GSC Haber Adnan Polat'tan Florya Açıklaması Geldi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Galatasaray'da Florya İhalesinin Başkanı Adnan Polat, Florya projesi için gelen 3 teklifin nihai kararını açıklayacakları tarih hakkında konuştu.

Konu hakkında konuşan Adnan Polat, "Arkadaşlarla birlikte tekliflere baktık. 3 firma da 3 teklifle birlikte değişik şartlar koymuşlar. Bizim oturup bunları prototip hale getirip kıyaslama yapabilmemiz lazım. Kıyaslanabilir hale getirmemiz için zamana ihtiyacımız var." dedi.

"Genel kurulumuz bize bu yetkiyi geçen sene temmuzda vermişti. O günden bu yana kendi aramızda sürekli konuştuk. Zaman hızlı akıp gidiyor. Biz bayramdan sonraki cuma günü nihai kararımızı açıklayacağız."

Florya Projesi ihalesinde yapılan teklifler:

RAMS

Toplam tutar: 300 milyon dolar
Peşinat: 25 milyon Dolar

NİVAK

Toplam Tutar: 560 milyon dolar
Peşinat: 50 milyon Dolar

TÜRKERLER

Toplam tutar: 586 milyon Dolar
Peşinat: 962 milyon TL (24.5 milyon Dolar)

Nivak ve Türkerler TL olarak vermedi mi

Ben mi kaçırdım o kısmı

Peşinatlar çok az 100 milyon versinler peşinat

Canli yayinda dolar dedi Polat.
Bir de 2 ve 3ün %50sini alacaksın

İlk teklif direkt %50 gibi geldi bana, Rams katılmadığı için havada kaldı o kısım.

560 görünce 560 sanıyor insanlar ama 280 o. Dinlediğim kadarıyla da TL olarak verildi 22-23 milyar falan diye.

İlk teklif direkt %50 gibi geldi bana, Rams katılmadığı için havada kaldı o kısım.

560 görünce 560 sanıyor insanlar ama 280 o. Dinlediğim kadarıyla da TL olarak verildi 22-23 milyar falan diye.
1 milyar dolara yakın para akışından öldüre öldüre 280 milyon verecekler ve bunu da 5-6 seneye ancak mi alicaz, doğru mu anladım?

Bence en yüksek teklif verilene verilmeli peşinat yüksek diye ziplamamak lazım 940 milyon fazla veriyor Turkerler ama bence bu rakamlar az.

1 milyar dolara yakın para akışından öldüre öldüre 280 milyon verecekler ve bunu da 5-6 seneye ancak mi alicaz, doğru mu anladım?
Evet doğru ne zaman geleceği de belli değil. 300 bile vermiyorlar.

RAMS'in teklifinden bir cacik anlamadim ben cunku o kagidi okuyan herifin sozunden yola cikarsak, toplam miktar 300 milyon dolar demek oluyor.

Şu herifi kapı dışarı edin hem de hemen! Kulübün elindeki son kaynakları da yok pahasına peşkeş çekiyor. 1 milyar dolarlık florya arazisini 300 milyon dolara peşkeş çekmeye çalışıyor hain!

Sosyal medyada hastagler açılmalı ve gündem yapılmalı. İzin vermeyin bu herife 🤬🤬

Geri
Üst Alt