Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'tan Açıklamalar

adnan polatın konuşmasını dinledim tamamınu galatasaray tv de adnan polata tam destek zamanı arkadaslar artık birlik zamanı kendimize gelelim istifa etmesi daha çok kaoso götürürdü saygılar

Helal olsun baskana cok guzel konustu

baskan polat istida etti diyelim kim gelecek peki???? bi ara kimse baskan bile olmak istemiyordu galatasaray borçlarla ugrasirken, oyunculara para ödeyemezken,

adnan polat çikti geldi, rahmetli ozhan canaydinin yanina geldi, destegini verdi, ve sonra baskan seçildi, eeee o zaman simdi konusanlar nerdeydi??? iyi yonetilmiyorsa onlar neden iyi yolu gostermediler,

adnan polat geldi belli seyleri rayina oturttu, herkes sportf basari bekliyor ki dogaldir, ama nankor olmamak lazim, guç olarak maddi olarak galatasaray dahah iyi bir yerdeyken bazi cirkefler oraya goz dikmeye basladi cunku tum projeler ortada bircogu gerçeklesti,

gaza gelmeyin, gun birlik gunu iken maalesef bizi de gaza getiriyorlar ve yeni stadimizin tadini bile çikartamadik

Bir gün önce çoğunluk "Başkan defolsun." derken şimdi "Helal olsun başkan çok güzel konuştu." deneye başladı insanlar. Adnan Polat'ın ne kadar iyi bir konuşmacı olduğunu hala anlamadınız mı? Bundan önce %100 Futbol ve benzeri programlara her katıltığında umut dağıttığını ancak iş icraata geldiğinde sonucun hüsran olduğunu anlamanız için daha ne kadar zaman geçmesi gerekiyor? Galatasaray'a yakıştırıyor musunuz bu yönetim içi kavgaları? Bunların tümü Adnan Polat'ın basiretsiz yönetimi yüzünden gerçekleşti. Eskiden Fenerbahçe'nin olduğu gibi paramparça etti camiayı. Bugün Galatasaray'ın büyüklerine bile dil uzatmaya cürret etti Adnan Polat. İki tane parlak laf etti diye nasıl oluyorda millet büyük başkan demeye başlıyor? Gerçekten müstahak bize tüm çektiklerimiz, hatta bize az bu kadar eziyet. Daha da fazlasını hak ediyoruz.

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Ben düşünüyordum.

Helvacı'nın adamlığını tartışmak sana düşmez, sen kimsin?

Adam değil doğru söylüyorsun adam olan her fırsatını bulduğunda zıplamaz böyle arenada yuhalanması gereken isim Helvacıdır yönetimi çıkmaza sürerek kaos yaratmak istiyor

Onur varsa istifa eder Helvacı yönetimle aynı fikirde değilsen çık git kardeşim böyle ayak oyunlarının yeri,puslu siyasetler Galatasarayın içinde olması üzücü demek ki Polat yanlış adama güvenmiş

O 3 kişi mecbur istifa edecek başka çaresi yokki neden kasıyorsunuz yarın ederler

Yalnız bi helal olsun demek gerekir bu adama.Bu açıklamayla yine çoğunuzu kandırmayı başarmış,bravo valla:)

helvaci istifa etsin demis güzel demis ama kendi de onla beraber istifa etmeliydi bakalim martda mali kongrede ibra edilecekmi herkese gider yapti bunun acisini cikarirlar adnan polat dan

Tek bildiğim şu Polat sen taraftarın arkasında ol her daim bu taraftar da senin arkanda.Hep Adnan Öztürk'ü o koltukta hayal ettim hep onu destekledim ama bugünkü konuşman gayet güzeldi.Sen bir Galatasaray Başkanına yakışan duruş sergilersen iyi yerlere geliriz birlikte.Herkes ikinci bir şansı hak eder bence taraftarlar sana ikinci şansı bugünkü konuşman dolayısıyle verecek.Fakat yine başaramazsan senin de dediğin gibi bu taraftar seni oradan indirmesini de bilir.

İşte başkan beyler. Gurur duymak gerek. Gözlerim yaşardı gerçekten.

Galatasaray taraftarına, '300 tane provakatör-terör örgütü üyesi' gibi yakıştırmalar yapmıştır. Bundan ağır daha ne diyebilirdi ki?

Polat çok güzel acitasyon yapmış gene yumuşamalar olmuş.Bu taraftar akıllanmaz.Umarım protesto yapılır.

Herşeyi tersine çevirebiliriz gerçekten birlik olursak.

Bir gün önce çoğunluk "Başkan defolsun." derken şimdi "Helal olsun başkan çok güzel konuştu." deneye başladı insanlar. Adnan Polat'ın ne kadar iyi bir konuşmacı olduğunu hala anlamadınız mı? Bundan önce %100 Futbol ve benzeri programlara her katıltığında umut dağıttığını ancak iş icraata geldiğinde sonucun hüsran olduğunu anlamanız için daha ne kadar zaman geçmesi gerekiyor? Galatasaray'a yakıştırıyor musunuz bu yönetim içi kavgaları? Bunların tümü Adnan Polat'ın basiretsiz yönetimi yüzünden gerçekleşti. Eskiden Fenerbahçe'nin olduğu gibi paramparça etti camiayı. Bugün Galatasaray'ın büyüklerine bile dil uzatmaya cürret etti Adnan Polat. İki tane parlak laf etti diye nasıl oluyorda millet büyük başkan demeye başlıyor? Gerçekten müstahak bize tüm çektiklerimiz, hatta bize az bu kadar eziyet. Daha da fazlasını hak ediyoruz.

+1905 katılıyorum

Fikrimiz değişmedi Adnan Polat istifa.

+1905

Geri
Üst Alt