Adnan Polat'ın İfadesine Başvurulacak

Cevap: Son Dakika l Adnan Polat İfade Verecek

Amaçlarına ulaştılar. Şimdi eziklere rahat rahat ceza verebilirler. Bir ses çıkaran biz vardık.Malesef sesimizi kesmek için herşeyi yaptılar.

Amaçlarına ulaştılar. Şimdi eziklere rahat rahat ceza verebilirler. Bir ses çıkaran biz vardık.Malesef sesimizi kesmek için herşeyi yaptılar.

Sesimiz kesilmedi Emrah renkdas. Biz halen aynisi diyoruz: yanlis yapan cezalandirilsin. Bu bize de gecerli.

Yani tavrimiz degismedi.

--sırf fb camiasına yaranmak için yapılan operasyon,,kanun yeni cıktı sen hukuken kolluk kuvveti ve adli yargı olarak o seneyle alakalı teşvik soruşturması va araştırması yapamazsın..

Arkadaşlar bu olay büyük olasılıkla seyirci örgütleme felanla ilgili bir şey. Şikeyle teşvikle ilgili değil.

--sırf fb camiasına yaranmak için yapılan operasyon,,kanun yeni cıktı sen hukuken kolluk kuvveti ve adli yargı olarak o seneyle alakalı teşvik soruşturması va araştırması yapamazsın..

Geriye dönük araştırma neden sadece Galatasarayla ilgili yapılıyor..

Ulan bunların yatacak yeri yok..Veremediler tabiki cezaları..Biizide işin içine çekmeye çalışıyorlar..

Yaptı ise tabiki cezamızı çekelim. Angutlar gibi t-shirt, maske üretecek halimiz yok. Angut her zaman anguttur.

Arıcaklar tabi niye şaşırıyorsunuz..

Bizden bir şey çıkmayacaktır. Bu kadarda bilinçli saldırılmaz ama harbiden bu digitürkten ve d-smarttan silicem şimdi siliyorum ntvsporu ! Adi şerefsizler..

Eğer bu soruşturmadan alnımızın akıyla çıkarsak, çok ama çok sert açıklamalar yapmalıyız camia olarak. Özellikle de basına yönelik. Artık bardak taştı. Centilmenlik de bir yere kadar. Trabzon arandı tarandı, ifadeler alındı ve hepsi serbest bırakıldı.

sonuçda bizde bu arenada varız,dolayısı ile ifade vermek vs elbetteki olacak ancak iş şike yaptın teşvik verdin muhabbetine gelince iş ayrıdır,varsa çıkarsınlar ama bizim teşvike şikeye verecek tek bir kuruşumuz dahi olmadı son 10 yılda o yüzden kimse kimseyi kandırmasın,klüp 10 yıldır batakda ama millet bize çamur atmak için bahane üretmeye çalışıyor,daha geçen sezon 8ci zor olmuşuz kim kime suç atmaya çalışıyor? 3-5 yıl önceki davalar açılacaksa bjk nin ve fbnin 100. yıl şampiyonluklarıda bakılsın,öyle yağma yok yani..

Hiçbir endişe yok içimde.Birşey çıkmayacak.Bazıları avucunu yalayacak yine.

Ben de gayet rahatım. Hatta basının çırpınışları keyif bile veriyor bana...

Gscimbom olarak yeni bir bildiri yayinlamanın vakti geldi geçiyor. Bu senede alakasız işlere bakılmasıda nerde çıktı. Azize mapushanede ha biri orasını burasını veriyor başka açıklaması yok. Eziklerin oyununa gelmemeliyiz.

Cevap: Adnan Polat İfade Verecek

Cihan Oskay olayinda Fener " Zaman asamasi" yasasindan dolayi yirtmisti.. Simdi ne olduda birden Galatasaray 4-5 Yil geçen bir olaydan dolayi sorusturuluyor anlamis degilim... Ha sorusturulmasina karsi degilim çünki ben Fenerli gibi serefsiz degilim.. Varsa bisey düsürsünler..

Ama burda ben çifte standart görüyorum.. Sirf Fenerin gönlü hos olsun diye " Bak Galatasarayida ariyoruz" demeye getiriyorlar..

Cevap: Adnan Polat'ın İfadesine Başvurulacak

geçmişe yönelik operasyon bir tek bize yapılıyor sanırım.oktay derelioğlu 1. ağızdan itiraf etti tüm türkiyenin gözü önünde bunu araştırma gereği bile duymadı kimse..neyse olay bu değil olay yenilirse küme düşecek olan denizliye fb ye yenilmemesi için teşvik primi yolladığımızı düşünmeleri garip aslında...ama diyorum ki eğer yapmışsak ve ispatlanırsa TÜM CEZAYA RAZIYIZ!!! çünkü biz sizin gibi şerefsizliği kendimize karakter edinmedik çünkü biz şike yapmanın karısını satmakla eşdeğer tutulduğu bir alanda ceza almayalım da ispatlanamasın da ne olursa olsun demiyoruz...sizin gibi karı gibi ağzından burnunda sümükler salyalar akan küçük çocuklar gibi '' bana ne ya önce o yaptı ona da bişi söle ona da kız'' modunda ağlamayız...biz hiç gocunmadan hiç çekinmeden bu takımı bank asyada da destekleriz...hani büyüklüğümüz kupa büyüklüğü değildir diye sığındığınız kolpa söz var ya o sözün ne kadar size aykırı olduğunu kendiniz ispatladınız...ilk günden beri koymuşum kupasına şampiyonluğuna doğru neyse çıksın bu takım herşekilde bizim diyemediniz!!! nefretimsin haysiyetsiz fb!!!

korkan şerefsizdir. eğer o sezona bakılırsa fener amatör kümeye düşer, konya maçına bakılsın, o maçın konya teknik direktörü kimmiş

Aklanalım hepsine gereken cevap verilecek. Basın abartarak haberler yapıyor.Yok eş zamanlı aramalar yapılmış. Yok gözaltına alınmışız. Yok belge bulunmuş. Yok 1.5M para göndermişiz:sopa:

Ozamanlar para yoktu.. Sağdan soldan para istiyorduk.

Geri
Üst Alt