Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Etti

stada falan gitmeyin ,giderseniz eger ozaman adnan polati istifaya cagirin.hemde 90 dakika boyunca

Sanki Adnan Sezgin kafasina göre is yapiyordu. Adnan Polat bugün transferi bitireceksin diyecek Adnan Sezgin hayir bitirmiyorum mu diyecek? En büyük suclu Adnan Polat. Bunu bildigi icin Adnan Sezgin´i koruyor zaten. Beraber geldiniz beraber defolup gidin.

rebel+moves+-+avea+-+oh+be.jpg

oh beeeeeeee... sonunda kurtulduk şu sezgin belasından.... bugünü biyere not edin, 3mart ı sezginden kurtuluş günü ilan ediyorum

:016::016::016::016::016::005::005::005::uyy::uyy::uyy::m26::m26:

sıra yönetimde sonra futbolcularda

:f50::f50::f50:

Hiç bi şey değişmedi yönetimin içinde bi 2 başlılık var bu ortamda başarılı olunması imkansız acilen seçime gidilmeli

Adnan Polat Hagi kozunu kullanacak şimdi de. :)

Takımın gidişatının kötü olacağı bariz belli.

Sezon sonu da Hagi'yi gönderecek kendisi bir kez daha yırtacak :)

Politik bir adam Adnan Polat.Düşünceleri politik yani.Orada nasıl kalabileceğini hesap edebiliyor.

Bu adnan değil miydi bir başarısızlıkta Adnan da Hagi de gidecek diyen,ee Hagi'nin kalmasının mantığı ne?? Galatasaray tarihinin en yalancı başkanı

Adnan Polat´in aciklamalarini ciddiye alan kim var ki artik? Yalan makinesi adam.

600 tlyi hangi hiyar verir
Ben veririm allaha şükür, veririm de kimi izlemeye vereyim , giderim storeda harcarım o parayı, sonra evimde izlerim o maç denilen işkenceyi, en azından kapatma hakkım olur yada gider film izlerim eşimle çocuğumla, fiyatın yüksekliği bi yana fiyat-kalite ilişkisi asıl sorun, 600 ye 2000 lerin takımı olsun verirsin, real madridle aynı fiyata BAM ı izle, aydını ve baltasıda promosyon.

Neye seviniyor millet anlamıyorum.. Adnan Sezgin'in gitmesi neye yarayacak? Adam bildiğin günah keçisi ilan edildi. Polat yapıştı, gitmiyor ama ya seve seve ya da öbür türlü gidecek. Şerefiyle istifa etmezse, öbür türlü gidecek...

stada falan gitmeyin ,giderseniz eger ozaman adnan polati istifaya cagirin.hemde 90 dakika boyunca

Bağırsalar ne olacak ki. :)

Adnan Polat taraftarların olduğu yerden kaçıyor. Boşuna mı bu cezaları aldı sanıyorsunuz?

5-10 saniye televizyonlarda " Adnan Polat'a karşı istifa tezahüratları vardı " derler ve geçerler. Herşey unutulur gider. En iyisi ilk önce divan kurulu toplantısını, ondan sonra mali ve idari genel kurulu beklemek. Bu toplantılarda bir şey olmazsa bundan sonra hiç olmaz.

Ya Adnan Sezgin'i sevmiyoruz falan da, bu işin asıl sorumlusu o değil cidden. Adnan Polat'ın ta kendisidir.

yapma renkdaş 2 sinin de suçu fazla... ama futbolu bu sezgin e teslim eden polat asıl suçlu.... polat futbolu sezgine emanet etti o da takımı 3 yılda bu hale getirdi.

Cevap: Adnan Sezgin İstifa Edecek Mi??

'' Adnan Polat akıllı adamdır,

Bugüne kadar kötü gidişatta hep birilerini kurban seçerek bugünlere geldi, ki bugüne kadar kurbanlar hep teknik direktördü. Her değişiklikte bir şeylerin iyi olmasını bekledi.

Gelinen noktada herşeyin farkında, son kozu Adnan Sezgin,

Kötü gidişatın faturasını bu sefer ona keserek taraftar ve camia karşısında sempati kazanmaya çalışarak son kozunu oynayacak.

Ardından bir TV programına katılacak.

Anlatacak ışık mışık,

istediler onu getirdim, bunu yaptım, en sonunda Sezgini gönderdim diyecek,

sonra bu forumun en az yarısı ' adam haklı ' demeye başlayacak. ''

Bir tek TV programı bölümü tutmadı,

Ama henüz geç değil,

Bugün yarın yapabilir.

Adnan Polat Hagi kozunu kullanacak şimdi de. :)

Takımın gidişatının kötü olacağı bariz belli.

Sezon sonu da Hagi'yi gönderecek kendisi bir kez daha yırtacak :)

Politik bir adam Adnan Polat.Düşünceleri politik yani.Orada nasıl kalabileceğini hesap edebiliyor.
Buna politiklik değil de ş........k denir ya neyse.

sezginin tek başına istifası hiç bir işe yaramaz ve hatta les adnansın başkan olanının kendisini kurtarmasına hizzmet edecegi için klübü önümüzdeki yıllarda karanlıklarda bırakabilir, dolayısı ile les adnans tamamen gitmedikce rahat ve huzur yok, les adnans ikilisi acilen klüpden ayrılmalıdır , sezgin adnanın gönderilerek, polat adnanın kurtulma ve arazi olma manevrasına asla kanılmamalıdır...

Karabük maçında sahaya çıkacak futbolcu iki pas yapamaz..Tribünün dolmasını ister gibi görünüyorlar ama bundan memnunlar çünkü tepki hafif kalıyor az seyirci ile..Adnan Hagiye bile eski sevgimi bitirdin..Defol git şu kulübün başından Kene gibisin..

Ben veririm allaha şükür, veririm de kimi izlemeye vereyim , giderim storeda harcarım o parayı, sonra evimde izlerim o maç denilen işkenceyi, en azından kapatma hakkım olur yada gider film izlerim eşimle çocuğumla, fiyatın yüksekliği bi yana fiyat-kalite ilişkisi asıl sorun, 600 ye 2000 lerin takımı olsun verirsin, real madridle aynı fiyata BAM ı izle, aydını ve baltasıda promosyon.

zaten bu takima verilmez demek istedim 2000lerin takimina verilir

Polat basın acıklaması yaparken arkadan biri bişeyler söylüyodu polat kovdurdu ne demişdi o kişi anlayan varmı ?

Buna politiklik değil de ş........k denir ya neyse.

Yaptığı bir çok yanlış var.

İstifa etmeyeceği anlaşılıyor.Önümüzdeki sezon koltukta kalabilmek için mecburen iyi bir takım kuracak.

Yıldız isimler bekliyorum seneye bu yüzden Arena'ya.

Taraftarlarımızı da bir türlü anlayamıyorum.Sezon başında Adnan Sezgin istifa diyordu şimdi de ne suçu var diyorlar.Yahu ne kadar başarısız olduğu görülmüyormu.Gitti kurtulduk.Şimdi sıra A.Polat ve Hagi de. Onlar da gitsin bayramımız büyük olacak.

Geri
Üst Alt