Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

Neyse en azından sebepsiz yere deve dişi haline gelen bir zat-ı şeriften kurtulduk. Bakalım sıra başka neye gelecek.

Tüh ya neden gittiki daha karpuz kesecektik.

Sonunda Kurtulduk! :016: Ama Adnan polatı pek sitemkar gördüm.Ayrıca o açıklamalar neydi.:o

hagi nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen gitmiyoki

Sezgin için üzülen var mı? Üzülmeyin elano-stancu ve misi transferlerinden sonra, birdaha çalışmaya ihtiyacı yok adamın (adam kelimesini sadece bir sıfat olarak kullandım, yoksa hakkettiğinden değil bu sıfatı)

Sportif direktörün futbolcularla diyaloğu felan çok önemli sezginin 0 herşeyi ya tam bir belaydı floryada bu yoklukta bunun gitmesine şükredeceğiz arkadaşlar yapacak birşey yok :)

Dün her şeye rağmen kalbim yine delicesine sarı kırmızı aşkı için çarparken bugun şu an da şu satırları yazarken ben de kendimden iğreniyorum ama.İyi ki elenmişiz o teneke kupadan.Zira bütün başkanlığı döneminde yapılan hataları sadece ''Dün ki Servet'in 15 cm içeri düşmeyen'' topuna bağlayabilen ve Sezgin gitti diye maç kaybettiğinden,hedefsiz kaldığından çok üzülen bir başkanımız var maalesef ki,ve bu ne talihsizliktir biz bu dönemi görüyoruruz.15 CM İÇERİ DÜŞMEYEN TOPA GÖRE PLAN YAPIP GELECEK KARARLARI ALANLAR,TÜRK FUTBOLUNUN YAKASINDAN ELİNİZİ ÇEKİN,BU TOP SİZE BOL GELİYOR ARTIK.

O kadar PASİF BİR BAŞKAN DÜŞÜNÜN Kİ KENDİ HAKKINI YEDİRMEK BİR KENERA KARAR DAHİ ALABİLECEK OLGUNLUK MEKANİZMASINDAN UZAK.Maalesef Polat Bey bir kez daha o gömleğin sana bol geldiğini ASLAN DEĞİL KUZU OLDUĞUNU KANITLADIN.

Anadolu Takımında bile artık terkedilen zihniyetle kulup yönetenler lanet olsun hepinize.Sana zamanında inanıp tuttuğum nöbetlere seçimdeSEN SEÇİLDİN DİYE SEVİNDİĞİM GÜNE.

Yalnız ilginç olan şu. Yine Adnan Sezgin istifa etmek istemiş ve kabul edilmiş. Yani Adnan Sezgin istemese belki bu açıklamada olmayacaktı. :)

Haldun üstünel ve Abdürrahim albayrak polat yönetimi varken gelecegini düşünmüyorum..Eger gelirlersede yazık etmiş olurlar kendilerine..

Bu hafta TT arenada yönetim istifa diyebilecekmiyiz bakalım.

Bu foruma üye olduğumdan beri herkezi bukadar sevinirken görmedimdi , Sezgin ilk defa yüzümüzü güldürdü.

paralari götürdü sezgin

yahu renkdaslar bizlerin sezginden eksik neyimiz var

o miolari götürdü ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

iyi bir yönetim kötü şeyler olacağını anlayıp patlak vermeden çözüm arar.bizimkilerin yaptığı yine günü kurtarmak herseferinde olduğu gibi günah keçisini belirleyip günü kurtarmak.rejkard-helvacı-adnan sezgin.Yanlış anlaşılmasın kardeşler kimseyi savunmuyorum özellikle adnan sezgini kesinlikle:D:D.bakalım sıradaki keçi kim.

Kaldı 1 Adnan...

Geri
Üst Alt