- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Cevap: Adnan Polat'tan Açıklamalar
adnan polata laf yok adam aslan kral !
adnan polata laf yok adam aslan kral !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahhaa çok güzel oyun yemin ediyorum en son çare istifa yerine 3 kişiyi istifaya dawet et çoğuda helvacı istifa ne güzel işmiş abi bu tüm transferleri helvacı yaptı dimi birçok t.d o gönderdi dimi ? Bırakın allah aşkına helvacı istifamış helvacıyı savunmuyorum ama güzel oyun valla
Hahhaa çok güzel oyun yemin ediyorum en son çare istifa yerine 3 kişiyi istifaya dawet et çoğuda helvacı istifa ne güzel işmiş abi bu tüm transferleri helvacı yaptı dimi birçok t.d o gönderdi dimi ? Bırakın allah aşkına helvacı istifamış helvacıyı savunmuyorum ama güzel oyun valla
arkadaşlar sizden ricam birlik olalım. ve helvacıları yollayalım protesto edelim........ tamam başkan başarılı değil ama şimdi polat istifa zamanı değil........
tek sorun bu zaten Serdar söyledikleriyle tekrar taraftarın gönlüne bi nebzede olsa girdi ama söylediklerinin arkasında durması şart yoksa şu an başkan lehine esiyor gibi görünen rüzgar dagılır
başkanın tek suçu böyle entrikacı adamı satan zihniyeti yönetime aldığı yetmiyormuş gibi birde 2.başkan yapması bundan sonra kötü gününde kendisine sahip çıkan insanlarla yola devam etmesi lazım.
bence duramayacak insallah yanilirim
burada gözden kaçan bir nokta var
taraftar da yönetimi sorguladığı kadar kendisini sorgulamalı.
adnan polata yükleniyoruz istifa et diyoruz ve bazı sebepler ortaya koyuyoruz. bazı şeyler unutulmamalu kanaatindeyim
bu kulüp uefa kupasını almasına rağmen mehmet cansun başkan dışındaki yönetimler zamanında nasıl olduda çeyrek milyar dolar borç yaptı.
bu kulüp batmak üzereyken neden adnan polat dışında hiç kimse ortaya çıkıp taşın altına elini koymaktan kaçtı adnan polat kulüp için yardım toplamaya çalışırken nasıl herkes ortadan kayboldu.
neden muhalefet belkide bugüne kadar ki en büyük baskıyı adnan polat üstünde kurmaya çalışıyor.
her şeyi adnan polata yüklemek haksızlık olur. gs kulübü şu anda ekonomik güç olarak düzelme eğiliminde bunu sağlayan ve kimse kusura bakmasın daha önceki başkanların yaptığı hataları temizleyen kişi de polattır.
herkes biliyor ki haldun üstünel in gönderilmesindeki en büyük aktör mehmet helvacıdır. üstünel hakkında yaptığı açıklamaları hepimiz biliyoruz. ne yazıkki adnan polat helvacı tarafından sürekli sabote edilmiştir. bu geçen yıolın ilk devresinden beri böyledir. helvacının yönetim kuruluna girdiğinden beri yaptığı tek şey bu güne kadar yönetimde çatlak yaratmak olmadı mı.
bu adam açılış günü locasından dışarı çıkmadı.
herkes adnan polata neden bu kadar alttan aldığını neden şirin gözükmeye çalıştığını soruyor. ama bazı şeyleri gözden kaçırıyoruz.
stadın daha devir anlaşması yapılmamış. siz ali samiyenden çıkmışsınız daha stadın neredeyse hiç bir iç çalışması bitmemiş. hala daha yollar tamamlanmamış. sadece metro ile bu işin olmadığını açılış çıkışı herkes gördü. çevre düzenlemesi yapılmamış.
tüm bu eksiklikler devletin yani hükümetin toki başkanının başbakanın eline bakıyor. bu şartlarda kime gider yapacak adnan polat. adnan polat belki taraftarlar açısından kötü açıklamalar yaptı olay sıcak iken. ama böyle yapması gerektiği için yaptı belkide.
biz taraftarız evet adnan polat ın ilk açıklamalarını doğru bulmayabiliriz. ama yollarımız daha yapılmamışken stad devredilmemişken stad henüz daha bitirilmemişken hükümete gider yapamazsınız.
bugün itibarıyla başkan üstüne düşen bir açıklama yaptı bence. burada protesto edilecek kişi başkan değil helvacı ve yandaşlarının ta kendisidir.
helvaciyada kizmiyorum oda anlasamadi demekki
ama burada suc aramiyoruz dogrusu su
madem boyle konustun, boyle sorunlar var
kesip atacaksin
sen istifa et dediginde istifa etmiyorsa zaten o embesildir
ama sen hele bir baskanligini goster
ama bu hareketleri GS yonetimine karsi yaptigin kadar medyaya, azize federasyona falanda yap
ezdikleri kadar ezdiler seni
hakettin ama
Diyeceğim tek laf şudur ki..
Allah uzun ömür versin Adnan Polat vefat edince birgün o zaman,Özhan Canaydın'a şimdi söylenenler konuşulacak..
Bazen göremezsiniz..Mükemmel bir Başkan mı Adnan Polat hayır,ama Yıldırım Demirören,Aziz Yıldırım ne kadar kıvırıyorsa bu işi o kadar kıvırıyor..
O yüzden Başkan'ın gündemden düşmesi gerek artık..
Ve buda taraftardan geçiyor,spekülasyon yaratmaya çalışanların gazına gelmemekten geçiyor..