Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'tan Açıklamalar

Helal olsun baskanim, senin hakkinda yaptigim aciklamalar icin ozur dilerim. Aciklamalarin beni cok duygulandirdi.Helvaci ve diger brutusleri gonder gitsin. Haldunu geri getir

Serdar reis sen de mi? :) En azından şimdi duygusal değil de mantıklı konuşuyoruz. Tamam zamanında ben dahil çok kızdık, bunu Adnan Polat başlığında görürüz. Haksız da değildik ama istifa falan gerçeğe dönüşünce işler değişti. Her şey bu kadar kolay olmamalı.

ben istifa etmesi gerektigi konusunda donmedim ama adem

keske istifa etse idi

ha etmedi savas mi edecegim diyor

doldur icini, GS da transfer bitmez sacmaligini istemiyorum artik

is yap birak her gun tvde cikip sacmalamayi

yapma bunu

agir ol, guclu ol

Kimin ne yaptığı belli değil arkadaş.

Bir Polat'ı, bir Üstünel'i adam olarak gördüm bugüne kadar.Öyle hissettim.

Yahu ne saçma işler oluyor bu kulüpte. Helvacı çıkıyor istifa etmeliyiz diyor. Polat dönüyor Helvacı ile birlikte şu şu kişilerin istifasını bekliyorum diyor. İki saat sonra Helvacı istifayı düşünmüyorum diyor. Eee ak? Bu adamların biri başkan, diğeri ikinci başkan. Nasıl çalışacaklar bu saatten sonra? Galatasaray'ı piç ettiniz ulan.

Forumun bu tarz konularında hep dedim, Mehmet Helvacı kadar dansözünü görmedim ben daha önce.

Strateji desen değil, zeka desen hiç değil.

İşi gücü dansözlük. Kimse kusura bakmasın.

Yahu ne saçma işler oluyor bu kulüpte. Helvacı çıkıyor istifa etmeliyiz diyor. Polat dönüyor Helvacı ile birlikte şu şu kişilerin istifasını bekliyorum diyor. İki saat sonra Helvacı istifayı düşünmüyorum diyor. Eee ak? Bu adamların biri başkan, diğeri ikinci başkan. Nasıl çalışacaklar bu saatten sonra? Galatasaray'ı piç ettiniz ulan.

Boşuna mı diyorum ikisi de gitsin diye. Yalnız nasıl bir hitabet gücü varsa başkanın en kötü zamanda çıkıp konuşuyor bir çok kişinin yelkenler suya iniyor.

burada gözden kaçan bir nokta var

taraftar da yönetimi sorguladığı kadar kendisini sorgulamalı.

adnan polata yükleniyoruz istifa et diyoruz ve bazı sebepler ortaya koyuyoruz. bazı şeyler unutulmamalu kanaatindeyim

bu kulüp uefa kupasını almasına rağmen mehmet cansun başkan dışındaki yönetimler zamanında nasıl olduda çeyrek milyar dolar borç yaptı.

bu kulüp batmak üzereyken neden adnan polat dışında hiç kimse ortaya çıkıp taşın altına elini koymaktan kaçtı adnan polat kulüp için yardım toplamaya çalışırken nasıl herkes ortadan kayboldu.

neden muhalefet belkide bugüne kadar ki en büyük baskıyı adnan polat üstünde kurmaya çalışıyor.

her şeyi adnan polata yüklemek haksızlık olur. gs kulübü şu anda ekonomik güç olarak düzelme eğiliminde bunu sağlayan ve kimse kusura bakmasın daha önceki başkanların yaptığı hataları temizleyen kişi de polattır.

herkes biliyor ki haldun üstünel in gönderilmesindeki en büyük aktör mehmet helvacıdır. üstünel hakkında yaptığı açıklamaları hepimiz biliyoruz. ne yazıkki adnan polat helvacı tarafından sürekli sabote edilmiştir. bu geçen yıolın ilk devresinden beri böyledir. helvacının yönetim kuruluna girdiğinden beri yaptığı tek şey bu güne kadar yönetimde çatlak yaratmak olmadı mı.

bu adam açılış günü locasından dışarı çıkmadı.

herkes adnan polata neden bu kadar alttan aldığını neden şirin gözükmeye çalıştığını soruyor. ama bazı şeyleri gözden kaçırıyoruz.

stadın daha devir anlaşması yapılmamış. siz ali samiyenden çıkmışsınız daha stadın neredeyse hiç bir iç çalışması bitmemiş. hala daha yollar tamamlanmamış. sadece metro ile bu işin olmadığını açılış çıkışı herkes gördü. çevre düzenlemesi yapılmamış.

tüm bu eksiklikler devletin yani hükümetin toki başkanının başbakanın eline bakıyor. bu şartlarda kime gider yapacak adnan polat. adnan polat belki taraftarlar açısından kötü açıklamalar yaptı olay sıcak iken. ama böyle yapması gerektiği için yaptı belkide.

biz taraftarız evet adnan polat ın ilk açıklamalarını doğru bulmayabiliriz. ama yollarımız daha yapılmamışken stad devredilmemişken stad henüz daha bitirilmemişken hükümete gider yapamazsınız.

bugün itibarıyla başkan üstüne düşen bir açıklama yaptı bence. burada protesto edilecek kişi başkan değil helvacı ve yandaşlarının ta kendisidir.

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek:

Boşuna mı diyorum ikisi de gitsin diye. Yalnız nasıl bir hitabet gücü varsa başkanın en kötü zamanda çıkıp konuşuyor bir çok kişinin yelkenler suya iniyor.

Aslında hitabet gücünden ziyade, bence insanların bunca zamandır duymak istediklerini söyledi diye biraz da. :)

Aslında hitabet gücünden ziyade, bence insanların bunca zamandır duymak istediklerini söyledi diye biraz da. :)

O da var ama ben burda herkesin yana yakıla adnan polatı eleştirdiği günlerde bir ntvspor programı izlemiştim. Orda başkana laf söyleyenlerin çoğu geri adım attı. Yetenek bu birazda herkeste olmaz hitabet gücü

Haydi bakalim, insAllah Helvaci ve tayfasi istifalarini verirler, ama vermeyebilirler de... O zaman gercek kaos'a sürüklenme ihtimali yükselir.

Mehmet Helvacıyı istifaya davet etmiş ya, başka bir şey istemem, helvacının o pişkin suratını görmeye tahammülüm kalmamıştı, hatanın neresinden dönersen kardır.

adnan polatı destekliyorum gelecekte adnan polat çok iyi hatırlanacak. kulüp için yaptıkları tartışılmaz. tüpçü gibi takıma borç takmadığı, aziz gibi herkesin tepesine binmeden başkanlık yaptığı için eleştiriliyor. Birçok zor projeyi yaparken dünya yıldızlarını da getirmeye çalıştı. Rijkaardla yeni bir sistem ve uzun vadeli bir takım kurmak istedi ama olmadı. Bu başkan en azından süresinin dolmasına kadar kalmayı hak ediyor. Helvacı adnan polatın kuyusunu kazacağına arkasında dursaydı daha güçlü bir yönetim olabilirdi.

Adnan Polat gibisi var mı ? Herif GS'yi bataklığın içinden çıkardı,şimdi de tepki yiyor.Gerçi Türk milleti olur bu kadar.Aziz Yıldırım'a eskiden neler denirdi ama adam Fener'e çağ atlattı.Ya futbolu bilmiyoruz yada nankörüz.

Adnan Polat gibisi var mı ? Herif GS'yi bataklığın içinden çıkardı,şimdi de tepki yiyor.Gerçi Türk milleti olur bu kadar.Aziz Yıldırım'a eskiden neler denirdi ama adam Fener'e çağ atlattı.Ya futbolu bilmiyoruz yada nankörüz.

bravo........

adnan polat daha ne yapacak bana söyleyin kendimi çıkıp oynasın olmayınca olmuyo rijkkaard gibi dünya devini getirdi maya tutmadı.şimdi hagiyi getirdi işler yoluna girer ama bu taraftar çok acımasız ben anlamıyorum ya bu kadar olamazzz

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Başkan iyi konuşmuş mehmet helvacının yaptığı tam bi hainlik

Kulübün içinde çok hain var,ama baş haindir bu adam.Daha dün "zarar veriyoruz,istifa etmeliyiz " derken samimi olduğunu düşünen var mıydı?Tek derdi Adnan Polat'ın istifa etmesini sağlayıp yeni yönetimdeki yerini hazırlamaktı amacı.Başkanı tehdit etmedim diyor bi de adammış gibi.İstifa etmezse olağanüstü genel kurul için ne gerekiyorsa yapacam diyen de babamdı tabi.Ama Helvacı adam mı?Elbette değil,karakteri bozuk biridir gözümde.

Katilmamak elde degil.

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Kulübün içinde çok hain var,ama baş haindir bu adam.Daha dün "zarar veriyoruz,istifa etmeliyiz " derken samimi olduğunu düşünen var mıydı?Tek derdi Adnan Polat'ın istifa etmesini sağlayıp yeni yönetimdeki yerini hazırlamaktı amacı.Başkanı tehdit etmedim diyor bi de adammış gibi.İstifa etmezse olağanüstü genel kurul için ne gerekiyorsa yapacam diyen de babamdı tabi.Ama Helvacı adam mı?Elbette değil,karakteri bozuk biridir gözümde.

Ben düşünüyordum.

Helvacı'nın adamlığını tartışmak sana düşmez, sen kimsin?

Abi çelişkideyim bi taraftan diğer taraftan adam gitsin istiyorum

icjtrp.jpg

Geri
Üst Alt