Adnan Polat’tan Aziz Yıldırım’a Büyük Taş!

Cevap: Adnan Polat’tan Aziz Yıldırım’a Büyük Taş!

Bence genel olarak çok başarılı bir program olmuş 3 büyük kulüp başkanının bir arada uygarca sohbet edebildiğini görmek, kendini taraftar olarak sınıflandıran ama kendi takımına olan sevgisinden çok rakibinden nefret eden kişilere örnek olur. Başkanımız Arda konusunda gereken cevabı bir kez daha verdi ve sanırım bu son olur :D Ama yediği kaba pisleyen karaktersiz bir futbolcu yüzünden yetersizde olsa bi cevap bulabildi Aziz bey buda bana çok koydu ama Başkanımızın duruşu, ses tonu, bakışları Galatasarayımızın farkını bir kez daha koydu ortaya.

Bence gayet güzel program oldu.

Birbirine laf sokmaya çalışan seviyesiz yorumcuları, eski hakemleri, gözünü fanatizm bürümüş eski futbolcuları izleyeceğimize sık sık başkanları izleyelim.

Gayet neşeli, seviyeli, yalan yanlış şeylerin söylenmediği çok güzel bir program oldu.Birbirini düşman ilan eden iki takım taraftarlarına inat başkanların samimiyeti çok güzel yansıdı ekranlara.

Rakip takımı, rakip takımın taraftarını ''rakip'' olarak değil de ''düşman'' olarak görenlere inat, bu tarz prograların artmasını; kaos ortamıyla beslenenlerin de bir an önce Türk futbolundan ellerini çekmelerini diliyorum.

bence programda ki en önemli konu maçların yayın ihalesiydi.

Ben bu programi kacirdim ve bu yuzden cok uzgnum .Simdi internette fellik fellik tekrarini arayacagim.

Hepimiz ilgiyle izledik ve Başkan Sadri Şener'i biraz daha yakından tanıma imkanı bulmuş olduk. Gerçekten son derece sevecen ve samimi bir Başkan. Düşündüklerinin önüne süzgeç koymadan, büyük bir samimiyetle ve cesaretle bazı şeyleri ifade edebiliyor. Bunu yaparkende hepimizi güldürebiliyor. Bu bakımdan her yönüyle son derece keyif aldığım bir Program oldu diyebilirim. Uğur Dündar'ı tebrik ediyorum..

Bu ne ya millet "benim babam senin babani döver" oynamis resmen.En önemli nokta yayin ihalesi ve hakemlerdi.Umarim yayin kuruluslari ve tff gerekli cevaplarini almislardir.

İlk Arda konusu açıldığında ''Arda ile görüşmek istiyor musunuz hala?'' diye sorduğunda Uğur Dündar, Aziz'in ''İzin verirse istiyorum.'' demesi kopardı beni. Birşey istemiş, ama alınmamış bunun üzerine ağladıktan sonra bir akrabanın niye ağladın diye sormasından sonra olayı anlatan çocuklar gibiydi.

Arda'yı 20 milyon dolara satsak Fener'e ne guzel olurdu. Sabri de bonusu :)

Youtube dan izledim şimdi..

Kimsenin bişey koyduğu fln yok aslında, gayet eğlenceli olmuş sohbet..

Dün Aziz'e çok koymuş herhalde bu laf, hemen salık vermiş Arda hakkında asparagas haber yapıla diye. Milliyet de yememiş içmemiş, şu haberi uydurmuş:

Arda'dan sevgilisine tokat!

Arda Turan’ın, Aşşk Cafe’de eşofmanını çekip şaka yapmak isteyen sevgilisini tokatladığı iddia edildi. İddiayı yalanlayan Turan ’Sadece şakalaştık’ dedi.

Galatasaray’ın parlayan yıldızı ve yeni sezonda kaptanlığın teslim edildiği Arda Turan, 700 bin TL’ye aldığı 34 AT 0110 plakalı Aston Martin marka otomobiliyle önceki akşam Kuruçeşme’deki Aşşk Cafe’ye geldi. İddiaya göre mekânda arkadaşı Eda ile eğlenen Turan gecenin sonuna doğru kız arkadaşıyla şakalaşmaya başladı. Etraftaki şaşkın bakışlara aldırmadan sevgilisiyle el şakaları yaparak eğlenen ikili bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetiyle sinirlenen Eda isimli genç kadın, ünlü futbolcunun eşofmanını aşağı indirmek isteyince olanlar oldu. Bu harekete çok sinirlenen Turan kalabalığa aldırış etmeden Eda’ya tokat attı ve mekânı terk etmek için dışarıya yöneldi. Ancak kız arkadaşı, ünlü futbolcuyu kolundan tutarak gitmesini engellemeye kalktı. Arda Turan bu sefer arkadaşını, saçlarından tutarak itti ve mekânı hışımla terk etti.

’AYAK ÜSTÜ ŞAKALAŞTIK’

Çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin, Acun Ilıcalı’dan satın aldığı yeni otomobiliyle ilgili sorularına cevap vermeden kafeden ayrılan Arda’nın suratından düşen bin parçaydı. Genç futbolcu gittikten bir süre sonra kız arkadaşı, yakın arkadaşlarının yardımıyla dışarı çıktı ve yüzünü saklayarak, hiçbir şey olmamış gibi davranarak evinin yolunu tuttu. Telefonla görüştüğümüz Arda Turan ise kız arkadaşına tokat attığı iddialarını yalanlayarak, şöyle konuştu: "Hayatımda bir kadına el kaldıracak bir adam değilim. Eda benim eski kız arkadaşım. Aşşk Cafe’ye geldiğimde kendisiyle orada karşılaştım. Ayaküstü sohbet ettik ve iki eski arkadaş olarak sadece şakalaştık. Aramızda itişip kakışma diye bir şey olmadı."

Gerçekten sabır taşı olsa çatlardı, Arda'ya nerden vuralım diye oturup haber üretiyorlar özenle. Çıldırmak işten değil.

Bu sadece başlangıç. 2009-2010 sezonunda daha neler görücez tahmin etmesi hiç de zor değil.derbi maçları öncesi

manşetler; arda alemlerde, arda'nın pantolonundaki ablem ne demek,arda havaalanı,terminal,tren garında rezalet çıkardı,

kaptana yakışmadı gibi bir sürü haber yapılacak .aynı basın ronaldonun paris hilton'la kaçamağına ee hakediyor ne de olsa

genç cocuk diyecek.

aziz in ayar verdiğini düşünenler heralde ayar kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorlar.ayar denilen şey ince bir zeka ve hafif alaycı bir tarzda verilir. polat başkan eğer "hayatta vermeyiz,rüyalarında görürler" deseydi bu ayar (yada laf koyma) olmazdı.çünkü sıradan bir karşılık olurdu. ama bu lafları tam bir ayar. aziz ise tamamen tersini iddaa etmiştir. zaten aziz ayarı yedikten sonra önce şekli,şemali değişti sonra terbiyesizleşip hemen "bak sen şimdi" diye üslubunu değiştirdi.

kapitalizmin en büyük babalarından master card bile paranın satın alamıyacağı şeyler var derken aziz hala bunu anlamamış. gerçi onada hak vermek gerekir çünkü adam hiç bir zaman paradan daha fazla takımın formasına önem veren bir futbolcu ile çalışmamış. biz sadece 10 senelik süreçte fatih terimler,bülent korkmazlar,hasan şaşlar,ardalar görmüşken onların bu gün kadrosunda 3-5 kuruş fazla verdiğin taktirde feneri bırakmıyacak tek bir futbolcu bile yok. insanın kendisi ne ise başkalarınıda öyle zanneder.o yüzden bizi kendileri gibi görüyor.

Keşke Adnan başkan şöyle deseydi:

Aziz Bey haklısınız, büyük takımlar birbirinden transfer yapabilmeli, siz de artık bir yıldız yetiştirin de biz de sizinkilere talip olalım, hep biz hep biz nereye kadar???

Bu konuda olabilecek en seviyeli cevap bu belki de.

Güzel konuştu dün gece Polat.Aziz'de "yöneticiler takım değiştirmez ama futbolcular değiştirir" dedi.Herkez €mr€ gibi değil ki aziz.

hahahahahaha gömmüş lafı

Geri
Üst Alt