anlamda afedersiniz sidik yarışı...

Kulüplerin uluslararası büyük başarılardan ziyade Lig Şampiyonluğu sayesinde taraftar çoğaltma çabalarının had safhada olduğu bir dönem.

Benim Adnan Polat'a tek kızdığım nokta Aziz Yıldırım ile olan yakınlığıdır.

O rezil sezonda istifa etmemek için neler yaptığını ve bize neler çektirdiğini unutmadık.

Aysal yanlış yapar

Stadı 6 ay ekren açtırmasının zararını hala çekiyoruz

Herkes 2008-11 arasını diyor ama 1994 Yazını ben unutmadım ,

mümkünse GALATASARAY 'ın adını bile ağzına almasın bu aziz dostu !

Geri
Üst Alt